3x16 - "Alone with Everybody" stills (HQ)
The Originals / A Sötétség Kora (2013 - 2018)
2016. április 30. 20:28
|
|
WonderWoman2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 64 Csatolások: 1 Azonosító: 255287 offline
|
Csak én bömböltem a 3x19en mint egy csecsemő?
2016. április 30. 20:34
Idézet (WonderWoman2000 @ 2016.04.30. 20:28)
Csak én bömböltem a 3x19en mint egy csecsemő? 
Nem vagy egyedül.
2016. május 19. 14:54
|
|
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6361 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline
|
Elég nehéz elhinni számomra, hogy a sorozat MIDSEASON-ba tették. Egyszerűen nem értem, hogy a minősége százszor jobb a TVD-nél, mégis ezt nézik kevesebben és került kb a kukába, mert innen nincs visszaút.
2016. május 25. 12:57
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Idézet (kurrek @ 2016.05.21. 12:02)
Sajnos hivatalos: a sorozat csak JANUÁRBAN tér vissza a 4. évaddal és 13 részes lesz! 
Micsoda?????Ne már...
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2016. május 26. 16:32
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
Idézet (kurrek @ 2016.05.21. 12:02)
Sajnos hivatalos: a sorozat csak JANUÁRBAN tér vissza a 4. évaddal és 13 részes lesz! 
Ne mááár...én nem bírom ki januárig
2016. július 24. 14:15
Nem tudom kifejezni, hogy mennyire szeretem ezt a sorozatot! Két éve kezdtem el ézni és egyáltalán nem bántam meg. A történet mindig izgalmas és érdekes, nem úgy mint a TVD-nél, mert azt elég jól elcseszték. A TO évadonként jobb és jobb és remélhetőleg ez nem fog megállni. Az első és a második semmi volt a mostani harmadikhoz képest, mert ez az évad olyan jelenetekkel volt tele, amiktől csak a szádat tátottad. Különösképpen az utolsó részekben, amikor már azt se tudtad, hogy min csodálkozz. Nekem nagyon fájna, ha befejeznék a negyedik évaddal, de remélhetőleg még számíthatunk 1-2 évadra.
2016. augusztus 30. 16:06
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
14. epizód.
Hayley és Stefan a csomagtartóban... azaz Phoebe és Paul együtt. Annyira édesek. én éreztem csak valami vibrálást képernyőn keresztül?
Az a nézés egymásra. Valahogy nem sikerült elvonatkoztatnom arról hogy ők az életben mennyire édesek együtt.
... btw a vibrálás az ami nekem a végén Delena párból is hiányzott. Érezhető volt hogy már nincsenek együtt. Amikor még dúlt a love, másként játszottak.
Viszont... érdekes hogy Hayley és Elijah között nincs ilyen hiányérzetem.
Hayley és Stefan a csomagtartóban... azaz Phoebe és Paul együtt. Annyira édesek. én éreztem csak valami vibrálást képernyőn keresztül?
Az a nézés egymásra. Valahogy nem sikerült elvonatkoztatnom arról hogy ők az életben mennyire édesek együtt.
... btw a vibrálás az ami nekem a végén Delena párból is hiányzott. Érezhető volt hogy már nincsenek együtt. Amikor még dúlt a love, másként játszottak.
2016. szeptember 01. 21:31
|
|
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6361 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline
|
Idézet (Brittany @ 2016.08.30. 16:06)
14. epizód.
Szintén ugyanezt gondolom. Engem kb. már kicsit idegesített is a Delena páros egy szinten, mert valahogy azt éreztem, hogy az egész kényszer nekik. (persze az is, de ez színészet)
Hayley meg Elijah viszont...még én is szerelmes leszek a semmibe tőlük.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Janel Parrish és férje, Chris Long szakítottak.