A brit énekesnő nyíltan ostorozta a legnagyobb brit lóverseny szervezőit, amiért nem gondoskodnak megfelelően az állatokról.
A teljes cikkhez kattints ide!
Leona Lewis beszólt a szervezőknek
2013. április 07. 22:22
|
|
noramadafakavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 496 Csatolások: 11 Azonosító: 185373 offline
|
Ezt jól megmondta, de igaza van !
2013. április 07. 23:14
Tiszteletem Leona, undorító sportágnak tartom és tartottam mindig is a lóversenyzést. Mikor anno itthon, azon a csodálatos Nemzeti Vágtán helytenül volt megépítve a pálya, és az egyik lónak széthasította az oldalát úgy, hogy kilógtak a belei, na, azóta megfogadtam, hogy soha, semmilyen körülmények közt nem veszek részt ilyen eseményen.
2013. április 08. 00:09
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
Igaza van. Ez ugyanolyan mint a kutya - és bikaviadalok. Értelmetlen emberi baromság ami csak ártatlan életeket vesz el
2013. április 08. 09:39
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
teljesen egyetértek Leonával...inkább soha többé nem néznék állatos sportokat, mint hogy bajuk essen ezeknek a szépséges és ártatlan állatoknak...nem az állatok vannak értünk, hanem mi vagyunk az állatokért...
2013. április 08. 10:33
"puhább sövény" ültetek már ti lóháton valaha ?? én kb. 10 éve lovaglok, és biztosíthatlak, hogy ilyen nem létezik !
amúgy meg tényleg szörnyű, de egy ilyen verseny ezzel jár ! el kell fogadni vagy nem kell nézni ! ne értsen félre senki rajongok a lovakért, de ezek a sportok járnak sérüléssel, mint minden más.
amúgy meg tényleg szörnyű, de egy ilyen verseny ezzel jár ! el kell fogadni vagy nem kell nézni ! ne értsen félre senki rajongok a lovakért, de ezek a sportok járnak sérüléssel, mint minden más.
2013. április 08. 12:18
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Idézet (matita @ 2013.04.08. 10:33)
"puhább sövény" ültetek már ti lóháton valaha ?? én kb. 10 éve lovaglok, és biztosíthatlak, hogy ilyen nem létezik !
Te nagyon el vagy tévedve - Magyarországon nem hiszem,hogy tapasztalsz ilyesmit (bárkitudja, vki mondta itt a "Nemzeti Vágtát"),de máshol nagyon zsivány sportágnak számít a lóversenyzés,gondolok itt,hogy emberek fogadnak x,y lóra és képzeld nem egyszer doppingolták agyon szerencsétlen állatott,csak mert - néha random,néha nem random - emberkék fogadtak legtöbben az adott pacira. Én is anno rendszeresen jártam lovagolni (kiskori szenvedély nálam), sajnos mostanában pénzhiány miatt nem teszem olyan gyakran, no igen lovaglás meglehetősen költséges sport.
2013. április 08. 13:35
|
|
trueszokevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 114 Csatolások: 1 Azonosító: 155065 offline
|
Idézet (Misao @ 2013.04.08. 12:18)
Te nagyon el vagy tévedve - Magyarországon nem hiszem,hogy tapasztalsz ilyesmit (bárkitudja, vki mondta itt a "Nemzeti Vágtát"),de máshol nagyon zsivány sportágnak számít a lóversenyzés,gondolok itt,hogy emberek fogadnak x,y lóra és képzeld nem egyszer doppingolták agyon szerencsétlen állatott,csak mert - néha random,néha nem random - emberkék fogadtak legtöbben az adott pacira. Én is anno rendszeresen jártam lovagolni (kiskori szenvedély nálam), sajnos mostanában pénzhiány miatt nem teszem olyan gyakran, no igen lovaglás meglehetősen költséges sport.
Viszont, ha tényleg ekkora lórajongónak vallod magad,ne merészelj olyat mondani,hogy egy ló doppingolása,agyon hajszolása,később meg elaltatása is "a verseny velejárója." Ilyen über nagy marhaságot is régen olvastam.
