Idézet (Jolie_77 @ 2013.05.11. 13:34)
Érdekes kérdés.
Nekem már az is furcsa, hogy a legjobb barátjának a feleségének azt mondta, hogy ő a legszebb nő, akit valaha látott. Talán már korábban is tetszett neki?
Szerintem egyértelműen nem derül ki a végén, mert úgy is küldhet rózsát a nőnek, hogy közben a másikkal jár, nem?
De szerintem nem járt a másik lánnyal, nem láttam benne nagy érdeklődést a csaj iránt. Szerintem inkább az özvegy tetszett neki, hiszen őt meg is akarta csókolni.
A közeli képekről nem nyilatkozom, mert akkor a fórumot elárasztja a nyáltenger
Nekem már az is furcsa, hogy a legjobb barátjának a feleségének azt mondta, hogy ő a legszebb nő, akit valaha látott. Talán már korábban is tetszett neki?
Szerintem egyértelműen nem derül ki a végén, mert úgy is küldhet rózsát a nőnek, hogy közben a másikkal jár, nem?
De szerintem nem járt a másik lánnyal, nem láttam benne nagy érdeklődést a csaj iránt. Szerintem inkább az özvegy tetszett neki, hiszen őt meg is akarta csókolni.
A közeli képekről nem nyilatkozom, mert akkor a fórumot elárasztja a nyáltenger
Ugye, nekem is az jött le, hogy az özvegy tetszik neki. De a kislánynak azt mondja, hogy nem lehet közöttük semmi az anyukájával mert az olyan lenne mintha a barátja nem létezett volna. Tehát akkor elvileg ő nem tudná elképzelni, hogy a barátja volt feleségével jöjjön össze, hiszen végül mégsem csókolja meg, sőt a szájára üt. Ezért nem értem igazán a végén a vörös rózsát. Meg ahogy az asztalnál ülve néz a nőre, olyan egyértelmű, hogy őt szereti. Lehet szereti, de hiába...mert nem lehet. A másik nő iránt szerintem sem mutat érdeklődést.
Egy kis "nyáltengert" még kibír a fórum.

1 felhasználónak tetszik: