Eszünkbe juttot-e már, hogy az a bizonyos könyv, amit a kezünkben tartunk nem-e volt/van betiltva egyes országokban a témája miatt? Hihetetlen, de a következő cikkünkben négy olyan művet fogunk nektek bemutatni, amelyeknek nagy része mára már óriási hírnévnek örvend.
A teljes cikkhez kattints ide!
Könyvek, melyeket betiltottak
2013. április 11. 14:26
Nem is tudtam,hogy a Harry Potter-t betiltották.Szerintem remek könyvben...+
2013. április 11. 14:29
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
A Harry Potteren nem lepődtem meg, annyira sejthető volt, hogy néhány szülő felfújja ezt az egészet és ilyen baromságokatn szerveznek. Ennyi erővel a megjelent könyvek úgy 85%-át el lehetne égetni, mert biztos is, hogy vannak benne olyan részek, amelyek "rossz hatással lehetnének a gyerekekre". Képmutogatás az egész...
A Battle Royalenál némileg túlzásnak vélem a "Szigorúan véres" feliratot, jó vannak benne véres részek, de nem annyira brutális, mint ahogyan azt reklámozzák.
A Battle Royalenál némileg túlzásnak vélem a "Szigorúan véres" feliratot, jó vannak benne véres részek, de nem annyira brutális, mint ahogyan azt reklámozzák.
2013. április 11. 14:38
Jó cikk lett!!!
Őszintén szólva engem nm köt le Harry Potter,de ezen kicsit meglepődtem,a többit nm ismerem
2013. április 11. 14:45
|
|
belieber4ever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 657 Csatolások: 0 Azonosító: 193770 offline
|
kicsit meglepődtem.....Jó cikk lett
)
2013. április 11. 14:48
a Battle Royale kicsit Éhezők viadala fílinges, nem? a story kb ugyan az...egyszer lehet hogy elolvasom
2013. április 11. 14:49
A Battle Royalról már én is hallottam, de azt nem tudttam, hogy betiltották meg a Harry Pottert sem gondoltam volna. Egyszer majd el szeretném olvasni őket.
Amúgy jó cikk lett, gratula az írónak !
Amúgy jó cikk lett, gratula az írónak !
2013. április 11. 14:57
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Idézet (peace25 @ 2013.04.11. 14:48)
a Battle Royale kicsit Éhezők viadala fílinges, nem? a story kb ugyan az...egyszer lehet hogy elolvasom
Az Éhezők viadala írója beismerte, hogy a Battle Royale alapján írta meg a könyvét anno, azért hasonlítanak.
1 felhasználónak tetszik:
Bogi13
2013. április 11. 14:59
A Harry Pottert és Battle Royale-t olvastam, előbbiről nem is tudtam, hogy betiltották. A másik kettőt nem hallottam még.
2013. április 11. 15:05
|
|
Bocii98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 532 Csatolások: 0 Azonosító: 195695 offline
|
Nekem ez a cikk nagyon érdekesnek tûnt.Ezek közül csak a Harry Pottert olvastam,ami azóta egyik kedvenc könyvem.
Fantasztikus amit Rowling megalkotott,elbûvôlô,fordulatos,elgondolkodtató és példaértékû.
Szívesen elolvasnám a többit is.Mindig is érdekeltek az élethû alkotások és olvasni is imádok.
A cikkhez visszatérve,szerintem ezek a tiltólisták baromságok.Rengetek olyan könyv jelenik meg nap,mint nap,ami károsan hatna az ember gondolkodására,a gyerekekre.Például a vámpíros sztorik.Na,azt mondja meg nekem valaki,h az normális,hogy a tinik 80% vámpírpait akar magának,vagy vérfarkas szeretne lennii??Beteges az ilyesmi.Annyira negatívan hatnak a labilis,naiv fiatalokra,hogy az már fájdalmas...Én is nézem a Vámpírnaplók sorozatot,de abszolut azért mert tetszik a történet a karakterek,nem pedig azért mert menô,vagy mert vámpírörült vagyok,sôt...
Ezekbôl a könyvekbôl legalább tanulhatunk valamit.Ezek az írok hitelesen írnak/írtak,azért,hogy rávezessék az olvasót valamire...Szerintem nem ez a négy könyv az,amelyet tiltólistára kéne helyezni,hanem azok,amelyek szó szerint kiszívják az olvasóból az inetligenciát,a normális gondolkodást.Egyszerûen fárasztó,abszurd,pénzért írodott,mondern szarokat helyezném "fekete listára"...
Szívesen elolvasnám a többit is.Mindig is érdekeltek az élethû alkotások és olvasni is imádok.
A cikkhez visszatérve,szerintem ezek a tiltólisták baromságok.Rengetek olyan könyv jelenik meg nap,mint nap,ami károsan hatna az ember gondolkodására,a gyerekekre.Például a vámpíros sztorik.Na,azt mondja meg nekem valaki,h az normális,hogy a tinik 80% vámpírpait akar magának,vagy vérfarkas szeretne lennii??Beteges az ilyesmi.Annyira negatívan hatnak a labilis,naiv fiatalokra,hogy az már fájdalmas...Én is nézem a Vámpírnaplók sorozatot,de abszolut azért mert tetszik a történet a karakterek,nem pedig azért mert menô,vagy mert vámpírörült vagyok,sôt...
Ezekbôl a könyvekbôl legalább tanulhatunk valamit.Ezek az írok hitelesen írnak/írtak,azért,hogy rávezessék az olvasót valamire...Szerintem nem ez a négy könyv az,amelyet tiltólistára kéne helyezni,hanem azok,amelyek szó szerint kiszívják az olvasóból az inetligenciát,a normális gondolkodást.Egyszerûen fárasztó,abszurd,pénzért írodott,mondern szarokat helyezném "fekete listára"...
2013. április 11. 15:07
Nagyon jó cikk! Sokat olvasok, de ezek közül csak a Harry Pottert olvastam, angolul és magyarul is.Viszont szerintem vannak könyvek, amelyeket inkább be kéne tiltani, pl. Twilight.
2013. április 11. 15:10
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
nagyon érdekes cikk lett
2013. április 11. 15:16
|
|
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline
|
Hát a legtöbb elég röhejes,de vannak amiket valamennyire megértek. Egyébként szegény sulis jezsuitáink :'( xD
2013. április 11. 15:18
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
nem tudtam,hogy a Harry Pottert is betiltották,szerintem akkor még nem gondolták,hogy a világ egyik legsikeresebb könyvsorozata lett
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.