Tudod ezt hívjuk állatkínzásnak. Természetesen nem minden verseny gyilkos,ez se igaz,általában a gallop ágban fordulnak elő az ilyen "rejtélyes" incidensek. Nem is beszélve arról,hogy ugye kizárólag telivér (thoroughbred) lovakat alkalmazhatnak, melyeknek így is nem túl szilárd a csontozatuk - mivel már túl vannak tenyésztve. Példa erre Overdose is,aki olyan sérüléseket szenvedett,hogy máig nem engedik rendesen versenyezni. Az ő esetében nem feltétlen az agyonhajszolás vagy dopping játszott közre,inkább más külső tényezők,de csak arra akarok kilyukadni,hogy ezekre a lovakra alapvetően nagyon kéne vigyázni. Arról nem is beszélve,hogy milyen fiatalon futatják őket. Ajánlom figyelmedbe Eight Belles tragikus történetét,de ő is csak egy a sokból. Rajta kívűl nap mint nap rengeteg ló esik a mocskos verseny/futamok áldozatául - igazságtalanul és puszta emberi kapzsiság miatt. Leona Lewis meg jogosan szólt be nekik.
Szerintem ő sem arra célzott, hogy a lovak doppingolása, meg túl hajtása velejáró probléma. A szerintem a véletlenekre gondolt; sérülésekre, ami viszont akár tetszik, akár nem; benne vannak a pakliba. Igaz, velejáró problémáknak se kéne, hogy legyenek.. de SAJNOS a lónak négy lába van és van, hogy ő is megbotlik. VISZONT! ez ne azt jelentse egyből, hogy be kéne tiltani a lóversenyeket. Mert, mint Te is meg Én is meg biztos van a zsokék, lótulajdonosok között is olyan emberek, akik megbecsülik lovaikat. Meg az élményért, amit a galopp nyújt. (:
2013. április 08. 13:40
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Idézet (trueszoke @ 2013.04.08. 13:35)
Szerintem ő sem arra célzott, hogy a lovak doppingolása, meg túl hajtása velejáró probléma. A szerintem a véletlenekre gondolt; sérülésekre, ami viszont akár tetszik, akár nem; benne vannak a pakliba. Igaz, velejáró problémáknak se kéne, hogy legyenek.. de SAJNOS a lónak négy lába van és van, hogy ő is megbotlik. VISZONT! ez ne azt jelentse egyből, hogy be kéne tiltani a lóversenyeket. Mert, mint Te is meg Én is meg biztos van a zsokék, lótulajdonosok között is olyan emberek, akik megbecsülik lovaikat. Meg az élményért, amit a galopp nyújt. (:
Ez így van, én is direkt kihangsúlyoztam,hogy nem mindig vannak jelen az ilyen esetek,de sajnos manapság egyre gyakoribb - sajnos van az a pénz. És Leona is ez ellen szeretné felhívni a figyelmet,szerintem ő se akarná betíltatni a versenyzést csupán úgy kéne ezeket az eseményeket megoldani,hogy minnél kebesebb veszély fenyegesse a résztvevő lovakat.
2013. április 08. 14:17
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Ezt jól megmondta...
2013. április 08. 14:29
|
|
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline
|
Nagyon jól tette!!!!!! A lovakat sajnos nem kérdezik meg, hogy akarják-e ezt csinálni, csak ostorozzák őket
Ez nagyon szomorú
Ez nagyon szomorú
2013. április 08. 15:10
|
|
brigitta000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 595 Csatolások: 9 Azonosító: 189076 offline
|
Fúúúú o.O hát ezt ki sem nézem belőle!!!
..de azért eléggé odavág!
Szép volt Leona!
..de azért eléggé odavág!
2013. április 08. 15:10
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
jóól tette csak így tovább
2013. április 08. 15:34
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Nem gondoltam hogy ennyire káromkodós.
De azért jó tette, hogy rájuk szólt, a mamáméknak van lovuk.
Csak arra nem lehet se fel ülni, meg semmi, mert nincs hozzászokva. De elég szelíd állat.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

2 felhasználónak tetszik: