Szombat esti láz: Tóth Gabi búcsúzott
2013. április 07. 21:32
Már az előző adásban is bosszantott hogy az Iringóék estek ki és nem a Szilveszter gazdáék. De most?! Nem hiszem el hogy csak azért kell valakit bent tartani, és hagyni hogy szó szerint becammogja magát a döntőbe, mert hogy olyan "vicces". Ennek rovására esnek ki sorra a mérföldekkel jobbak, ezesetben Gabiék..
2013. április 07. 21:35
|
|
Annuskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 158 Csatolások: 1 Azonosító: 151137 offline
|
Hogy rohadna meg az összes!!! Gabiék voltak a legjobbak!! A drága gazda meg elmegy a jó büdös picsába!!!!!! Szégyen, hogy egy ilyen házasodós műsorból bárki is drága szilveszternek adta volna a kezét!!! Szégyen!!!!!!!!!! Többé nem is nézem a műsort!!!
2013. április 07. 21:40
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Jól táncolt, de akkora arca van, hogy mikor beszéltették levettem a hangot..a nőiességet még pár száz évig tanulhatja szegény. Szilveszter Gazda a másik észlény, de ő még tenyeres-talpas is
D Számomra egyértelmű volt már az első adásnál, hogy Vastag Csabika fogja nyerni. Meg vagyok róla győződve. Bár én nem kedvelem, a több száz rajongója majd küldi rá ezerrel.
2013. április 08. 13:09
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Az előző SZEL-ekre visszaemlékezve nem meglepő, hogy Szilveszter még bent van. Anno Somló és Hajas sem volt a parkett ördöge, mégis elég sokáig elmeneteltek, mert egy esetlen pasit szeretnek nézni sokan és egy jól táncoló hölgy mellette képes kompenzálni. Fordítva nem igazán működik.
Szóval: nyugi, nem Szilveszter fog nyerni, 3. lesz. Iza 2. és megnyeretik Vastag Csabával, mert eddig minden SZEL-t és egyéb RTL-es műsort férfi nyert. Én már akkor Csabára tippeltem legbelül, mikor elindult a széria...
Inkább az a szégyen, hogy ilyen közönséges vagy, kislány.
Szóval: nyugi, nem Szilveszter fog nyerni, 3. lesz. Iza 2. és megnyeretik Vastag Csabával, mert eddig minden SZEL-t és egyéb RTL-es műsort férfi nyert. Én már akkor Csabára tippeltem legbelül, mikor elindult a széria...
Idézet (Annuska @ 2013.04.07. 21:35)
Hogy rohadna meg az összes!!! Gabiék voltak a legjobbak!! A drága gazda meg elmegy a jó büdös picsába!! Szégyen, hogy egy ilyen házasodós műsorból bárki is drága szilveszternek adta volna a kezét!!! Szégyen!! Többé nem is nézem a műsort!!!
Inkább az a szégyen, hogy ilyen közönséges vagy, kislány.
2013. április 08. 14:23
|
|
diamondflowervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.03. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 195288 offline
|
A Szombat esti láz korábbi szériáiból kiindulva nem lep meg,hogy a gazda ottvan a 3-ban,de szerintem nem fogják megnyeretni vele.Ha visszaemlékeztek a korábbi szériákban is ott voltak olyanok a háromban,akik gyengébbek voltak (1.széria-Hajas Laci,2.széria-Somló Tamás,3.széria-Kiss Ramóna).Szinte fogadni mernék rá,hogy így lesz a végeredmény:Harmadikok lesznek a gazdáék,másodikok lesznek Varga Izáék és megnyerik Vastag Csabáék.
2013. április 08. 15:41
Pedig ők voltak a legjobbak.. Ez nevetséges. Szilveszter gazda meg..
tényleg nagyon kis aranyos mikor felszántja a padlót mint egy igás ló, de ez egy táncos műsor, azt kéne nézni, hogy ki milyen szenvedéllyel, ambícióval táncol, nem pedig azt, hogy ki a legszerethetőbb..
Gabiék pedig fantasztikusak voltak.
2013. április 08. 17:33
|
|
Csillaaaaaaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.05. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 199550 offline
|
nem szeretem tóth gabit
2013. április 08. 17:46
Olyan gáz,ők voltak a legjobbak,nem értem miért ők estek ki:| persze a szilveszter gazda aki olyan mint egy fadarab(vagy inkább tuskó
D) persze az még bent van:@@
2013. április 08. 18:33
|
|
Punkavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 415 Csatolások: 1 Azonosító: 139694 offline
|
Én szeretem Molnár Andit, örülnék is ha nyerne, valaki mással...
De ez a szilveszter gazda maga a katasztrófa... O.o mit keres egyáltalán egy ilyen műsorban??
De ez a szilveszter gazda maga a katasztrófa... O.o mit keres egyáltalán egy ilyen műsorban??
2013. április 08. 18:35
|
|
esztike101010visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.10. Hozzászólás: 266 Csatolások: 0 Azonosító: 191328 offline
|
kár pedig nagyon jók voltak mások sem voltak olyan jók mint ők én azt hittem szilveszter gazdáék fognak kiesni nem őkk
2013. április 09. 13:46
|
sarga_rozsavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 259 Csatolások: 0 Azonosító: 178634 offline
|
meghiszem, én is kiakadtam volna a helyében, nem Ők voltak a legroszabbak. Mindannyian ezt gondoljuk a csajokkal. jó kis téma kávé mellé
http://redir.ec/compactkave
2013. április 09. 15:05
|
|
Lilla2 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.26. Hozzászólás: 1334 Csatolások: 425 Azonosító: 139586 offline
|
Nem nekik kellett volna kiesni, hanem Szilveszter gazdáéknak.
Az összes pár közül ők voltak a legjobbak, végig hitelesen táncoltak, Gabi pedig nagyon jól táncolt az egész műsor alatt.
Most már csak azt remélem, hogy Izáék nyernek!!
Az összes pár közül ők voltak a legjobbak, végig hitelesen táncoltak, Gabi pedig nagyon jól táncolt az egész műsor alatt.
Most már csak azt remélem, hogy Izáék nyernek!!
2013. április 09. 16:53
|
|
Pofikaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.19. Hozzászólás: 709 Csatolások: 0 Azonosító: 196356 offline
|
Ezt a műsort vakok nézik???! Sorba ejtik ki a legtehetségesebb párosokat, Szilveszter gazda meg még mindig ott cammog! Józan ész, emberek!!
Az rtl egyre lejjebb süllyed...
2013. április 09. 17:49
|
|
blackstar15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.29. Hozzászólás: 359 Csatolások: 0 Azonosító: 190645 offline
|
Hát ilyen nincs.A jók kiesnek,a tehetségtelen,ritmusértékkel nem rendelkező tramplik (és igen,Szilveszterre gondoltam) meg majd szépen megnyerik a showt....Az RTL-nek meg csak gratulálni tudok.-.-
2013. április 09. 17:50
|
mirjam333333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 1549 Csatolások: 439 Azonosító: 198007 offline
|
Hát én ezen teljesen kiakadtam! Mondjuk azon is, hogy a Bencéék is kiestek ez ellen a béna szilveszter ellen, de ez már azért túlzás!!
Szegény Gabi!
Szegény Gabi!
2013. április 12. 15:48
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
pedig ők tényleg jók voltak.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: