Harry Styles lehúzott gatyával állt a színpadon
2013. április 08. 21:56
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Ez egy elég szánalmas cikk, már bocsánat! De ki a francot érdekel, hogy Liam-nek csak idáig terjed az agya, hogy lehúzza a haverja gatyáját? Ez nem vicces hanem gáááz! Méghozzá nem is kicsit. Kb egy 4 éves agyi szintjén állnak, bár igazából egy 4 évest sem ismerek aki ilyeneket csinálna. SZÁNALMAS!! Az meg erős túlzás, hogy formás lenne bármije is.
2013. április 08. 22:25
|
|
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline
|
2013. április 08. 23:39
|
|
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline
|
Liam mindig is bírtalak:D
2013. április 09. 06:07
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Idézet (Barbus87 @ 2013.04.08. 21:56)
Ez egy elég szánalmas cikk, már bocsánat! De ki a francot érdekel, hogy Liam-nek csak idáig terjed az agya, hogy lehúzza a haverja gatyáját? Ez nem vicces hanem gáááz! Méghozzá nem is kicsit. Kb egy 4 éves agyi szintjén állnak, bár igazából egy 4 évest sem ismerek aki ilyeneket csinálna. SZÁNALMAS!! Az meg erős túlzás, hogy formás lenne bármije is.
Szerintem a cikk(em) nem lett szánalmas, ezeken jót lehet röhögni, persze nem mindenki tesz így. Engem érdekel, ha valamilyen csínytevést követnek el, ítéljetek el nyugodtan. Ha téged ez pont nem érdekel, akkor figyelmen kívül kell hagyni, jó tudom szólásszabadság van, de feleslegesen ne idegesíts fel magad.
2013. április 09. 06:15
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Idézet (TheDanush @ 2013.04.09. 06:07)
Szerintem a cikk(em) nem lett szánalmas, ezeken jót lehet röhögni, persze nem mindenki tesz így. Engem érdekel, ha valamilyen csínytevést követnek el, ítéljetek el nyugodtan. Ha téged ez pont nem érdekel, akkor figyelmen kívül kell hagyni, jó tudom szólásszabadság van, de feleslegesen ne idegesíts fel magad. 
Hát szerintem meg egy cseppet sem vicces, még egy 10 évestől sem nagyon, de azon még talán elmosolyodnék, de ezek elvileg felnőtt emberek! A cikkeddel meg az a bajom igazából, hogy abszolút elfogultsággal írod őket, minden alkalommal úgy írsz Harry-ről mintha valami Adonisz lenne, pedig szegény annyira gáz
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. április 09. 06:23
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Idézet (Barbus87 @ 2013.04.09. 06:15)
Hát szerintem meg egy cseppet sem vicces, még egy 10 évestől sem nagyon, de azon még talán elmosolyodnék, de ezek elvileg felnőtt emberek! A cikkeddel meg az a bajom igazából, hogy abszolút elfogultsággal írod őket, minden alkalommal úgy írsz Harry-ről mintha valami Adonisz lenne, pedig szegény annyira gáz 
Na látod ettől szép a világ, hogy mindenki különbözik a másiktól.
Idézet
Harry formás lábai megmutatkoztak
Szerintem neked ez szúrhatta a szemedet, sajnálom máskor nem fordul elő, bár szerintem ettől még nem Adonisznak állítottam be.
2013. április 09. 08:47
|
|
PandD1Derúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.06. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 199626 offline
|
Szegééény!
De a videó végén Liam megöleli:
http://www.youtube.com/watch?v=N7bmdI65iZE
Am. szerintem azért mindig Harryt piszkálják, mert ő legfiatalabb.
De a videó végén Liam megöleli:
http://www.youtube.com/watch?v=N7bmdI65iZE
Am. szerintem azért mindig Harryt piszkálják, mert ő legfiatalabb.
2013. április 09. 12:53
|
|
HorsesMyLife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 613 Csatolások: 1 Azonosító: 198704 offline
|
Mit mondjak erre... Liam egy nagy tökfej lehet, ha ezt teszi...
2013. április 09. 13:00
|
|
|
Idézet (TheDanush @ 2013.04.09. 06:23)
Na látod ettől szép a világ, hogy mindenki különbözik a másiktól.
A felnőtt emberek is szoktak néha poénkodni, igaz nem több millió ember előtt, csupán ez a különbség. Nem egy embert ismerek aki ilyeneket csinál, s szerintem muris tud lenni, persze akivel meg történik annak nem.
Szerintem neked ez szúrhatta a szemedet, sajnálom máskor nem fordul elő, bár szerintem ettől még nem Adonisznak állítottam be.
Ami valójában zavar az ilyen cikkekben, hogy összeraktak 5 tehetségtelen gyereket akiknek -már elnézést- de fingjuk nincs a zenélésről, és bármit csinálnak, BÁRMIT azt egyből meg kell írni, méghozzá úgy, hogy csak is pozitívumot írjunk le róluk. Pedig igazából cseppet sem cuki, hogy némelyik milyen pofátlan és neveletlen. De érdekes mód bármit csinálnak ezek a taknyosok az cuki, aranyos és jópofa. Elég érdekes viselkedési normákat tartanak helyesnek a mai tinik, rettegek, hogy belőlük milyen felnőtt lesz. Csak azt nem tudom megérteni, hogy mondjuk miért nem tehetséges bandákért rajongtok? Véletlenül sem olyanért vannak oda a tinik mint mondjuk a The Wanted akik még énekelni is tudnak...
2013. április 09. 13:35
Ez nagyon nagy!
D kár, h nem láttam élőben! Szeretünk Liam!
<333
2013. április 09. 13:58
|
|
kriszta jogiaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.31. Hozzászólás: 83 Csatolások: 41 Azonosító: 144481 offline
|
Ez nagy
Szeretunk Liam!
Mi lenne a te dilis fejed nelkul
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.