Starity

Leona Lewis beszólt a szervezőknek

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. április 07. 21:59 #1
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9318
Csatolások: 38950
Azonosító: 186395
A brit énekesnő nyíltan ostorozta a legnagyobb brit lóverseny szervezőit, amiért nem gondoskodnak megfelelően az állatokról.
A teljes cikkhez kattints ide!
2 felhasználónak tetszik: tothbianka, Misao
2013. április 07. 22:22 #2
noramadafaka
noramadafaka
visszatérő vendég

Státusz"3 words, 8 letters...say it and I'm yours!"
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 496
Csatolások: 11
Azonosító: 185373
Ezt jól megmondta, de igaza van !
2013. április 07. 22:23 #3
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9318
Csatolások: 38950
Azonosító: 186395
Hatalmas meghajolo.gif Leonának! wub.gif
2 felhasználónak tetszik: Misao, tothbianka
2013. április 07. 22:30 #4
Misao
Misao
dracarys™

StátuszSassy,classy & a bit smart assy
Hozzászólás: 2123
Csatolások: 689
Azonosító: 161943
Ámen! beer.gif Mivel magam is nagy lóbolond vagyok, nagyon tudom becsülni az ilyet.
2 felhasználónak tetszik: Jolie_77, tothbianka
2013. április 07. 23:14 #5
- törölt felhasználó -    
Tiszteletem Leona, undorító sportágnak tartom és tartottam mindig is a lóversenyzést. Mikor anno itthon, azon a csodálatos Nemzeti Vágtán helytenül volt megépítve a pálya, és az egyik lónak széthasította az oldalát úgy, hogy kilógtak a belei, na, azóta megfogadtam, hogy soha, semmilyen körülmények közt nem veszek részt ilyen eseményen.
2 felhasználónak tetszik: Jolie_77, tothbianka
2013. április 08. 00:09 #6
tothbianka
tothbianka
valhalla

Státuszand when she stood, she stood tall. she'll make a fool of you all
Hozzászólás: 2163
Csatolások: 4815
Azonosító: 42641
Igaza van. Ez ugyanolyan mint a kutya - és bikaviadalok. Értelmetlen emberi baromság ami csak ártatlan életeket vesz el sad.gif
2 felhasználónak tetszik: Jolie_77, Misao
2013. április 08. 09:39 #7
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2758
Azonosító: 182219
teljesen egyetértek Leonával...inkább soha többé nem néznék állatos sportokat, mint hogy bajuk essen ezeknek a szépséges és ártatlan állatoknak...nem az állatok vannak értünk, hanem mi vagyunk az állatokért...
2 felhasználónak tetszik: tothbianka, Misao
2013. április 08. 10:33 #8
- törölt felhasználó -    
"puhább sövény" ültetek már ti lóháton valaha ?? én kb. 10 éve lovaglok, és biztosíthatlak, hogy ilyen nem létezik !
amúgy meg tényleg szörnyű, de egy ilyen verseny ezzel jár ! el kell fogadni vagy nem kell nézni ! ne értsen félre senki rajongok a lovakért, de ezek a sportok járnak sérüléssel, mint minden más.
2013. április 08. 10:39 #9
- törölt felhasználó -    
teljesen igaza van
2013. április 08. 12:18 #10
Misao
Misao
dracarys™

Idézet (matita @ 2013.04.08. 10:33)
"puhább sövény" ültetek már ti lóháton valaha ?? én kb. 10 éve lovaglok, és biztosíthatlak, hogy ilyen nem létezik !
amúgy meg tényleg szörnyű, de egy ilyen verseny ezzel jár ! el kell fogadni vagy nem kell nézni ! ne értsen félre senki rajongok a lovakért, de ezek a sportok járnak sérüléssel, mint minden más.

Te nagyon el vagy tévedve - Magyarországon nem hiszem,hogy tapasztalsz ilyesmit (bárkitudja, vki mondta itt a "Nemzeti Vágtát"),de máshol nagyon zsivány sportágnak számít a lóversenyzés,gondolok itt,hogy emberek fogadnak x,y lóra és képzeld nem egyszer doppingolták agyon szerencsétlen állatott,csak mert - néha random,néha nem random - emberkék fogadtak legtöbben az adott pacira. Én is anno rendszeresen jártam lovagolni (kiskori szenvedély nálam), sajnos mostanában pénzhiány miatt nem teszem olyan gyakran, no igen lovaglás meglehetősen költséges sport. unsure.gif Viszont, ha tényleg ekkora lórajongónak vallod magad,ne merészelj olyat mondani,hogy egy ló doppingolása,agyon hajszolása,később meg elaltatása is "a verseny velejárója." Ilyen über nagy marhaságot is régen olvastam. blink.gif Tudod ezt hívjuk állatkínzásnak. Természetesen nem minden verseny gyilkos,ez se igaz,általában a gallop ágban fordulnak elő az ilyen "rejtélyes" incidensek. Nem is beszélve arról,hogy ugye kizárólag telivér (thoroughbred) lovakat alkalmazhatnak, melyeknek így is nem túl szilárd a csontozatuk - mivel már túl vannak tenyésztve. Példa erre Overdose is,aki olyan sérüléseket szenvedett,hogy máig nem engedik rendesen versenyezni. Az ő esetében nem feltétlen az agyonhajszolás vagy dopping játszott közre,inkább más külső tényezők,de csak arra akarok kilyukadni,hogy ezekre a lovakra alapvetően nagyon kéne vigyázni. Arról nem is beszélve,hogy milyen fiatalon futatják őket. Ajánlom figyelmedbe Eight Belles tragikus történetét,de ő is csak egy a sokból. Rajta kívűl nap mint nap rengeteg ló esik a mocskos verseny/futamok áldozatául - igazságtalanul és puszta emberi kapzsiság miatt. Leona Lewis meg jogosan szólt be nekik.
2 felhasználónak tetszik: Jolie_77, ancsa12
2013. április 08. 12:50 #11
- törölt felhasználó -    
Teljesen igaza van,egyetértek vele
2013. április 08. 13:35 #12
trueszoke
trueszoke
visszatérő vendég
Hozzászólás: 114
Csatolások: 1
Azonosító: 155065
Idézet (Misao @ 2013.04.08. 12:18)
Te nagyon el vagy tévedve - Magyarországon nem hiszem,hogy tapasztalsz ilyesmit (bárkitudja, vki mondta itt a "Nemzeti Vágtát"),de máshol nagyon zsivány sportágnak számít a lóversenyzés,gondolok itt,hogy emberek fogadnak x,y lóra és képzeld nem egyszer doppingolták agyon szerencsétlen állatott,csak mert - néha random,néha nem random - emberkék fogadtak legtöbben az adott pacira. Én is anno rendszeresen jártam lovagolni (kiskori szenvedély nálam), sajnos mostanában pénzhiány miatt nem teszem olyan gyakran, no igen lovaglás meglehetősen költséges sport. unsure.gif Viszont, ha tényleg ekkora lórajongónak vallod magad,ne merészelj olyat mondani,hogy egy ló doppingolása,agyon hajszolása,később meg elaltatása is "a verseny velejárója." Ilyen über nagy marhaságot is régen olvastam. blink.gif Tudod ezt hívjuk állatkínzásnak. Természetesen nem minden verseny gyilkos,ez se igaz,általában a gallop ágban fordulnak elő az ilyen "rejtélyes" incidensek. Nem is beszélve arról,hogy ugye kizárólag telivér (thoroughbred) lovakat alkalmazhatnak, melyeknek így is nem túl szilárd a csontozatuk - mivel már túl vannak tenyésztve. Példa erre Overdose is,aki olyan sérüléseket szenvedett,hogy máig nem engedik rendesen versenyezni. Az ő esetében nem feltétlen az agyonhajszolás vagy dopping játszott közre,inkább más külső tényezők,de csak arra akarok kilyukadni,hogy ezekre a lovakra alapvetően nagyon kéne vigyázni. Arról nem is beszélve,hogy milyen fiatalon futatják őket. Ajánlom figyelmedbe Eight Belles tragikus történetét,de ő is csak egy a sokból. Rajta kívűl nap mint nap rengeteg ló esik a mocskos verseny/futamok áldozatául - igazságtalanul és puszta emberi kapzsiság miatt. Leona Lewis meg jogosan szólt be nekik.

Szerintem ő sem arra célzott, hogy a lovak doppingolása, meg túl hajtása velejáró probléma. A szerintem a véletlenekre gondolt; sérülésekre, ami viszont akár tetszik, akár nem; benne vannak a pakliba. Igaz, velejáró problémáknak se kéne, hogy legyenek.. de SAJNOS a lónak négy lába van és van, hogy ő is megbotlik. VISZONT! ez ne azt jelentse egyből, hogy be kéne tiltani a lóversenyeket. Mert, mint Te is meg Én is meg biztos van a zsokék, lótulajdonosok között is olyan emberek, akik megbecsülik lovaikat. Meg az élményért, amit a galopp nyújt. (:
2013. április 08. 13:40 #13
Misao
Misao
dracarys™

Idézet (trueszoke @ 2013.04.08. 13:35)
Szerintem ő sem arra célzott, hogy a lovak doppingolása, meg túl hajtása velejáró probléma. A szerintem a véletlenekre gondolt; sérülésekre, ami viszont akár tetszik, akár nem; benne vannak a pakliba. Igaz, velejáró problémáknak se kéne, hogy legyenek.. de SAJNOS a lónak négy lába van és van, hogy ő is megbotlik. VISZONT! ez ne azt jelentse egyből, hogy be kéne tiltani a lóversenyeket. Mert, mint Te is meg Én is meg biztos van a zsokék, lótulajdonosok között is olyan emberek, akik megbecsülik lovaikat. Meg az élményért, amit a galopp nyújt. (:

Ez így van, én is direkt kihangsúlyoztam,hogy nem mindig vannak jelen az ilyen esetek,de sajnos manapság egyre gyakoribb - sajnos van az a pénz. És Leona is ez ellen szeretné felhívni a figyelmet,szerintem ő se akarná betíltatni a versenyzést csupán úgy kéne ezeket az eseményeket megoldani,hogy minnél kebesebb veszély fenyegesse a résztvevő lovakat.
2013. április 08. 14:15 #14
xMilesss
xMilesss
sztármániás
Hozzászólás: 3655
Csatolások: 3236
Azonosító: 194820
és mennyire igaza van... teljesen egyet értek vele.
2013. április 08. 14:17 #15
Dzsenifer3
Dzsenifer3
Hozzászólás: 7117
Csatolások: 481
Azonosító: 155330
Ezt jól megmondta... biggrin.gif
2013. április 08. 14:29 #16
szabina2522
szabina2522

StátuszI love my life!!!
Hozzászólás: 1359
Csatolások: 0
Azonosító: 195503
Nagyon jól tette!!!!!! A lovakat sajnos nem kérdezik meg, hogy akarják-e ezt csinálni, csak ostorozzák őket
Ez nagyon szomorú
2013. április 08. 15:06 #17
- törölt felhasználó -    
De szép az lo happy.gif happy.gif happy.gif happy.gif
Amugy meg igaza van !!
2013. április 08. 15:10 #18
brigitta000
brigitta000

StátuszMaybe..you're gonna be the one that saves me
Hozzászólás: 595
Csatolások: 9
Azonosító: 189076
Fúúúú o.O hát ezt ki sem nézem belőle!!!
..de azért eléggé odavág! biggrin.gif Szép volt Leona! biggrin.gif
2013. április 08. 15:10 #19
acsgeorgina98
acsgeorgina98
•_•

StátuszByTheWay...
Hozzászólás: 5017
Csatolások: 3868
Azonosító: 181335
jóól tette csak így tovább smileeee.gif
2013. április 08. 15:34 #20
PinkBarbie
PinkBarbie
Little Butterfly

StátuszXiumin-ka tánca ♥ https://www.youtube.com/watch?v=mTFJlkDw6yk
Hozzászólás: 1975
Csatolások: 0
Azonosító: 177766
Nem gondoltam hogy ennyire káromkodós. ohmy.gif De azért jó tette, hogy rájuk szólt, a mamáméknak van lovuk. smileeee.gif Csak arra nem lehet se fel ülni, meg semmi, mert nincs hozzászokva. De elég szelíd állat. smileeee.gif
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok