Alizée ma jelentette be Twitteren a következő kislemezdal címét, ami nem más, mint a sokak által kedvelt Je veux bien.
A teljes cikkhez kattints ide!
Alizée kiválasztotta új kislemezét
2013. április 08. 16:15
|
|
Melle Ketrinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 335 Csatolások: 1789 Azonosító: 194943 offline
|
2013. április 08. 17:10
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 335 Csatolások: 1789 Azonosító: 194943 offline
|
Szerintem tökéletes dal kislemeznek. (Még ha francia is, és nem amerikai R'n'B tömegszar.)
A zene is rendben van, meg a szöveg is. Természetesen nem is tetszhet mindenkinek minden, de arról meg nincs mit beszélni egy cikk alatt.
A zene is rendben van, meg a szöveg is. Természetesen nem is tetszhet mindenkinek minden, de arról meg nincs mit beszélni egy cikk alatt.
2013. április 08. 20:54
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
Brix3 egyetértek!
2013. április 08. 22:28
|
|
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline
|
Nem akarok rosszat mondani, úgyhogy inkább nem mondok semmit
2013. április 09. 10:05
Leszedtem az albumát az előző cikk után, de engem nem fogott meg. Jó-jó, de mégis olyan semmilyen. Vagy csak Najoua Belyzel helyezte magasra a lécet, és azért nem tudom Alizée-t értékelni.
2013. április 09. 14:32
|
|
|
Tény, hogy kicsit másabb zene, mint amilyenhez egy átlag magyar hozzászokott. Na meg gondolom akik ide írnak, sokan a 90-es évek közepén, végén születtek, így vagy kevesen ismerik Alizée-t, vagy teljesen más zenéken nőttek fel meg ilyenek. Ezen az albumon nagyon érződik a 60-as évek hangulata, ugyanis France Gall ihlette az albumot. Bevallom, France Gall-t én sem ismerem nagyon, de hozzám közelebb áll az ilyen stílusú zene, mint ami manapság olyan populáris. A franciák már csak ilyen különcök.
Összességében jó album ez, de nem olyan lemez, amely tényleg mindenkinek szól. Szélesebb körnek viszont, mint az előző 2010-es album, de igazából Alizée-ről is csak az fog hallani, aki ismeri és érdeklődik utána. Így ő is és a zene is szokatlan és ismeretlen lesz a többségnek sajnos. Ha angolul énekelne, sokkal ismertebb lehetne, mert "akadály" sajnos az is, hogy nagyon kevesen tudnak franciául, bár szerintem angolul se tudnak jobban az emberek. Pedig nagyon jók a dalszövegek, de az már megint más kérdés.
2013. április 23. 00:22
|
|
principessa1121visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.18. Hozzászólás: 187 Csatolások: 339 Azonosító: 61185 offline
|
Én továbbra is imádom.
A legkedvencebb az albumról. Mondjuk nálam a zene is libabőr, az a hegedű benne, te jó ég, borzongatóan gyönyörű, viszont a refrénje mindent visz - és igen, ahhoz érteni kell a szöveget.
2014. február 24. 15:36
|
|
|
Én is, és kár, hogy nem kapott megfelelő promóciót. Továbbá azt is, hogy klip sem készült hozzá, de gondolom a DALS miatt is alakult így. Zeneileg szerintem ez a legjobb albuma, MF/LB páros ide vagy oda.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: