Nick Lachey beszólt Taylor Swiftnek
2013. április 12. 23:08
|
|
Directionergiirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.07. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 197379 offline
|
am evvel a nővel nem leeht kiomlly kapcsolatot kiépiteni mert aa végén dal lesz belőle am ha már nem akrna senki se vele lenni akk irna arról egy dalt h nincs egy nyomorultpasi akiről irhatnék dalt utána meg vége a karrierjének azt cshő
2013. április 13. 00:15
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Talán én sem szeretném, ha az exem rólam írna dalt, de ha sztár lennék, megtartanám magamnak az ilyesfajta véleményt. Amióta Harry-vel szétmentek, nagyon "menő" lett támadni Taylort. Értem én, hogy rosszul eshet a pasik önérzetének, ha a hibáikat az egész világ megtudja, de nem kéne nyíltan támadni őt. Nem hiszem, hogy Taylor lenne a világ legrosszabb barátnője...
2013. április 13. 09:50
|
|
Im Directionervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 309 Csatolások: 0 Azonosító: 186702 offline
|
igaza van ennek a Nic-nek
2013. április 13. 11:55
|
|
Team Delena 4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 347 Csatolások: 0 Azonosító: 166311 offline
|
egyetértek pár előttem szólóval. Taylor így adja ki magából az érzelmeit, nem kell ezért bántani. amúgy megjegyezném, hogy nagyon is jó számokat ír, és nem hinném, hogy bárki képes lenne rá
2013. április 13. 12:19
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Nevetséges ez az ember és már nagyon unalmas a téma. Le lehet szállni Taylor-ról! Mintha mindenki más olyan tökéletes lenne, ugye?
Nagyon jók a dalszövegei, ő legalább nem az állandó bulizásról és másnaposságról énekel. Amúgy sem említ nevet a dalaiban, nem lehet konkrétan kivenni, hogy kiről van szó. Amúgy örüljenek az exei, hogy valaki dalt ír róluk és általában toplisták élére kerül!
2013. április 13. 19:09
|
nikolett xantusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.18. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 196280 offline
|
melyik dalt irta Harry Stylesrol??
2013. április 17. 19:55
Dorcsi12: Egyetértek! Valamiből csak kell az ihlet! Hagyják már szegény Taylort békén
2013. április 28. 20:36
|
|
gilatikaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.21. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 169733 offline
|
Annyiszor meg kell ismételjem magamat... Mégis mi a bűbánatos ménykűről írjon ha nem az életéről? Az egy dolog, hogy mindenhol azok a semmilyen dalszövegek mennek "de jó a parti, riszáljuk a seggünk, nyomjad dj, piáljunk" , annak kéne örülni, hogy van egy nő, aki képes értelmes gondolatokat szülni. Nem tudom a sok kis sztárocska között hányat lehet még ma találni, aki ír egy-két normális dalt. Fél kezemen meg tudom számolni.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: