Dalpremier: Avril Lavigne — Here's To Never Growing Up
2013. április 09. 16:22
Imádom*-* Alig várom már hogy minden rádióban ezt halljam! <3
2013. április 09. 17:16
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Ez szuper lett! Imádom. Nem csalódtam Aviben. Ezért ő a példaképem.
2013. április 09. 17:52
|
|
blackstar15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.29. Hozzászólás: 359 Csatolások: 0 Azonosító: 190645 offline
|
Ez egyszerűen hihetelenül jó lettt!!!Fantasztikus,egyedi,Avril-es!Bevallom,amikor meghallottamaz előzetest,semmi jóra nem számítottam.Hát jó nem is lett,csak ESZMÉLETLEN JÓ!!
2013. április 09. 17:59
|
|
AvrillirvAvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 455 Csatolások: 12 Azonosító: 125828 offline
|
Tipikus Avril? o.O én ezt nem állítanám, nagyon jó kis dal de akkor is kicsit csalódtam hogy az a rockkos Avril ilyen tucatzene Avril lett : (
2013. április 09. 19:31
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Nekem nem tetszik! Szeretem Avrilt, de mint ahogy előttem is írták unalmas már ez a stílus!
2013. április 09. 19:35
Akárki akármit mondhat de imádooom!!! És tipikus Avril! (Szerintem) <3333
2013. április 09. 20:16
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
szerintem nagyon jól áll neki ez a stílus még mindig...képtelen vagyok megunni és Avie soha nem fog felnőni
ezért szeretjük
2013. április 09. 20:41
|
|
LadyRainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 443 Csatolások: 4 Azonosító: 158368 offline
|
Komolyan, eddig lépten-nyomon mindenki azt hangoztatta, hogy hiányzik neki a régi, barna hajú Avril, és hogy a Let Go dalai mennyivel jobbak voltak mint a mostaniak. Erre itt van egy tulajdonképpen Complicated stílusú szám, és unalmas lesz, amikor tulajdonképpen ilyesmi dalai 10 éve születtek :'D 'Tipikus' számai Taylor Swift-nek voltak, nem pedig Avrilnek. I'm with You, Happy Ending, Girlfriend, Smile - az összes teljesen más. És ez a jó Avrilben, képes megújulni, miközben ugyanaz (a lázadó) marad.
Amúgy jó hogy felfogtátok a dalszöveg lényegét
"Azt mondják: "Nőj már fel"
De nem ismernek minket (NEM!)
Mi leszarjuk az egészet
És soha nem fogunk megváltozni."
Amúgy jó hogy felfogtátok a dalszöveg lényegét
"Azt mondják: "Nőj már fel"
De nem ismernek minket (NEM!)
Mi leszarjuk az egészet
És soha nem fogunk megváltozni."
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: