A Vogue új szabályokat hozott a modellek számára
2013. április 11. 18:38
Végre!Remélem követni fogják ezt.Teljesen egyetértek a Vogue-val.Csak sajnos nem hamarább hozták meg ezeket a szabályokat.
2013. április 11. 18:40
|
|
Pocketfullofsunshinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 153058 offline
|
Majd ha ráérek sajnálom őket....ŐK választják ezt, bezzeg az ingyenruhák, a sok pénz meg a többi JOGTALAn előny miatt nem cincognak. Máshol is dolgozik az ember napi 20 órát...és még csak meg sincs fizetve, csak az ő érdekeiket senki nem védi mert nem eladhatóak a médiában.
2013. április 11. 19:31
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (Pocketfullofsunshine @ 2013.04.11. 18:40)
Majd ha ráérek sajnálom őket..ŐK választják ezt, bezzeg az ingyenruhák, a sok pénz meg a többi JOGTALAn előny miatt nem cincognak. Máshol is dolgozik az ember napi 20 órát...és még csak meg sincs fizetve, csak az ő érdekeiket senki nem védi mert nem eladhatóak a médiában.
Már megbocsáss, de bizonyos körülményekhez minden embernek alapjoga van munkahelytől függetlenül.
Én sem tartom a modellszakmát az evolúció csúcsának, de minden egyes nyamvadt egyednek ezen a Földön kijár az emberi méltóság. Aki ezt a szimpla szabályzatot végigolvassa, nekem ne mondja azt, hogy túl sokat akarnak.
2013. április 11. 20:27
|
|
Az a Lány blogjavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 197996 offline
|
Remélem, hogy be fogják tartani a szabályokat,. Döbbenet , ahogy a modellekkel bánnak....
2013. április 11. 20:40
Ez jogos ! Örülök neki, hogy végre valaki észhez kapott !
2013. április 11. 22:54
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (mse90 @ 2013.04.11. 19:31)
Már megbocsáss, de bizonyos körülményekhez minden embernek alapjoga van munkahelytől függetlenül.
Ugyanez igaz az összes többi 20 órát dolgozó munkavállalónál, akik mondjuk másból keresik a kenyerüket. Attól még, hogy vannak még olyanok sajnos, akik ilyen körülmények között dolgoznak, még nem jelenti azt, hogy ez normális és bárkinél elfogadható. És nem minden modell szupermodell, nyilván akiknek kijár az extra, az már azt is megteheti egy ilyen esetben, hogy azt mondja, kösz nem, keresek egy normál helyet.
Én sem tartom a modellszakmát az evolúció csúcsának, de minden egyes nyamvadt egyednek ezen a Földön kijár az emberi méltóság. Aki ezt a szimpla szabályzatot végigolvassa, nekem ne mondja azt, hogy túl sokat akarnak.

Egyetértek veled.
Mégha minden egyes modell megkapná a designos ruhákat és egyéb holmikat, akkor se mondja nekem senki, hogy lemondanának a pihenőről és arról, hogy akkor mehetnek pisilni, amikor ők akarnak és nem akkor, amikor megengedik nekik.
2013. április 11. 23:40
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
A legjobb, hogy mindezek ellenére még mindig az él egyesekben, hogy a modellkedés nem munka, csak pózolnak egy kicsit és kész, és ezt úgy adják elő ezek a zsenik, mintha tényleg lenne fogalmuk arról, hogy miről beszélnek.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. április 12. 09:32
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Ideje volt már ennek a reformnak. Nagyon jó lenne, ha a többi nagy és neves újság is beszállna emögé a kezdeményezés mögé. Talán ezzel a kezdeményezéssel megint fel tudjak nyitna az átlag emberek szemét arra, hogy a modellkedés nem csak pózolgatásokból áll.
2013. április 12. 12:07
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Ez nagyon jó, hogy próbálják a modellek érveit nézni, de szerintem az a modell is hülye, aki ezt eltűri. Embertelenül bánnak velük. Semmilyen karrier nem éri meg, hogy húsz órát dolgozzak étlen-szomjan pisiszünet nélkül.
2013. április 12. 12:24
|
|
léna toldiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.19. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 194298 offline
|
Na ez akkor most jó vagy rossz ?
2013. április 12. 13:12
|
|
PoseidonXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.24. Hozzászólás: 677 Csatolások: 186 Azonosító: 192186 offline
|
Jo kis szabaly!!
2013. április 12. 14:47
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
végre valakinek feltűnt, hogy a modelleknek is szükségük van olyan dolgokra mint mindenki másnak...
2013. április 12. 15:21
|
|
blackstar15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.29. Hozzászólás: 359 Csatolások: 0 Azonosító: 190645 offline
|
Végre valakinek megjött az esze!A modellkedés szerintem az egyik legrosszabb munka,hiszen olyan elvárásoknak kell megfeleni,ami már kissé sok.(ne egyél egy falatot sem stb.)
2013. április 12. 19:09
Napi 20 órát dolgoznak? Mi a rézfán fütyülő kutyaúristenit telik 20 órába.
üdvözlöm ezt a szabályt, de nem értem az előzményt, beöltöztetik a csajt, beállítják egy pózba és készítenek egy fotót aztán a következő póz vagy ruha és újra, ezek szerint, annyira bénák a fotósok és vagy a modellek, hogy 20 órán keresztül is szenvednek egy olyan fotósorozatért, aminek értelme, mint kan sündisznón a mellbimbó.
üdvözlöm ezt a szabályt, de nem értem az előzményt, beöltöztetik a csajt, beállítják egy pózba és készítenek egy fotót aztán a következő póz vagy ruha és újra, ezek szerint, annyira bénák a fotósok és vagy a modellek, hogy 20 órán keresztül is szenvednek egy olyan fotósorozatért, aminek értelme, mint kan sündisznón a mellbimbó.
2013. április 12. 20:37
|
|
FuNkYpUnKy27 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 603 Csatolások: 4 Azonosító: 125109 offline
|
Eddig hol voltak ezek a szabályok? Vagy úgy is mondhatnám, hogy alapvető dolgok. Egyébként tényleg nagyon kemény szakma,vannak modell ismerőseim, és nagyon durván keveset esznek, amivel csak a saját egészségüket teszik tönkre. Nem magamat akarom fényezni, de már el akartak küldeni modellkedni, ne nálam szó sincs ilyen munkáról, főleg hogy max 25 éves koromig tudok belőle megélni.
2013. április 13. 13:11
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Én inkább elveszíteném az állásomat, mint hogy ne mehessek ki a vécére, amikor akarok, ne ehessek, egyfolytában dolgozzak és még rendesen meg se fizessenek. Persze, ne nézzék már madárnak a modelleket! Sajnos, sokan nagyon megszeretnének feleni az efféle elvárásoknak és az egészségüket kockáztassák. Helyes, hogy keményebb szabályzatot hoztak, remélem így is marad!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.