A Spice Girls egykori énekesnője, a Sportos Spice becenevet viselő Mel C ismét bebizonyította, hogy rászolgált a nevére.
A teljes cikkhez kattints ide!
Mel C jótékonysági futóversenyen vett részt
2013. április 08. 08:02
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Geri mellett mindig is Mel C volt a kedvencem, mert aranyos, vicces, jószívű lány és csodálatos a hangja.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. április 08. 14:23
|
|
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline
|
Ez nagyon kedves, de én nem tudnék ennyit futni
2013. április 08. 14:30
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Ez nagyon szép volt tőle!
2013. április 08. 15:12
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
ez nagyon aranyos tőle
2013. április 08. 15:26
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Nagyon jó szívû.
2013. április 08. 15:52
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Imádom ezt a nőt! MIndig is ő volt a kedvencem a SG tagok közül, és sokan mondják, hogy az egyéni lbumjai megbuktak! -.- De szerintem azokon is olyan fantasztikus daok vannak, hogy én a mai napig nem unom őket, sőt ő az egyik kedvenc énekesnőm. MIndig is tiszteltem, szerintem rá fel lehet nézni! Még akkor is, ha csak például ebben az esetben jelképesen vesz részt, mondjuk az a 154 km az nem semmi, 5 is elég fárasztó lehet!
Köszi a cikket Jolie!
Köszi a cikket Jolie!
Pöttömke
2013. április 08. 19:26
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Nekem Ő az első számú kedvencem a Spice Girls-ök közül, noha mindenkit bírok a bandából, de Mel valahogy annyira kitűnt közülük, de jó értelemben. Neki volt a legjobb hangja a lányok közül.
Nagyon imádok olyan cikkeket olvasni ami arról szól, hogy sztárok jótékonykodnak, szóval, drága Jolie_77 ismét köszönet a remek cikkért.
Alison Lerman: Szerintem nem lehet mondani hogy Mel szólókarrierje megbukott.
Ő vitte szólóban a legtöbbre a Spice Girl-k közül. Végig csinált 9 önálló turnét, és kiadott 6 lemezt, melyekből több, mint 8 millió kelt el világszerte.
(Remélem nem tűntem kioktatónak, tényleg nem annak szántam.
)
Alison Lerman
2013. április 08. 20:35
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Idézet (Pöttömke @ 2013.04.08. 19:26)
Nekem Ő az első számú kedvencem a Spice Girls-ök közül, noha mindenkit bírok a bandából, de Mel valahogy annyira kitűnt közülük, de jó értelemben. Neki volt a legjobb hangja a lányok közül.
Nagyon imádok olyan cikkeket olvasni ami arról szól, hogy sztárok jótékonykodnak, szóval, drága Jolie_77 ismét köszönet a remek cikkért.
Ő vitte szólóban a legtöbbre a Spice Girl-k közül. Végig csinált 9 önálló turnét, és kiadott 6 lemezt, melyekből több, mint 8 millió kelt el világszerte.
(Remélem nem tűntem kioktatónak, tényleg nem annak szántam.
)
Tudom, tőled nem is veszem annak!
Amúgy nem is én állítom ezt, hanem olvastam múltkor egy neves napilapban, ezért is akadtam annyira ki, és legszívesebben kitéptem volna a lapot, ha az enyém lett volna a magazin!
Én speciel odáig, meg vissza vagyok, főleg a Northern star és a This Time szólóalbumaiért. Komolyan, itt és most kijentem, hogy a dalai megunhatatlanok és az összesnek tudom fejből a szövegét.
Pöttömke
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.