Idézet (Jolie_77 @ 2013.05.10. 08:27)
Igazából már évekkel ezelőtt láttam őt az A rajongó-ban, már ott megtetszett, (a haldoklási jelenete durva, de nagyon jól sikerült) de fogalmam sincs, miért nem néztem utána a többi filmjének. (*nagyon szégyelli magát*) Lassan másfél hónapja, hogy igazán felfedeztem őt magamnak és azóta igyekszem minél több filmjét megnézni - minél többet látok belőle, annál lelkesebb rajongója vagyok, egyszerűen lenyűgöz a sokoldalú tehetsége.
Ha kedvenc színészt kell választani, akkor őt és Wesley Snipes-t mondanám, tőlük bármikor bármit megnéznék.
Nekem tényleg édes mindegy, kivel játszik romantikus filmben, csak NE Cameron Diazzal, Jennifer Anistonnal, J. Love Hewittal, mert őket ki nem állhatom. (Van még pár név a tiltólistámon, de egyelőre ezek jutottak az eszembe
Mondanom sem kell, remélem, hogy az ilyen tinisztárocskák, mint Miley, Selena stb szóba sem jöhetnek szintén.)
Ha kedvenc színészt kell választani, akkor őt és Wesley Snipes-t mondanám, tőlük bármikor bármit megnéznék.
Nekem tényleg édes mindegy, kivel játszik romantikus filmben, csak NE Cameron Diazzal, Jennifer Anistonnal, J. Love Hewittal, mert őket ki nem állhatom. (Van még pár név a tiltólistámon, de egyelőre ezek jutottak az eszembe
Én is évek óta kedvelem, jó pár éve láttam tőle a Veszett vadat. Utána én is megnéztem pár filmjét amit sikerült megszereznem. Aztán most kb. 2 hete megvettem a Che-t és ahogy megnéztem azóta csak Benicio filmeket szeretnék nézni.

1 felhasználónak tetszik: