Azért kemény ez a sivár.
The Originals / A Sötétség Kora (2013 - 2018)
2017. április 16. 13:41
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
SPOILER
Azért kemény ez a sivár.
Mikor megjelent szellemi "önmaga" nem enyhén volt ijesztő. És ahogy befűzték a történetekbe... fúúú. Amit unok, az hogy lassan mindenhol csak meleg szálat látok. Most Freya is összejön ezzel a farkaslánnyal? :no: Jó öreg Mikaelson, de jó volt újra látni. Kövezzetek meg, de imádom Sebastian felbukkanását. Meg ahogy beszél...
Tegye fel a kezét, aki azt hitte kinyírja egymást Klaus és Marcel. Ugye senki? Helyes. Kár is volt ezt erőltetni. Hagyjuk is. Ami szerintem külön szót érdemel Elijah. Én totál kész vagyok tőle. Még ennyi év után is. Hogy lehet valaki ennyire úriember, legbelül meg olyan fenyegetés, hogy abban sosem kételkedne senki?
Itt most kifejezetten az utolsó jelenetre gondolok, a párbeszédre Elijah és Marcel között. Igen, még most is azon van, hogy Klaus elérje a megvilágosodást, megbékélést, és már látja is a változást. (Mi is
) És Marcelnek is leesett, hogy ő bizony nemcsak mondja, de be is váltja a fenyegetést, amennyiben úgy adódik.
Azért kemény ez a sivár.
1 felhasználónak tetszik:
kurrek
2017. április 18. 10:44
|
|
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6361 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline
|
Idézet (Bessie @ 2017.04.16. 13:41)
SPOILER
Azért kemény ez a sivár.
Mikor megjelent szellemi "önmaga" nem enyhén volt ijesztő. És ahogy befűzték a történetekbe... fúúú. Amit unok, az hogy lassan mindenhol csak meleg szálat látok. Most Freya is összejön ezzel a farkaslánnyal? :no: Jó öreg Mikaelson, de jó volt újra látni. Kövezzetek meg, de imádom Sebastian felbukkanását. Meg ahogy beszél...
Tegye fel a kezét, aki azt hitte kinyírja egymást Klaus és Marcel. Ugye senki? Helyes. Kár is volt ezt erőltetni. Hagyjuk is. Ami szerintem külön szót érdemel Elijah. Én totál kész vagyok tőle. Még ennyi év után is. Hogy lehet valaki ennyire úriember, legbelül meg olyan fenyegetés, hogy abban sosem kételkedne senki?
Itt most kifejezetten az utolsó jelenetre gondolok, a párbeszédre Elijah és Marcel között. Igen, még most is azon van, hogy Klaus elérje a megvilágosodást, megbékélést, és már látja is a változást. (Mi is
) És Marcelnek is leesett, hogy ő bizony nemcsak mondja, de be is váltja a fenyegetést, amennyiben úgy adódik.
Azért kemény ez a sivár.
Nekem is rohadtul tetszik ez az új fenyegetés és az, ahogy sikerült hihetően és nem erőltetetten beleszőni a történetbe. Na engem ez fogott meg jelenleg, meghááát....Elijah...
2017. május 02. 10:21
|
|
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6361 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline
|
Idézet (Bessie @ 2017.04.18. 11:48)
Kell hogy legyen folytatása különben hisztizni fogok de nagyon.

"A CW-n is aggasztó helyzetbe került a The Originals: ugyan stabil maradt, de az előzetes számok szerint 0.28 volt a nem kerekített demója, ami akár sorsdöntő is lehet, ráadásul a CW-nak a hírek szerint mindegyik idei pilotja tetszik."
Már most kezdhetünk sírni...pedig nem is jók azok az új sorozatok és a jelenlegiekért sem vagyok oda.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.