Jessica Alba könyve bestseller lett
2013. április 12. 20:14
|
|
completely |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.28. Hozzászólás: 697 Csatolások: 10 Azonosító: 161317 offline
|
végre vki vmi értelmes témáról ír könyvet
2013. április 12. 20:48
|
|
Dömi26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.11. Hozzászólás: 390 Csatolások: 35 Azonosító: 167014 offline
|
Rengeteg könyv szól erről a témáról, és sajnos ezeknek elég nagy része ugyanazt a sablonos szerkezetet mutatja. Nem hinném, hogy ez kiemelkedne a sok közül, persze nem ítélem el, lehet, hogy én tévedek. Az eladási értékekre annyit mondanék, hogyha egy kedvencem írna egy könyvet biztosan megvenném, szóval ez a szám inkább Jessica rajongóit tükrözi
2013. április 12. 22:36
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Nem volna rossz elolvasni, nagyon jó lenne, ha itthon is megjelenhetne. Bár sztárok könyveit nem igazán fordítják le itthon, de ha ilyen jól nyitott, látok némi esélyt rá. Én mindenesetre vevő lennék rá.
2013. április 13. 12:14
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Én szívesen elolvasnám, érdekelnek a tanácsai az egészséges életmódhoz, hiszen Jess gyönyörű!
Csöppet sem néz ki 30 felettinek, mint egy 20 éves tinédzser.
2013. április 13. 16:25
Érdektelen,tucat téma. Mióta 'ért' ő a könyvíráshoz (is)?
2013. április 14. 18:31
|
convarvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.02. Hozzászólás: 134 Csatolások: 11 Azonosító: 139974 offline
|
Idézet (Jolie_77 @ 2013.04.12. 14:57)
Szívesen beleolvasnék és arra is kíváncsi lennék, mennyire vastag pénztárcájú olvasóknak íródott.
Állítólag olyan tanácsokat ad benne amelyek a hétköznapi emberek számára is megvalósíthatóak, vagy ahogy ő fogalmazott, amikor Gwyneth Paltrow hasonló témájú könyvével hasonlította össze az övét:
"Gwyneth Paltrow hasonlóan él és gondolkodik, mint én, de vele ellentétben én nem egy rakás pénz mellett nőttem fel, ezért én kevésbé tudok elrugaszkodni. Én tényleg azokat a dolgokat csinálom meg otthon, amiket leírtam a könyvben. Minden nagyon könnyű, bármit meg lehet csinálni."
Ezek után mostmár csak az a kérdés hogy hiszünk-e neki, ill. hogy mit mondott erre Gwyneth
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: