Komoly nőt akar magának SP
2013. április 11. 18:58
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Pedig mennyire örültem,hogy egy ideje nem hallottam róla.
2013. április 11. 20:20
|
|
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline
|
Grace Benning, ez ott volt! Jobban én sem fejezhettem volna ki magam.
2013. április 11. 20:48
|
|
hellosummervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.17. Hozzászólás: 308 Csatolások: 0 Azonosító: 189819 offline
|
Nőt? Nem a fiúkhoz vonzódik?
vagy max talál magának egy kislányt aki takarja a langyiságát..
2013. április 11. 21:12
|
|
Lolaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.05. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 195468 offline
|
szerintem ezt a riporter se vette komolyan :'D és ott röhögtem volna el magam :'D én nem mondanám, h szegény Fluor mert ő nem buzi!! van 1-2 béna száma ez tény, de benne szerintem semmi b*zis nincs
vele semmi bajom... de SP... ez az egész cikk egy röhej xddd milyen szavakat használt már: "átlagnál nagyobb a szépérzékem'... ez az egész tiszta röhej xddd
2013. április 11. 22:14
|
|
Gold Wolf1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.19. Hozzászólás: 677 Csatolások: 0 Azonosító: 187919 offline
|
,,szerintem ezt a riporter se vette komolyan :'D és ott röhögtem volna el magam :'D én nem mondanám, h szegény Fluor mert ő nem buzi!! van 1-2 béna száma ez tény, de benne szerintem semmi b*zis nincs vele semmi bajom... de SP... ez az egész cikk egy röhej xddd milyen szavakat használt már: "átlagnál nagyobb a szépérzékem'... ez az egész tiszta röhej xddd"
Kérlek szépen, Fluor se az az áldott jóképű, fantasztikus hangú énekes... Nem értem miért kell szidni egy embert. Ő is ugyanolyan, mint bárki közülünk. Nektek se esne jól, ha lenne itt rólatok egy cikk, ilyen hozzászólásokkal. Én is utálom SP-t, de azért tudok kulturáltan viselkedni, minden kommentben ugyanazt látom: hülye viselkedést. Honnan veszitek, hogy meleg? Láttátok már fiúval? Nem hiszem. Azt sem hinném, hogy pedofil. Csak egy barátnőt akar magának, erre ti mit léptek? Csak olvassátok el a hozzászólásokat... Arról meg nem tehet, hogy szegény így néz ki. Ti se vagytok jobbak egy állatnál (tisztelet a kivételnek), de talán az állatok még jobbak, mert nem viselkednek ilyen módon!
Kérlek szépen, Fluor se az az áldott jóképű, fantasztikus hangú énekes... Nem értem miért kell szidni egy embert. Ő is ugyanolyan, mint bárki közülünk. Nektek se esne jól, ha lenne itt rólatok egy cikk, ilyen hozzászólásokkal. Én is utálom SP-t, de azért tudok kulturáltan viselkedni, minden kommentben ugyanazt látom: hülye viselkedést. Honnan veszitek, hogy meleg? Láttátok már fiúval? Nem hiszem. Azt sem hinném, hogy pedofil. Csak egy barátnőt akar magának, erre ti mit léptek? Csak olvassátok el a hozzászólásokat... Arról meg nem tehet, hogy szegény így néz ki. Ti se vagytok jobbak egy állatnál (tisztelet a kivételnek), de talán az állatok még jobbak, mert nem viselkednek ilyen módon!
1 felhasználónak tetszik:
ViviOsztCshőő
2013. április 12. 10:44
|
|
BubbleGumúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 191842 offline
|
"Komoly nőt akarok!" - ezt te sem gondolhattad komolyan. :'DD xdxd...
zizzencs24
2013. április 12. 13:29
|
|
RICSYEvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 159 Csatolások: 0 Azonosító: 145590 offline
|
tehát Fluor nem elég komoly nő.?.
zizzencs24
2013. április 12. 17:01
|
|
zizzencs24visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.04. Hozzászólás: 312 Csatolások: 0 Azonosító: 177161 offline
|
RICSYE nekem is egyből ez jutott az eszembe :"DD
2013. április 12. 18:46
Szerintem ez teljesen érthető.Krisztián is egyre érettebb lesz ahogy halad a korral.Idővel biztosan rátalál egy gyönyörű,érett nőre akivel egy komoly kapcsolatot tud majd alakítani/ápolni.
2013. április 12. 19:29
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
Nőt, vagy inkább férfit?
2013. április 12. 19:49
|
|
brigitta000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 595 Csatolások: 9 Azonosító: 189076 offline
|
A szomszéd néni jó lesz? Vagy Fluor inkább?
de minden esetre ajánlom figyelmébe a szomszéd nénit!!
hahahah
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.