Nagy Feró otthagyja az X-Faktort
2013. április 09. 19:44
|
|
Esztycica |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.30. Hozzászólás: 938 Csatolások: 0 Azonosító: 181973 offline
|
Hát sztem ennek az egész tehetségkutatósdinak kellene vége lennie! Annyi van már! És évenként sztem nem tudunk annyi új 'sztárt' befogadni! (mert nem csak az 1. Helyezettekkel kell lemezt csinálni)
Itt van 60000 műsor! Felesleges! Csak a népet tompítják! Pfff! :///
Az oké h Sok tehetségnek ez az egy esélye van villantani , de azért ennyi már tényleg sok... Amúgy se a sok csillag miatt van ez az egész hanem a pénz.. Hát ez van. :/
Itt van 60000 műsor! Felesleges! Csak a népet tompítják! Pfff! :///
Az oké h Sok tehetségnek ez az egy esélye van villantani , de azért ennyi már tényleg sok... Amúgy se a sok csillag miatt van ez az egész hanem a pénz.. Hát ez van. :/
2013. április 09. 19:48
pedig miatta néztem olyan jól kiosztotta a pancsereket
2013. április 09. 20:54
|
|
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline
|
EZAZ!!!!! Remélem akkor már vége lesz ennek a hülyeségnek
2013. április 09. 21:58
|
|
diamondflowervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.03. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 195288 offline
|
Na pont a legirritálóbb és akit a legkevésbé bírok (Geszti) fog maradni.Hát akkor tuti nem nézem.Egyébként a zsűriből egyedül Malekért kár,hogy elmegy.Úgy hisztizni,mint Ildikó bárki tud és olyat is tud mondani bárki,hogy "K*va jó volt" meg "Rázd meg a cs*det,és jólvan".Viszont egy olyan hozzáértő embert,mint Miki nehezen fognak találni.
2013. április 09. 22:10
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Az tény,hogy a zsűriben Malek után Feró volt a legjobb.Lehet,hogy Feró nem sok értelmes dolgot mondott,de neki legalább tényleg jó beszólásai voltak.Gesztit én soha nem bírtam,olyan eröltetett ő maga is és a poénjai is.Keresztes meg túlságosan érzelgős.De akárhogyis,szerintem az X-faktor ezzel a négyessel volt az igazi.
2013. április 10. 11:41
|
|
vecaenikő_fanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 175266 offline
|
Ne már
Miki után őt bírtam a legjobban.Ők ketten voltak a legjobbak.Remélem akkor már azt a nagyképű és beképzelt Gesztit is lecserélik.Mert ha idén is el kell viselni azt az önelégült fejét,akkor inkább nem nézem.
2013. április 10. 16:47
|
|
angel000girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 814 Csatolások: 36 Azonosító: 189277 offline
|
Rájöttek arra a régi mentorok hogy ez a műsor a 0-val egyenlő
Feró után majd megy Geszti is és akkor már teljesen új zsűri lesz.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: