Louis Tomlinson túlértékelt és arrogáns
2013. április 09. 15:15
Én személy szerint utálom a The Wanted-et, de nem amiatt, mert Directioner vagyok. Őszintén szólva, egyáltalán nem értem, hogy miért védik egyesek a TW-t,amikor pont ők kezdték el az egészet.
Louis csak megvédte magát, ennyi.
2013. április 09. 15:16
Idézet (Lizzanna @ 2013.04.09. 15:13)
ZitaTwilight csak hogy a kettő teljesen más műfaj ha feltűnne..
Drágám, van két szép fülem és tudod, feltűnt!
2013. április 09. 15:18
|
|
répácska999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.09. Hozzászólás: 330 Csatolások: 0 Azonosító: 175181 offline
|
Ehhez csak annyit fűznék hozzá,hogy nem a 1D és nem is a TW rajongók "harca".Rendezzék el saját maguk,egyáltalán nem a mi dolgunk.
2013. április 09. 15:20
ZitaTwilight már bocs, de honnan veszed, hogy nem próbálnak stb.? ÉS NEM RÓZSASZIN KÖDBEN VAGY MIBEN VAGYOK, csak tudod szeretem a zenéjüket és nem esik jól ha őket bántják. Am bocsi hogy az előbb úgy reagáltam.
2013. április 09. 15:21
|
|
Kriszti 1Dvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.24. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 169980 offline
|
ZitaTwilight tudod azért banda a banda,mert emberekből áll,hogy milyen a hangjuk az már más kérdés,mindenkinek más zene,hang,előadó tetszik,az h neked ők nem jönnek be,attól még nem kell őket lemondani...pl én se mondom le Mick Jagger-t Jon Bon Jovi-t...elismerem a sikerük,de nem foglalkozok velük.Mert aki nem érdekel az felesleges idő pocsékolásnak veszem őket leminősiteni.
2013. április 09. 15:24
|
|
Sarah99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.27. Hozzászólás: 164 Csatolások: 0 Azonosító: 178807 offline
|
Nem tudom, hogy miért kell csinálni a fesztivált. El kell kerülni egymást, nem szólni a másikhoz. Harry és Taylor is (nagyjából) megoldotta. Utálják egymást, de nem is piszkálják a másikat.
2013. április 09. 15:25
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
ha nekik igy jó,hogy viszályban állnak egymással,akkor nekem is jó
2013. április 09. 15:25
|
SzandiiiiP |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 3 Azonosító: 196466 offline
|
A van direksön úgy szaaaaarrrrr ahogy van! A The Wanted a legjobb!!!! Úgyhogy az egydé elmehet a pi**ába!
10 év múlva sehol se lesz az egydé! Látom hogy a tízéves pi**ák itt védik ezeket a van direksönös kreténeket! Szívódjon fel a van direksön! Éljen a The Wanted!
2013. április 09. 15:26
Idézet (Kriszti 1D @ 2013.04.09. 15:21)
ZitaTwilight tudod azért banda a banda,mert emberekből áll,hogy milyen a hangjuk az már más kérdés,mindenkinek más zene,hang,előadó tetszik,az h neked ők nem jönnek be,attól még nem kell őket lemondani...pl én se mondom le Mick Jagger-t Jon Bon Jovi-t...elismerem a sikerük,de nem foglalkozok velük.Mert aki nem érdekel az felesleges idő pocsékolásnak veszem őket leminősiteni.
Hadd írjam már le a véleményem, attól függetlenül, hogy nektek nem tetszik. Ha valaki szidni akarja őket, szidja, ha az égig magasztalni, akkor azt tegye. Én sem szólok hozzá ahhoz, amikor ti, rajongók istenítitek őket. Bezzeg a Bonnie Tyler-es cikkhez lehet írni, hogy ki ez, meg nem ismerem, az megengedett.
1 felhasználónak tetszik:
Darkness
2013. április 09. 15:30
|
|
Kriszti 1Dvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.24. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 169980 offline
|
ZitaTwilight épp ez az h én nem fogok lesüllyedni arra a szintre,h másokat meg itéljek,mert ameddig nem ismerem,nem fogok róluk irkálni...Itt van ez a sok ember aki lemondja a 1D-t vagy a TW-t szerintem nem az alapján kell őket meg itélni,h most milyen a hangjuk,ha nem h mit tettek le az asztalra.
2013. április 09. 15:32
|
|
FlyGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.17. Hozzászólás: 329 Csatolások: 2 Azonosító: 127389 offline
|
Mindkettőjük gyerekes úgy, hogy ezt nyilvánosan rendezték le, hiszen ezt a szócsatát privátban kellett volna elintézni. Amúgy Louisnak válaszolnia sem kellett volna, mert okos enged szamár szenved. Mondjuk hagyni kellett volna az izgága Directinoerekre, hogy védjék őt.
2013. április 09. 15:33
|
|
Mogyorócskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.13. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 187662 offline
|
I
1D !!!
2013. április 09. 15:33
Idézet (Kriszti 1D @ 2013.04.09. 15:30)
ZitaTwilight épp ez az h én nem fogok lesüllyedni arra a szintre,h másokat meg itéljek,mert ameddig nem ismerem,nem fogok róluk irkálni...Itt van ez a sok ember aki lemondja a 1D-t vagy a TW-t szerintem nem az alapján kell őket meg itélni,h most milyen a hangjuk,ha nem h mit tettek le az asztalra.
Kiadtak pár lemezt, meg voltak pár turnén, ahol a közönség 90% tinikből állt. Ez vajmi kevés, csak úgy szólok.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. április 09. 15:42
|
|
Dinci |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.01. Hozzászólás: 530 Csatolások: 0 Azonosító: 188787 offline
|
Hát akk kezdjük az elején ki nem állhatom a The Wantedet,sőt gyűlölöm őket,de akkor sem írok tróger szövegeket mint itt egyesek! Tisztelet a kivételnek!Őszintén nem tudom mi bennük a jó tudom van akinek az One Direction se jön be,de az már sok drága Szandiiii hogy ilyeneket írsz róluk oké én se szeretem a The Wantedet de akkor se írok ilyen!
2013. április 09. 15:44
Louis-ra szerintem sok mindent lehetne mondani, de hogy arrogáns lenne? Nem hiszem. Igaz nem ismerem őt személyesen, de szerintem ez a Jay sem. Ismeretlenül pedig nem kéne ítélkezni. Ami meg a túlértékeltet illeti, nem tudom. Én nagyon szeretem az 1D zenéjét, és szerintem klassz hangja van Lou-nak és többieknek is (még ha nem is mindig tiszta), szóval szerintem nincsenek túlértékelve.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.