Klippremier: Demi Lovato — Heart Attack
2013. április 11. 18:50
|
|
ancsii.133.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.31. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 199099 offline
|
tök jó lett <3
2013. április 11. 19:00
A dal nem lett rossz, de a klip az borzadalom.. tátogni se tud, az egész el van csúszva. Csak a szája mozgását figyeltem egész végig.
2013. április 11. 20:13
|
|
Li97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 91 Csatolások: 27 Azonosító: 130406 offline
|
A szám az nagyon jó lett és egyik kedvencem tőle, de a klip egy borzalom. Már az elején feltűnt, hogy a dal szövege nem együtt megy Demi tátogásával és ez kicsit bosszantó. A végén már ott tartottam, hogy tátogtam vele és ellenőriztem és tényleg nem jó. Vagy el van csúszva, vagy nagyon rosszul csinálták meg. De attól még tetszik a dal
2013. április 11. 20:22
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
A szám majdnem miden harmadik rádióba megy. Lefordítva nincs semmi új a számban.
Tipikus pop dal.
A klipról legszívesebben nem is nyilatkoznék ,de egyszerűen bök ia csőröm, hogy, hgoy nem tudta demi rendesen eltátogni legalább a dalt. Hát messziről kiszúrtam, hogy nem is úgy tátogja el a számot, ahogy kellene. Ráadásul nincs semmi jelentése, na nem, mintha a dalnak lenne.
Nincs semmi mondanivalója se a dalnak, se a klipnek.És most felteszem a kérdést.
Miért is kell isteníteni Demit?
Tipikus pop dal.
A klipról legszívesebben nem is nyilatkoznék ,de egyszerűen bök ia csőröm, hogy, hgoy nem tudta demi rendesen eltátogni legalább a dalt. Hát messziről kiszúrtam, hogy nem is úgy tátogja el a számot, ahogy kellene. Ráadásul nincs semmi jelentése, na nem, mintha a dalnak lenne.
Nincs semmi mondanivalója se a dalnak, se a klipnek.És most felteszem a kérdést.
Miért is kell isteníteni Demit?
2013. április 12. 15:06
|
|
AngieLively |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 905 Csatolások: 22 Azonosító: 166586 offline
|
Ha valaki még egyszer leírja ezt a tátogást.... >.< Jájj! Nézzétek már meg az eredeti vevo-s klipet!
2013. április 12. 15:34
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
"Ez egy hamisított rockerimidzs"
Az hát, semmi de semmi egyedi nincs a klipben, egyrészt koppincs a csaj, másrészt szörnyű unalmas. A szám..hát ha jóindulatú akarnék lenni, akkor elmenne, de mivel nem vagyok az....béna xd nem tudom hogy lehet végighallgatni ezt a fülsértő nyekergést. Maga a dalazöveg tetszik, csak az énekesnő nem éppen szívem csücske.
Az hát, semmi de semmi egyedi nincs a klipben, egyrészt koppincs a csaj, másrészt szörnyű unalmas. A szám..hát ha jóindulatú akarnék lenni, akkor elmenne, de mivel nem vagyok az....béna xd nem tudom hogy lehet végighallgatni ezt a fülsértő nyekergést. Maga a dalazöveg tetszik, csak az énekesnő nem éppen szívem csücske.
2013. április 12. 17:09
Demi felnőt..és kész.Sokkal érettebb ez mint mondjuk a 'Skyscraper'.A mikrofonos jeleneteknél nekem a 'Here We Go Again'-re emlékeztet.
2013. április 12. 18:09
|
|
HorsesMyLife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 613 Csatolások: 1 Azonosító: 198704 offline
|
A zene szerintem is jó lett, de a videólkipp egy fokkal rosszabb
2013. április 12. 22:14
a klip nekem nagyon erőltetett, viszont a számot imádom!!! ♥
2013. április 17. 17:03
A dalt még szeretem is, de ez a klip borzalmas. Valami egészen mást vártam Demi-től..
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: