Selena Gomez hisztirohamot kapott
2013. április 09. 18:46
Idézet (Nonoka13 @ 2013.04.09. 18:43)
holembo: NEm érdekel senkit amit dumálsz . Egy kicsit sem szar szóval ennyi .Nagyon is jó . Pedig muszáj volt meghalgatnod , hogy tudd h jo-e vagy nem
Szóval inkább psszt . Ja és te egy beteg emberke vagy . Szegény.
Amugy nagyon sajnálom . Lehet én is ezt tettem volna
2013. április 09. 19:00
Hat szegenyen tenyleg nagy a nyomas de nagyon jo szineszno es szerintem tokeletesen kezelte a dolgot
2013. április 09. 19:11
Mindenkinek ki kell adnia magából a feszültséget valahogy. Mellesleg ezt egy jelenet miatt csinálta...másrészt nagyon irritál, hogy aki szívből gyűlöli az is ideírja, hogy hát ő le se sz*rja mi történik vele...akkor miért olvasod el? Engem se érdekel, hogy XY leghelyesebb fiúbanda tagja mi a fenét csinált, nem olvasom, nem érdekel. Hogy több hozzászólásod legyen azért igazán kár idejönni!
2013. április 09. 19:19
Ja mellesleg nem sajnálom, még magam sem sajnálom ha hisztizek mert van okom rá, h szomorú vagyok, dühös arra is. De megértem, de ahogy egyre nagyobb szerepeket kap (mert kapni fog!!!) el kell tudni viselnie!
2013. április 09. 19:22
|
|
Klaudia.SnuphfenEll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 546 Csatolások: 55 Azonosító: 195508 offline
|
Szerintem ez mindenkinek kell hogy kiadjon vmi ilyesmit
2013. április 09. 19:31
|
|
Courantevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.05. Hozzászólás: 145 Csatolások: 0 Azonosító: 177239 offline
|
Most kapjuk a sok kommentet, hogy o akart színész lenni, de valljuk be, egyszer-kétszer mindenki kiakad, akkor is, ha szereti azt, amit csinál. Nem szeretem Selenát, de egyébként meg tudom érteni.
2013. április 09. 19:34
|
|
Bogdán Lucaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 184222 offline
|
Bár nem a kedvencem de megértem én sem bírnám sokáig.
2013. április 09. 19:36
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
Én is láttam pár ilyen Behind the scenes videóban hogy az egyik jelenetnél mennyire kiborult, mert Harmony nem mondta el neki mi fog történni, hanem előtte kb. 5 perccel, mert nem akarta hogy felkészült legyen. Selena meg elkezdett sírni a való életben is, de Harmony szerint pont ez volt Selena legjobb jelenete.
2013. április 09. 19:37
|
|
léna toldiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.19. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 194298 offline
|
nekem sem a legnagyobb kedvencem de igaza van
2013. április 09. 20:00
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
Hehehe, ez vicces.
2013. április 09. 20:02
|
|
Sellykeh.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.22. Hozzászólás: 140 Csatolások: 43 Azonosító: 151523 offline
|
Megértem teljes mértékben. Ő is ember, mint mindenki. Neki is van joga, és az SB és olyan film amihez hasonlóban nem szerepelt még. Elhiszem, hogy hatalmas volt a nyomás, hisz mindenkinek meg akart felelni. Viszont az meglep, hogy Harmony, hogy reagálta le. Kedves volt tőle.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: