Starity

Karima Adebibe- 10th Anniversary of Tomb Raider

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2007. május 10. 18:21 #1
cápa
cápa
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 4359
Csatolások: 12883
Azonosító: 8237
ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif
2007. május 10. 19:01 #2
- törölt felhasználó -    
Szép, csak a haja hagy némi kívánnivalót maga után. dry.gif Úgy tûnik, több kampányra is szerzõdtetik, elõször a Legend, most meg az Anniversary. Ennek örülök, annál több új kép várható róla. smileeee.gif
(basszus, még az elõzõ játékot sem tudtam megszerezni, erre jön az újabb... enyhe fáziskésében vagyok biggrin.gif)

Köszi! beer.gif
2007. május 11. 22:39 #3
jjj
jjj
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1938
Csatolások: 2614
Azonosító: 451
Idézet(Aribeth @ 2007. May 10. - 19:01)
Szép, csak a haja hagy némi kívánnivalót maga után.  dry.gif Úgy tûnik, több kampányra is szerzõdtetik, elõször a Legend, most meg az Anniversary. Ennek örülök, annál több új kép várható róla.  smileeee.gif
(basszus, még az elõzõ játékot sem tudtam megszerezni, erre jön az újabb... enyhe fáziskésében vagyok biggrin.gif)

Köszi!  beer.gif
A Legendnek csak a Demoját vittem végig. Maga a játék megvan, de nem tetszik az irányítása. Marad a szerkeszett pálya. Remélem érted. smileeee.gif

cápa köszi a feltöltést, nem volt meg 2 db kép. Küldök rögtön 1 v. több, ízlés szerint: beer.gif smileeee.gif

Azt mindenképpen el kell mondanom, hogy Karime nincs agyon PS-va. Természetessége egyik ( smileeee.gif ) nagy elõnye.
Jó ez a termék.

TR mindörökké. thumbsup.gif smileeee.gif

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok