Eminem szemei furák, az igazi Rihanna is sokkal gyönyörűbb.
A legnagyobb Photoshop-bakik
2013. április 13. 20:21
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Beyoncé Ezerszer szebb, mint ezen a fotón. Christina ujjai...
2013. április 13. 20:27
eminem szemei elég furákxDDés christina keze..:DDa többi szerintem nem olyan vészes bár a High School Musical-es képen tényleg elég feltűnő a szerkesztés..de nem értem minek kellett ez..
2013. április 14. 10:03
Hát, én ennél jobbat tudok. De nem szokták ellenőrizni, mielőtt címlapra kerül??
2013. április 14. 10:42
|
|
evaa99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 512 Csatolások: 40 Azonosító: 171196 offline
|
Oh, my fucking gosh, hogy lehet valaki ennyire felelőtlen?! Helyesbítek, ennyire SOKmindenki. Tiszta szégyen. Ekkora magazinok, ekkora sztárok, és ennyire nem figyelnek se közben, se miután elkészült? És a lapszerkesztők sem nézik át? Kezdem azt vélni, hogy ez egy utólagos manipuláció lehet... ezeket az újságokat több tíz szerkesztő nézi át a végleges kiadás előtt; viszont ha valaki az újságok címlapjait letölti és "átváltoztatja", majd feltölti valahova, akkor a cikk írójának csak annyi a dolga, hogy néhány ilyet összegyűjt, csokorba köti, és leírja, hogy mi is a hiba a képen, esetleg ecseteli, hogy milyen bénák a retusálóművészek mostanában. Ha ugyan nem maga a cikkíró dolgozta át a címlapokat, amelyeknek az eredeti változatát a kutya sem fogja keresni egy ilyen oldalról, mint pl. a Starity, csak jól szórakozik rajta, esetleg szitkozódik, vagy nagyon lealacsonyítja azokat, akik elvileg a címlapfotót készítették. Ez az én teóriám, nem mondom, hogy így van és kész, csak egy feltevés, nyugodtan meg lehet cáfolni, vagy akármi, mondhatjátok azt is, hogy hülye vagyok, én csak kifejtettem a véleményem. További szép napot
2013. április 14. 10:51
Ez nagyon jó cikk. A Bazaar magazin mindig előszeretettel használja a Photoshopot, azokból egy külön cikket lehetne összehozni. A legdurvább Rihanna és a Hájszkúlmjuzikel voltak.
2013. április 14. 11:09
nem is tudom... nem szokták megnézni, mielőtt elkészítik az újságot vagy valami?? ennyire nem figyeltek /valamelyikeknél/ ??
2013. április 14. 13:30
|
|
SSelena-GGomez-llovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.11. Hozzászólás: 290 Csatolások: 0 Azonosító: 189500 offline
|
Hát igen nem valami művészi képek ezek
2013. április 14. 15:24
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
milyen bakik fu de ciki!
)
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: