Nicki Minajnak nincs ideje turnézni
2013. április 11. 16:54
|
|
blackstar15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.29. Hozzászólás: 359 Csatolások: 0 Azonosító: 190645 offline
|
Én nekem nincs bajom Nicki-vel,de azt nem értem,hogyha "új korszakot akar indítani az életében" akkor miért lesz a 3.lemezének is Pink Friday:/még nem tudjuk mi/ a címe?Kissé már erőltetett,hogy mind a 3 albumjának a címében benne van a Pink Friday (az egyik nem számít stúdióalbumnak,mert csak re-up)!
Az albumjai:
1.Pink Friday
2.Pink Friday:Roman Reloaded
3.Pink Friday:Roman Reloaded-The Re-Up
Ja,és a parfümjének is ez a neve...
Az albumjai:
1.Pink Friday
2.Pink Friday:Roman Reloaded
3.Pink Friday:Roman Reloaded-The Re-Up
Ja,és a parfümjének is ez a neve...
2013. április 11. 18:14
Kár, pedig már vártam hogy Európába jöjjön. Sebaj, majd jövőre. Addig is kíváncsian várom az új albumát! ^^
2013. április 11. 18:16
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
láttam tőle koncert felvételt, és az tényleg nem megy neki, egyszerűen nem tud normális koncertet adni, annyira feltűnően eltér a hangja a háttér vocal-tól vagy fél playbacktől, hogy már fülsértő!
De mondjuk amikor csak simán rappelget, de nem erőlködik ,hogy közben showt is nyomjon, akkor elviselhető (olyan videót is láttam tőle)
De ezt jobban teszi ha kihagyja, mert csak neki tenne rosszat (még akkor is, ha így a rajongói szomorkodnak)
De mondjuk amikor csak simán rappelget, de nem erőlködik ,hogy közben showt is nyomjon, akkor elviselhető (olyan videót is láttam tőle)
De ezt jobban teszi ha kihagyja, mert csak neki tenne rosszat (még akkor is, ha így a rajongói szomorkodnak)
2013. április 11. 18:31
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Egyáltalán nem probléma, úgysem veszítünk sokat vele.
1 felhasználónak tetszik:
Fan-ily6889
2013. április 11. 20:09
|
|
Gordon Warnerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.09. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 197474 offline
|
A studió csodákra képes... Tényleg igaz, kevés az olyan sztár akinek a hangja élőben is burutálisan szép és egyáltalán nem különbözik a studió és a koncert felvétel. Sztem mint Lady Gaga, ő már tud valamit mert nagyon szép hangja van. De ha megfigyeljük az idősebb énekesnőket, vagy énekeseket, nekik alapjárat szép hangjuk volt studió nélkül is..
2013. április 11. 20:18
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Ha ide bemeri tenni a lábát, tüntetni fogok, hogy toloncolják ki.
Most akkor kezdjem el sajnálni, hogy nincs ideje.?
Inkább kiröhögöm.
Minek neki harmadik album, amikor még egy normálisat sem tudott összehozni.?
Amúgy a cikkhez rakott képen egy csomót röhögtem, ez az arckifejezés...
2013. április 11. 20:23
|
thiseccentricbradguyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.07. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 199761 offline
|
Csak nehogy rámenjen az electros stílusra... Egyszer megbocsátható volt neki a starships és pound the alarm de maradjon a rapnél... De most felesleges is lenne turnézni..
2013. április 11. 21:34
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
riri17 egyetértek!
2013. április 11. 23:29
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
„A harmadik albumon a lehető leghamarabb elkezdek majd dolgozni, amint időm engedi. A gond az, hogy még el sem kezdtük a dalszövegírást.”
Azért érzitek, mennyire lejön ebből, hogy baromira nem a zene miatt adja ki az újabb és újabb brilliáns műveit... Tudja, hogy x időközönként ki kell adnia valamit, nehogy közben elkezdjék már leszrni, kötelező jelleggel valamivel elő kell jönnie. Úgy akar sietni az albumával, hogy még el sem kezdtek béna szövegeket írni rá, gratulálok.
Azért érzitek, mennyire lejön ebből, hogy baromira nem a zene miatt adja ki az újabb és újabb brilliáns műveit... Tudja, hogy x időközönként ki kell adnia valamit, nehogy közben elkezdjék már leszrni, kötelező jelleggel valamivel elő kell jönnie. Úgy akar sietni az albumával, hogy még el sem kezdtek béna szövegeket írni rá, gratulálok.
2013. április 11. 23:40
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
"....de szeretnék új korszakot indítani az életemben.”
Tűnj el a zeneiparból, nem vagy odavaló! Épp elég szemideg és halláskárosodást okoztál!
Tűnj el a zeneiparból, nem vagy odavaló! Épp elég szemideg és halláskárosodást okoztál!
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.