Alizée ma jelentette be Twitteren a következő kislemezdal címét, ami nem más, mint a sokak által kedvelt Je veux bien.
A teljes cikkhez kattints ide!
Alizée kiválasztotta új kislemezét
2013. április 08. 16:15
|
|
Melle Ketrinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 335 Csatolások: 1789 Azonosító: 194943 offline
|
2013. április 08. 17:10
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 335 Csatolások: 1789 Azonosító: 194943 offline
|
Szerintem tökéletes dal kislemeznek. (Még ha francia is, és nem amerikai R'n'B tömegszar.)
A zene is rendben van, meg a szöveg is. Természetesen nem is tetszhet mindenkinek minden, de arról meg nincs mit beszélni egy cikk alatt.
A zene is rendben van, meg a szöveg is. Természetesen nem is tetszhet mindenkinek minden, de arról meg nincs mit beszélni egy cikk alatt.
2013. április 08. 20:54
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
Brix3 egyetértek!
2013. április 08. 22:28
|
|
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline
|
Nem akarok rosszat mondani, úgyhogy inkább nem mondok semmit
2013. április 09. 10:05
Leszedtem az albumát az előző cikk után, de engem nem fogott meg. Jó-jó, de mégis olyan semmilyen. Vagy csak Najoua Belyzel helyezte magasra a lécet, és azért nem tudom Alizée-t értékelni.
2013. április 09. 14:32
|
|
|
Tény, hogy kicsit másabb zene, mint amilyenhez egy átlag magyar hozzászokott. Na meg gondolom akik ide írnak, sokan a 90-es évek közepén, végén születtek, így vagy kevesen ismerik Alizée-t, vagy teljesen más zenéken nőttek fel meg ilyenek. Ezen az albumon nagyon érződik a 60-as évek hangulata, ugyanis France Gall ihlette az albumot. Bevallom, France Gall-t én sem ismerem nagyon, de hozzám közelebb áll az ilyen stílusú zene, mint ami manapság olyan populáris. A franciák már csak ilyen különcök.
Összességében jó album ez, de nem olyan lemez, amely tényleg mindenkinek szól. Szélesebb körnek viszont, mint az előző 2010-es album, de igazából Alizée-ről is csak az fog hallani, aki ismeri és érdeklődik utána. Így ő is és a zene is szokatlan és ismeretlen lesz a többségnek sajnos. Ha angolul énekelne, sokkal ismertebb lehetne, mert "akadály" sajnos az is, hogy nagyon kevesen tudnak franciául, bár szerintem angolul se tudnak jobban az emberek. Pedig nagyon jók a dalszövegek, de az már megint más kérdés.
2013. április 23. 00:22
|
|
principessa1121visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.18. Hozzászólás: 187 Csatolások: 339 Azonosító: 61185 offline
|
Én továbbra is imádom.
A legkedvencebb az albumról. Mondjuk nálam a zene is libabőr, az a hegedű benne, te jó ég, borzongatóan gyönyörű, viszont a refrénje mindent visz - és igen, ahhoz érteni kell a szöveget.
2014. február 24. 15:36
|
|
|
Én is, és kár, hogy nem kapott megfelelő promóciót. Továbbá azt is, hogy klip sem készült hozzá, de gondolom a DALS miatt is alakult így. Zeneileg szerintem ez a legjobb albuma, MF/LB páros ide vagy oda.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: