Starity

Benicio Del Toro

22 oldal 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. május 11. 16:14 #161
kriszti27
kriszti27
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 103
Csatolások: 0
Azonosító: 25192
Idézet (Jolie_77 @ 2013.05.11. 13:34)
Érdekes kérdés. 
Nekem már az is furcsa, hogy a legjobb barátjának a feleségének azt mondta, hogy ő a legszebb nő, akit valaha látott. Talán már korábban is tetszett neki?
Szerintem egyértelműen nem derül ki a végén, mert úgy is küldhet rózsát a nőnek, hogy közben a másikkal jár, nem?
De szerintem nem járt a másik lánnyal, nem láttam benne nagy érdeklődést a csaj iránt. Szerintem inkább az özvegy tetszett neki, hiszen őt meg is akarta csókolni.
A közeli képekről nem nyilatkozom, mert akkor a fórumot elárasztja a nyáltenger  _nevet.gif

Ugye, nekem is az jött le, hogy az özvegy tetszik neki. De a kislánynak azt mondja, hogy nem lehet közöttük semmi az anyukájával mert az olyan lenne mintha a barátja nem létezett volna. Tehát akkor elvileg ő nem tudná elképzelni, hogy a barátja volt feleségével jöjjön össze, hiszen végül mégsem csókolja meg, sőt a szájára üt. Ezért nem értem igazán a végén a vörös rózsát. Meg ahogy az asztalnál ülve néz a nőre, olyan egyértelmű, hogy őt szereti. Lehet szereti, de hiába...mert nem lehet. A másik nő iránt szerintem sem mutat érdeklődést.
Egy kis "nyáltengert" még kibír a fórum. wink.gif Nagyon szép férfi szerintem Benicio! wink.gif És az arca, szerintem nagyon-nagyon helyes. Szerinted? Még mindig nem nyilatkozol? biggrin.gif Hogy tetszik a szája? Tényleg mi tetszik neked benne a legjobban? wink.gif
1 felhasználónak tetszik: janet7
2013. május 11. 16:20 #162
kriszti27
kriszti27
visszatérő vendég
Idézet (Jolie_77 @ 2013.05.11. 13:38)
Janet7, ismét hoztam neked ajándékot  biggrin.gif 
Nagyon érdekelne az a cikk, olvasható formában. Van valakinek ötlete, honnan való? DVD hátulja vagy egy magazinban jelent meg?

Szerintem egy dvd hátulja lehet.
2013. május 11. 17:42 #163
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9318
Csatolások: 38950
Azonosító: 186395
[quote=kriszti27,2013.05.11. 16:14~3974743]Ugye, nekem is az jött le, hogy az özvegy tetszik neki. De a kislánynak azt mondja, hogy nem lehet közöttük semmi az anyukájával mert az olyan lenne mintha a barátja nem létezett volna. Tehát akkor elvileg ő nem tudná elképzelni, hogy a barátja volt feleségével jöjjön össze, hiszen végül mégsem csókolja meg, sőt a szájára üt.

Ezzel teljesen egyetértek, vagyis én is így gondolom.

Ezért nem értem igazán a végén a vörös rózsát. Meg ahogy az asztalnál ülve néz a nőre, olyan egyértelmű, hogy őt szereti. Lehet szereti, de hiába...mert nem lehet. A másik nő iránt szerintem sem mutat érdeklődést.

Gondolom, a rózsákat emlékeztetőnek küldte, hogy van valaki, akinek Halle még mindig fontos, és szép kívűl-belül, aki még mindig szereti őt.
Mit is mondhatnék imádatunk tárgyáról?
Számomra ő a legszebb férfi jelenleg, függetlenül a korától és a súlyától. A legjobban a szeme és a szája tetszik, hihetetlenül kifejezőek a pillantásai, a mosolyát pedig úgy érzem, nem kell részletesen ecsetelnem. wub.gif
2 felhasználónak tetszik: kriszti27, janet7
2013. május 11. 17:43 #164
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Idézet (kriszti27 @ 2013.05.11. 16:20)
Szerintem egy dvd hátulja lehet.

Nekem is úgy tűnik, de egy interjú egy DVD-tok hátulján? Olyan hihetetlen. blink.gif
2013. május 11. 17:55 #165
kriszti27
kriszti27
visszatérő vendég
[quote=Jolie_77,2013.05.11. 17:42~3975003][quote=kriszti27,2013.05.11. 16:14~3974743]Ugye, nekem is az jött le, hogy az özvegy tetszik neki. De a kislánynak azt mondja, hogy nem lehet közöttük semmi az anyukájával mert az olyan lenne mintha a barátja nem létezett volna. Tehát akkor elvileg ő nem tudná elképzelni, hogy a barátja volt feleségével jöjjön össze, hiszen végül mégsem csókolja meg, sőt a szájára üt.
Ezért nem értem igazán a végén a vörös rózsát. Meg ahogy az asztalnál ülve néz a nőre, olyan egyértelmű, hogy őt szereti. Lehet szereti, de hiába...mert nem lehet. A másik nő iránt szerintem sem mutat érdeklődést.
Gondolom, a rózsákat emlékeztetőnek küldte, hogy van valaki, akinek Halle még mindig fontos, és szép kívűl-belül, aki még mindig szereti őt.
Számomra ő a legszebb férfi jelenleg, függetlenül a korától és a súlyától. A legjobban a szeme és a szája tetszik, hihetetlenül kifejezőek a pillantásai, a mosolyát pedig úgy érzem, nem kell részletesen ecsetelnem. wub.gif[/quote]

Akkor nagyjából meg is beszéltük a film végét.
Szerintem is nagyon szép férfi. Sok mindenben egyet értek veled. wink.gif Szerintem is a szeme és a szája a legszebb. De nekem úgy az egész arca nagyon tetszik, olyan férfiasan gyönyörű, mint ahogy az egész férfi olyan férfiasan gyönyörű. wub.gif A mosolya az fantasztikus, arról már nem is tudok mit írni... wub.gif
2 felhasználónak tetszik: Jolie_77, janet7
2013. május 11. 17:57 #166
kriszti27
kriszti27
visszatérő vendég
Idézet (Jolie_77 @ 2013.05.11. 17:43)
Nekem is úgy tűnik, de egy interjú egy DVD-tok hátulján? Olyan hihetetlen.  blink.gif

Igen ezt én sem értettem, hogy egy interjú egy dvd-tok hátulján, elég fura. De mégis olyan mint egy dvd-tok.
2013. május 11. 18:00 #167
kriszti27
kriszti27
visszatérő vendég
[quote=Jolie_77,2013.05.11. 17:42~3975003][quote=kriszti27,2013.05.11. 16:14~3974743]Ugye, nekem is az jött le, hogy az özvegy tetszik neki. De a kislánynak azt mondja, hogy nem lehet közöttük semmi az anyukájával mert az olyan lenne mintha a barátja nem létezett volna. Tehát akkor elvileg ő nem tudná elképzelni, hogy a barátja volt feleségével jöjjön össze, hiszen végül mégsem csókolja meg, sőt a szájára üt.
Számomra ő a legszebb férfi jelenleg, függetlenül a korától és a súlyától. A legjobban a szeme és a szája tetszik, hihetetlenül kifejezőek a pillantásai, a mosolyát pedig úgy érzem, nem kell részletesen ecsetelnem. wub.gif[/quote]

Ja és a korával semmi baj nincs. Szerintem tökéletes. wink.gif Bár nem tudom te hány éves vagy, de szerintem simán lehet szeretni egy 10-15 évvel idősebb férfit. Jelen esetben Ő elérhetetlen neked, de most elméletben miért ne szerethetnéd. wink.gif És nekem a súlyával sincs bajom.
2013. május 11. 18:05 #168
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Idézet (kriszti27 @ 2013.05.11. 18:00)
Ja és a korával semmi baj nincs. Szerintem tökéletes.  wink.gif Bár nem tudom te hány éves vagy, de szerintem simán lehet szeretni egy 10-15 évvel idősebb férfit. Jelen esetben Ő elérhetetlen neked, de most elméletben miért ne szerethetnéd.  wink.gif  És nekem a súlyával sincs bajom.

Naná, mindenkinek az tetszik, akit akar - csak törvénybe ne ütközzön. _nevet.gif
2013. május 11. 18:10 #169
kriszti27
kriszti27
visszatérő vendég
Idézet (Jolie_77 @ 2013.05.11. 18:05)
Naná, mindenkinek az tetszik, akit akar - csak törvénybe ne ütközzön.  _nevet.gif

Nem tudom eldönteni hány éves lehetsz, egyszer úgy gondolom, hogy 30 körüli, egyszer meg úgy, hogy tinédzser. biggrin.gif
Te megnézted már minden filmjét?
2013. május 11. 18:12 #170
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Something for the girls wink.gif
2 felhasználónak tetszik: susurrus, janet7
2013. május 11. 18:15 #171
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Idézet (kriszti27 @ 2013.05.11. 18:10)
Nem tudom eldönteni hány éves lehetsz, egyszer úgy gondolom, hogy 30 körüli, egyszer meg úgy, hogy tinédzser.  biggrin.gif 
Te megnézted már minden filmjét?

Igen, ez az egyik kedvenc dolgom magamban, hogy személyi igazolvány nélkül nem könnyű eldönteni a koromat. _nevet.gif Nem is tudom, melyiket vegyem bóknak, hogy 30 körülinek vagy hogy tininek néztél.
Még nem láttam minden filmjét, még hetet meg kell néznem, (most nézem a Fearless-t, amiben nincs sok szerepe) és a Joyride hiányzik a gyűjteményemből.
2013. május 11. 18:25 #172
kriszti27
kriszti27
visszatérő vendég
Idézet (Jolie_77 @ 2013.05.11. 18:15)
Igen, ez az egyik kedvenc dolgom magamban, hogy személyi igazolvány nélkül nem könnyű eldönteni a koromat.  _nevet.gif Nem is tudom, melyiket vegyem bóknak, hogy 30 körülinek vagy hogy tininek néztél.
Még nem láttam minden filmjét, még hetet meg kell néznem, (most nézem a Fearless-t, amiben nincs sok szerepe) és a Joyride hiányzik a gyűjteményemből.

Én az írásaid alapján próbáltam meg tippelni, hogy hány éves lehetsz, de nem jött össze. biggrin.gif
Én sem láttam a kisebb szerepeit, de valahogy azokhoz nehezebb is hozzáfogni, mondjuk még azok nincsenek meg nekem, de azért azt sokkal könnyebb megnézni amelyikben főszereplő. De olyan most nincs több egyenlőre. sad.gif
2013. május 11. 18:29 #173
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Idézet (kriszti27 @ 2013.05.11. 18:25)
Én az írásaid alapján próbáltam meg tippelni, hogy hány éves lehetsz, de nem jött össze.  biggrin.gif 
Én sem láttam a kisebb szerepeit, de valahogy azokhoz nehezebb is hozzáfogni, mondjuk még azok nincsenek meg nekem, de azért azt sokkal könnyebb megnézni amelyikben főszereplő. De olyan most nincs több egyenlőre.  sad.gif

Ha visszakeresel itt a topicban, éppen tegnap töltöttem fel néhány olyan klipet, amikben kivágtam a jeleneteit azokból a filmekből, ahol keveset szerepelt. smileeee.gif Ma még a Fearless-t is megcsinálom.
2013. május 11. 18:33 #174
kriszti27
kriszti27
visszatérő vendég
Idézet (Jolie_77 @ 2013.05.11. 18:29)
Ha visszakeresel itt a topicban, éppen tegnap töltöttem fel néhány olyan klipet, amikben kivágtam a jeleneteit azokból a filmekből, ahol keveset szerepelt. smileeee.gif Ma még a Fearless-t is megcsinálom.

És azokban a filmekben össz-vissz ennyi a jelenete amit te ott megcsináltál? Akkor megnézem majd őket. smileeee.gif
2013. május 11. 18:37 #175
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Idézet (kriszti27 @ 2013.05.11. 18:33)
És azokban a filmekben össz-vissz ennyi a jelenete amit te ott megcsináltál? Akkor megnézem majd őket.  smileeee.gif

Igen, sajna csak annyi. Az Indian Runnerben még egy perc sincs.
A többiben vannak olyan jelenetek, ahol nem szerepel, mert nem vagyok olyan profi vágó, hogy mindent kivághassak biggrin.gif
2013. május 11. 18:41 #176
kriszti27
kriszti27
visszatérő vendég
Idézet (Jolie_77 @ 2013.05.11. 18:37)
Igen, sajna csak annyi. Az Indian Runnerben még egy perc sincs. 
A többiben vannak olyan jelenetek, ahol nem szerepel, mert nem vagyok olyan profi vágó, hogy mindent kivághassak  biggrin.gif

sad.gif Lehetne több főszerepes filmje. Ha már tegnap Tom Cruise-ról is beszélgettünk, ugye ő 50 éves, Benicio 46 , tehát korban nem nagy az eltérés. Viszont Tom-nak mennyivel több filmje van. Lehetne annyi Benicio-nak is sad.gif akkor még bőven lenne mit néznem. Most meg várhatok és várhatok.
2013. május 11. 19:04 #177
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Idézet (kriszti27 @ 2013.05.11. 18:41)
sad.gif Lehetne több főszerepes filmje. Ha már tegnap Tom Cruise-ról is beszélgettünk, ugye ő 50 éves, Benicio 46 , tehát korban nem nagy az eltérés. Viszont Tom-nak mennyivel több filmje van. Lehetne annyi Benicio-nak is  sad.gif akkor még bőven lenne mit néznem. Most meg várhatok és várhatok.

No, a Fearless-t nem fogom bántani, ahhoz túl sok jelenete van.
Na, igen, valóban lehetne több filmje is, de Tom Cruise mindig is nagyon felkapott sztár volt, köszönhetően a szépfiúságának (nekem speciel sosem tetszett), szegény Benicio-nak pedig sokat kellett várnia a főszerepekre. Van ilyen, nem mindenki lehet ennyire szerencsés.
Más kérdés, hogy Tomnak viszont Oscar-díja nincs, hiába jelölték háromszor is. Bár a díjeső is olyan, hogy nem igazán mutatja meg egy színész értékét, inkább csak az aktuális népszerűségét. Sok fantasztikus színész/nő/nek még mindig nincs Oscarja, pedig jobban megérdemelnék, mint azok, akiknek van.

Egyébként nem szabad kihagynod Benicio kisebb szerepeit sem, mert ő azért mindig száz százalékosan mindent belead. Remek példa rá a The Pledge.
2013. május 11. 19:47 #178
kriszti27
kriszti27
visszatérő vendég
Idézet (Jolie_77 @ 2013.05.11. 19:04)
No, a Fearless-t nem fogom bántani, ahhoz túl sok jelenete van.
Na, igen, valóban lehetne több filmje is, de Tom Cruise mindig is nagyon felkapott sztár volt, köszönhetően a szépfiúságának (nekem speciel sosem tetszett), szegény Benicio-nak pedig sokat kellett várnia a főszerepekre. Van ilyen, nem mindenki lehet ennyire szerencsés. 
Más kérdés, hogy Tomnak viszont Oscar-díja nincs, hiába jelölték háromszor is. Bár a díjeső is olyan, hogy nem igazán mutatja meg egy színész értékét, inkább csak az aktuális népszerűségét. Sok fantasztikus színész/nő/nek még mindig nincs Oscarja, pedig jobban megérdemelnék, mint azok, akiknek van.
Egyébként nem szabad kihagynod Benicio kisebb szerepeit sem, mert ő azért mindig száz százalékosan mindent belead. Remek példa rá a The Pledge.

Na igen, Tom Cruise az a tipikus szépfiú. Olyan modell arcú srác. Nekem tetszett, tinédzserként megláttam a Cocktail-ban először és rögtön megtetszett. wink.gif Onnantól nagy kedvencem lett. Az is biztos, hogy az Oscar sem mutatja meg egy színész értékét, mert sokszor nem az kapja aki megérdemelné. Benicio megérdemelte, Ő fantasztikus színész. De én Edward Northon-nak is odaadtam volna anno az Amerikai história X-ért. Fantasztikusan játszotta. És a mai napig nincs Oscarja.
Nem hagyom ki Benicio kisebb szerepeit sem, természetesen meg fogom őket nézni. De nem értem Benicio-nak miért kellett sokat várni a főszerepekre amikor nagyon helyes színész. És nagyon tehetséges. Épp ma kiakadtam, egy magyar cikkben olvastam, hogy a "rossz arcú". Mondom ez nem lehet igaz, erre a helyes férfira ilyet írni, miért lenne rossz arcú? Nagyon is szép arca van! Szerintem sokadszor is leírva Benicio-nak gyönyörű szép férfias arca van, és az egész pasi úgy jó ahogy van. wub.gif Tiszta férfiasság! wub.gif
2013. május 11. 20:09 #179
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Idézet (kriszti27 @ 2013.05.11. 19:47)
Na igen, Tom Cruise az a tipikus szépfiú. Olyan modell arcú srác. Nekem tetszett, tinédzserként megláttam a Cocktail-ban először és rögtön megtetszett.  wink.gif Onnantól nagy kedvencem lett. Az is biztos, hogy az Oscar sem mutatja meg egy színész értékét, mert sokszor nem az kapja aki megérdemelné. Benicio megérdemelte, Ő fantasztikus színész. De én Edward Northon-nak is odaadtam volna anno az Amerikai história X-ért. Fantasztikusan játszotta. És a mai napig nincs Oscarja. 
Nem hagyom ki Benicio kisebb szerepeit sem, természetesen meg fogom őket nézni. De nem értem Benicio-nak miért kellett sokat várni a főszerepekre amikor nagyon helyes színész. És nagyon tehetséges. Épp ma kiakadtam, egy magyar cikkben olvastam, hogy a "rossz arcú". Mondom ez nem lehet igaz, erre a helyes férfira ilyet írni, miért lenne rossz arcú? Nagyon is szép arca van! Szerintem sokadszor is leírva Benicio-nak gyönyörű szép férfias arca van, és az egész pasi úgy jó ahogy van.  wub.gif  Tiszta férfiasság!  wub.gif

Éppen azért nevezik rossz arcúnak, mert nem olyan szabályos arcvonású, mint például Tom Cruise. Gondolom én.
Sorolhatnánk a jobbnál jobb színészeket és színésznőket, akiknek nincs Oscarjuk. Lassan már ez is csak olyan népszerűségi verseny, mint egy zenei díjátadó.
És szerintem Benicio a 21 grams-ért vagy a Che-ért jobban megérdemelte volna, mint a Traffic-ért, de ez csak az én véleményem.
Csak az számít, hogy mi láthatjuk a filmjeit smileeee.gif
2013. május 11. 20:39 #180
kriszti27
kriszti27
visszatérő vendég
Idézet (Jolie_77 @ 2013.05.11. 20:09)
Éppen azért nevezik rossz arcúnak, mert nem olyan szabályos arcvonású, mint például Tom Cruise. Gondolom én. 
Sorolhatnánk a jobbnál jobb színészeket és színésznőket, akiknek nincs Oscarjuk. Lassan már ez is csak olyan népszerűségi verseny, mint egy zenei díjátadó.
És szerintem Benicio a 21 grams-ért vagy a Che-ért jobban megérdemelte volna, mint a Traffic-ért, de ez csak az én véleményem. 
Csak az számít, hogy mi láthatjuk a filmjeit smileeee.gif

Akkor is gyönyörű férfi! wub.gif
A Che-ért megérdemelte volna az újabb Oscart az biztos. De szerintem már a Tűz martalékáért is megérdemelte volna a második Oscart. Ott is milyet alakít! Nagyszerű színész!
22 oldal 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok