A minap igen meglepő kijelentést tett a fiatal színész-énekesnő egyik munkatársa, ugyanis szerinte Selena jó úton halad afelé, hogy J.Lo nyomdokaiba lépjen.
A teljes cikkhez kattints ide!
Selena Gomez lesz a következő Jennifer Lopez?
2013. április 12. 16:50
Hát, mondjuk az igaz, hogy Selly nagyon tehetséges.
2013. április 12. 16:50
Következő J.Lo? Ez a kis senki? Egyre lejjebb csúszunk...
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2013. április 12. 16:55
Majdnem elnevettem magam a cikk olvasása közben, Jennifer tehetségét meg sem közelíti Selena nyavalygása. Jennifer élőben is jól előadja a dalait, ellentétben Selikével..
2013. április 12. 16:59
Hát nekem aztán kicsit sem tetszik a megjelent száma..egyenesen rossz kedvem van tőle akárhányszor ráveszem magam h meghallgatom. ..max egyszer meghallgatni
ez a kijelentés.meg.....jobb ha nem mondok semmit, úgy tűnik már nagyon sehol sem az igazi énektudás számít csak amit feljavítanak,
aki élőben nem képes még akár jobbat is mutatni mint az albumán előre felvéve az nálam rég elásta magát...
ez a kijelentés.meg.....jobb ha nem mondok semmit, úgy tűnik már nagyon sehol sem az igazi énektudás számít csak amit feljavítanak,
aki élőben nem képes még akár jobbat is mutatni mint az albumán előre felvéve az nálam rég elásta magát...
2013. április 12. 17:00
|
|
HorsesMyLife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 613 Csatolások: 1 Azonosító: 198704 offline
|
TheDanush: Igaz, egyre lejjebb süllyed... Elegem van, hogy olyan hírek vannak az interneten hogy 'Bella Thorne az új Miley Cyrus?' De az csak a Disney-vel kapcsolatos....
De ez már túlzás..
2013. április 12. 17:01
Jennifer Lopez-t Selena meg sem közelíti... Ez a kijelentés szerint nagyképű volt ettől a Jason-től vagy kitől...
2013. április 12. 17:05
én nagyon szeretem Selenát dehogy ő lenne Jennifer Lopez utódja?
ez kicsit erős kifejezés
2013. április 12. 17:06
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Most jót röhögtem.. hát persze..
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.