Palvin Barbi New Yorkba költözik
2013. április 07. 15:40
New York *_* Álmaim városa, milyen mázlista már hogy oda költözik... Cserélnék vele
2013. április 07. 15:40
|
|
HorsesMyLife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 613 Csatolások: 1 Azonosító: 198704 offline
|
Én is abban értek egyet, hogy el ne felejtse hogy magyar! Ettől a kis csajtól kitelne!
2013. április 07. 15:41
|
|
Gossip Girl Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.16. Hozzászólás: 109 Csatolások: 28 Azonosító: 158506 offline
|
Irigylem egy kicsit,de igaza van az 1. hozzászólónak ha nem kap zöldkártyát, nem sokáig marad. Amúgy nem értem, hogy miért folyik a csapból is Palvin Barbi, annyira nem szép és nem is okos,de legalább népszerűsíti egy kicsit az országot:)
2013. április 07. 15:42
|
|
Klaudia.SnuphfenEll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 546 Csatolások: 55 Azonosító: 195508 offline
|
Egészségére .. Elég szánalom hogy már nem a hazáját képviseli mikor ő ide tartozik .. Nem fog hiányozni ..
2013. április 07. 15:44
Hát engem oszt nem zavar hogy hova költözik XD na de komolyan szólva nem vagyok oda a modellekért, sem Barbiért ( és vágom hogy magyar meg büszkének kéne rá lennem amit már megkaptam párszor, de nekem nem sok jót tesz a sikereivel ) az angol tudása pedig ahogy én hallottam nem túl fényes...vagy max a beszéde de az írása....angolt am is könnyebb megtanulni beszélni mint írni
2013. április 07. 15:45
Szerintem meg inkább ne ő népszerűsítse, mivel, mint írtad, a csaj nem annyira szép és nem is okos. Igaz, hogy már így is le vagyunk írva a többi ország szemében
Idézet (Gossip Girl Fan @ 2013.04.07. 15:41)
Irigylem egy kicsit,de igaza van az 1. hozzászólónak ha nem kap zöldkártyát, nem sokáig marad. Amúgy nem értem, hogy miért folyik a csapból is Palvin Barbi, annyira nem szép és nem is okos,de legalább népszerűsíti egy kicsit az országot:)
1 felhasználónak tetszik:
Sugarbabes
2013. április 07. 15:46
Idézet (DdaYyAa @ 2013.04.07. 15:38)
szerintem elég szemétség tőle, hogy nem a hazáját képviseli. ki tudja lehet, hogy le is tagadja, hogy magyar.
Jézzzuus
Számos interjúban hangoztatta , hogy ő büszke arra , hogy Magyar és hogy az országot képviseli.
Ne ítéld el , ha nem is ismered...
2013. április 07. 15:49
|
|
Noeemihummelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.05. Hozzászólás: 400 Csatolások: 2 Azonosító: 193332 offline
|
VampireDiares4ever egyetértek amúgy is itt ki kíváncsi rá!
2013. április 07. 15:50
Jó utat neki!
Találja meg a boldogságát New Yorkban!
2013. április 07. 15:53
Az, hogy elköltözöl a szülőhazádból, vagy más kultúrák is vonzanak, messze nem egyenlő azzal, hogy megtagadod az otthonodat. Sajnos sokan keverik a leláncoltságot és a hazaszeretet, pedig nem kéne.
2013. április 07. 15:54
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Idézet (Chelsy @ 2013.04.07. 15:36)
Kérlek, ne sértegesd már az aranyhalakat
Az osztályunkban én vagyok a legjobb angolos, de még így is van hova fejlődöm. Ha külföldieknek írok, mindig ellenőrzöm magam, Barbi meg csak úgy ontja magából a hibás alakokat. De amint láthatod, ez sokakat nem zavar, sőt, követik is. Majd megbánják
Ne magyarázkodj nekik. Nem érdemes, hidd el. Az utolsó mondatod ütött 
Az osztályunkban én vagyok a legjobb angolos, de még így is van hova fejlődöm. Ha külföldieknek írok, mindig ellenőrzöm magam, Barbi meg csak úgy ontja magából a hibás alakokat. De amint láthatod, ez sokakat nem zavar, sőt, követik is. Majd megbánják
Detesóvagy.
u.i: ez az interjú is a végtelen szerénységéről és fokozhatatlan nyelvtudásáról árulkodik.
1 felhasználónak tetszik:
Sugarbabes
2013. április 07. 15:56
|
|
Naomi01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.24. Hozzászólás: 368 Csatolások: 0 Azonosító: 184462 offline
|
Idézet (BenceWTF @ 2013.04.07. 15:19)
"A munkája szempontjából egyértelműen jobb lesz, hogy New Yorkban él, hiszen nem kell majd állandóan Magyarországra, aztán pedig külföldre utaznia."
Na és mivan , ha nem épp Amerikába kap munkát?
Akkor is utaznia kell...
Na és mivan , ha nem épp Amerikába kap munkát?
Akkor is utaznia kell...
De azért egyszerűbb New Yorkból, mint Magyarországból pl Los Angelesbe eljutni.
2013. április 07. 15:56
|
|
Esztii. SellykeFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 933 Csatolások: 17 Azonosító: 197399 offline
|
Sok Sikert Neki!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.