Barokk stílusban szól Justin Bieber és Nicki Minaj dala
2013. április 13. 20:55
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Fantasztikus! Komolyan, ilyen stílusban imádom!
2013. április 17. 20:05
|
|
Cukorbogyiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.17. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 200346 offline
|
2013. április 25. 15:27
|
|
Tamynavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.13. Hozzászólás: 325 Csatolások: 0 Azonosító: 163822 offline
|
jajj máár:S annyira gázok ezek a kommentek "kiszakadt a dobhártyám" igen látszik hogy a műzenére nőttetek fel:S elmondom nektek: a zenét nem számítógéppel hanem hangszerrel kell csinálni!!! szerintem szép...
2013. május 02. 18:39
|
|
Kontár Benceúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.14. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 196006 offline
|
Ezeknek hogy volt egyáltalán bátorságuk így megalázni magukat és persze Justint is...
2013. május 11. 17:37
Erős a gyanúm, hogy sokan errefelé, azt sem tudják, hogy a barokkot eszik-e, vagy isszák, és még a videót sem hallgatták végig, de holtbiztosak benne, hogy szörnyű. Banyek.
Egyébként nekem tetszik, így egész jó.
Egyébként nekem tetszik, így egész jó.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: