A sztárélettel nehéz megküzdeni, ha túl nagy a nyomás, könnyen rehabra kerül az ember. Íme, azok, akik számára az elvonó már csak a múlt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tíz celeb, aki túlélte a rehabot
2013. április 08. 16:15
2013. április 08. 16:20
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Jesszus, én innen csak Lóvátó & Ben Affleck-ről tudtam. Demi - szerintem - mint media személyiség sokkal elviselhetőbb volt rehab előtt. Azóta olyan mint egy hittérítő, agyba-főbe nyomja a bulémiás,vagdosós rémtörténeteit. Értem én, felszeretné hívni a fiatalok figyelmét az ilyenekre, de már kicsit idegesítő,hogy marketinget csinált a betegségeiből.
2013. április 08. 16:23
Azért nagy dolog, hogy sikerült legyőzniük a függőséget.
2013. április 08. 16:30
Demi azt hiszem egy igazi példakép.Bevallotta,hogy voltak gondjai,nem titkolta,vállalta őket.Az viszont tiszteletre méltó,hogy kitartott,nem hagyta cserben a családját,a barátait.
2013. április 08. 16:49
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Még jó,hogy túlélték!
2013. április 08. 17:20
Én személy szerint Demi-re tudnék egy kicsit kitérni, viszont a többieknek is le a kalappal amiért sikerült kijutniuk a gödörből.
Szóval. Valóban, Demi egy remek példakép (és most lehet mondani bármit
) lehetne bárki számára, mert hihetetlen, hogy ilyen fiatalon (18 és fél volt akkor, azt hiszem) elkezdte elmesélni az életét. Vagyis, ehhez szerintem nagy lelki erő kell, hogy a médiának mindent elárulj, hogy mivel volt problémád és miket csináltál.. de ő elmondott mindent, és megjegyzem, a Stay Strong dokumentumfilmje egyszerűen tökéletesre sikeredett. Bevallom,nekem,amikor én is ilyen helyzetben voltam, Demi rengeteget segített nekem, sokat köszönhetek ennek a lánynak, tényleg. Viszont, ahogyan Misao is leírta előttem: konkrétan marketinget csinált ebből az egészből. Egyáltalán nem azzal van a baj, hogy segíteni próbál a tiniknek de szerintem bőven elég, ha elmondja legalább 2-szer vagy 3-szor, az ember úgy is fel tudja fogni, nem?
Szóval. Valóban, Demi egy remek példakép (és most lehet mondani bármit
1 felhasználónak tetszik:
Misao
2013. április 08. 17:21
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
biztos sok energia és kitartás kellett hozzá gratula mindanyiójuknak
2013. április 08. 17:22
Steven könyvét megkaptam karácsonyra, és érzékelni tudtam, milyen a rehab. Na meg Slash-nél is. De szinte az összes múlt századi rocksztár kötött már ki egyszer elvonón.
2013. április 08. 17:32
|
|
Csillaaaaaaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.05. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 199550 offline
|
Demi Demi forever
2013. április 08. 17:47
|
|
csilagosegcalifornia dream.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.25. Hozzászólás: 2315 Csatolások: 850 Azonosító: 128064 offline
|
Nagyon, nagyon, nagyon, nagyon büszke vagyok Demire
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.