Starity

Benicio Del Toro

22 oldal 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. május 10. 19:56 #141
kriszti27
kriszti27
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 103
Csatolások: 0
Azonosító: 25192
Idézet (Jolie_77 @ 2013.05.10. 08:27)
Igazából már évekkel ezelőtt láttam őt az A rajongó-ban, már ott megtetszett, (a haldoklási jelenete durva, de nagyon jól sikerült) de fogalmam sincs, miért nem néztem utána a többi filmjének. (*nagyon szégyelli magát*) Lassan másfél hónapja, hogy igazán felfedeztem őt magamnak és azóta igyekszem minél több filmjét megnézni - minél többet látok belőle, annál lelkesebb rajongója vagyok, egyszerűen lenyűgöz a sokoldalú tehetsége.
Ha kedvenc színészt kell választani, akkor őt és Wesley Snipes-t mondanám, tőlük bármikor bármit megnéznék. 
Nekem tényleg édes mindegy, kivel játszik romantikus filmben, csak NE Cameron Diazzal, Jennifer Anistonnal, J. Love Hewittal, mert őket ki nem állhatom. (Van még pár név a tiltólistámon, de egyelőre ezek jutottak az eszembe biggrin.gif Mondanom sem kell, remélem, hogy az ilyen tinisztárocskák, mint Miley, Selena stb szóba sem jöhetnek szintén.)

Én is évek óta kedvelem, jó pár éve láttam tőle a Veszett vadat. Utána én is megnéztem pár filmjét amit sikerült megszereznem. Aztán most kb. 2 hete megvettem a Che-t és ahogy megnéztem azóta csak Benicio filmeket szeretnék nézni. biggrin.gif Az a baj, hogy most nincs több. sad.gif Ma megnéztem az utolsót amit még nem láttam, a 21 grammot. És most már csak a mozis lesz. Vagy esetleg még amelyekben kisebb szerepei vannak. De én azt szeretem ha főszereplőt játszik. wink.gif Elnéznék tőle egy gyönyörű romantikus filmet, biggrin.gif de igazából sok szép romantikus filmet elnéznék tőle. wink.gif
1 felhasználónak tetszik: janet7
2013. május 10. 20:10 #142
kriszti27
kriszti27
visszatérő vendég
Idézet (Jolie_77 @ 2013.05.10. 08:27)
Igazából már évekkel ezelőtt láttam őt az A rajongó-ban, már ott megtetszett, (a haldoklási jelenete durva, de nagyon jól sikerült) de fogalmam sincs, miért nem néztem utána a többi filmjének. (*nagyon szégyelli magát*) Lassan másfél hónapja, hogy igazán felfedeztem őt magamnak és azóta igyekszem minél több filmjét megnézni - minél többet látok belőle, annál lelkesebb rajongója vagyok, egyszerűen lenyűgöz a sokoldalú tehetsége.
Ha kedvenc színészt kell választani, akkor őt és Wesley Snipes-t mondanám, tőlük bármikor bármit megnéznék. 
Nekem tényleg édes mindegy, kivel játszik romantikus filmben, csak NE Cameron Diazzal, Jennifer Anistonnal, J. Love Hewittal, mert őket ki nem állhatom. (Van még pár név a tiltólistámon, de egyelőre ezek jutottak az eszembe biggrin.gif Mondanom sem kell, remélem, hogy az ilyen tinisztárocskák, mint Miley, Selena stb szóba sem jöhetnek szintén.)

Kihagytam még az előzőből, hogy nekem nagy kedvenceim tinédzser korom óta Tom Cruise és Jean-Claude Van Damme. Benicio-t jóval később "fedeztem" fel. Írtad, anno, hogy szereted az akciófilmeket, és a thrillereket. Tom Cruisnak mostanában jó sok akciófilmje van. Őt kedveled? Mostanság pótoltam sok Tom Cruise filmet is az újabbakat, amelyeket még nem láttam. Úgyhogy abból is kifogytam. sad.gif De májusban jön az új dvd-n. Aztán a mozis. Lassan minden kedvencem minden filmjét láttam már. sad.gif De sebaj, megnézek egyet többször is biggrin.gif főleg a kedvenceimet.
Én kedvelem Cameron Diazt.
2013. május 10. 20:15 #143
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9318
Csatolások: 38950
Azonosító: 186395
Idézet (kriszti27 @ 2013.05.10. 19:56)
Én is évek óta kedvelem, jó pár éve láttam tőle a Veszett vadat. Utána én is megnéztem pár filmjét amit sikerült megszereznem. Aztán most kb. 2 hete megvettem a Che-t és ahogy megnéztem azóta csak Benicio filmeket szeretnék nézni.  biggrin.gif Az a baj, hogy most nincs több.  sad.gif Ma megnéztem az utolsót amit még nem láttam, a 21 grammot. És most már csak a mozis lesz. Vagy esetleg még amelyekben kisebb szerepei vannak. De én azt szeretem ha főszereplőt játszik.  wink.gif Elnéznék tőle egy gyönyörű romantikus filmet,  biggrin.gif de igazából sok szép romantikus filmet elnéznék tőle.  wink.gif

Nagyon romantikus lány vagy, hallod-e biggrin.gif
Nálunk sajna nem kapni Benicio filmjeit, de nem is bánom, mert a netről a Joyride kivételével mindet le tudtam tölteni (eredeti nyelven). Ha érdekel a link, csak szólj. Elvileg nem vírusos oldal, az Avastom eddig nem jelzett semmit.
2013. május 10. 20:18 #144
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Idézet (kriszti27 @ 2013.05.10. 20:10)
Kihagytam még az előzőből, hogy nekem nagy kedvenceim tinédzser korom óta Tom Cruise és Jean-Claude Van Damme. Benicio-t jóval később "fedeztem" fel. Írtad, anno, hogy szereted az akciófilmeket, és a thrillereket. Tom Cruisnak mostanában jó sok akciófilmje van. Őt kedveled? Mostanság pótoltam sok Tom Cruise filmet is az újabbakat, amelyeket még nem láttam. Úgyhogy abból is kifogytam.  sad.gif De májusban jön az új dvd-n. Aztán a mozis. Lassan minden kedvencem minden filmjét láttam már.  sad.gif De sebaj, megnézek egyet többször is  biggrin.gif főleg a kedvenceimet. 
Én kedvelem Cameron Diazt.

Tom Cruise-t nem kedvelem, mégha meg is nézem némelyik filmjét, amelyiknek érdekes a témája, viszont Van Damme-ot nagyon szeretem! Igaz, hogy a legutóbbi munkái már nem olyan jók, de a régi nagy akciófilmjeit mindig újranézem. *-* Főleg, hogy mindig is vonzottak a távol-keleti harcművészetek.
2013. május 10. 20:24 #145
kriszti27
kriszti27
visszatérő vendég
Idézet (Jolie_77 @ 2013.05.10. 20:15)
Nagyon romantikus lány vagy, hallod-e biggrin.gif
Nálunk sajna nem kapni Benicio filmjeit, de nem is bánom, mert a netről a Joyride kivételével mindet le tudtam tölteni (eredeti nyelven). Ha érdekel a link, csak szólj. Elvileg nem vírusos oldal, az Avastom eddig nem jelzett semmit.

Igen, bevallom, hogy a kedvenceim a nagyon szép romantikus filmek. Kedvenc színészeimmel ilyeneket játszatnák el tucatszámra. biggrin.gif Tom Cruise-nak van jó pár szerencsére, rengetegszer láttam őket. De Benicio-nak egy sincs. sad.gif Még nem láttad a Tűz maratalékát ugye? Majd ha megnézed írd meg, hogy, hogy tetszett. Ott annyira bíztam benne, hogy lesz romantikus száll. Mondjuk a Farkasemberben van, tehát egy mégis van Benicionak is, még ha horrorba van elrejtve is. biggrin.gif Nagyon szépen köszönöm a linket! Megköszönöm ha átküldöd!
2013. május 10. 20:27 #146
kriszti27
kriszti27
visszatérő vendég
Idézet (Jolie_77 @ 2013.05.10. 20:18)
Tom Cruise-t nem kedvelem, mégha meg is nézem némelyik filmjét, amelyiknek érdekes a témája, viszont Van Damme-ot nagyon szeretem! Igaz, hogy a legutóbbi munkái már nem olyan jók, de a régi nagy akciófilmjeit mindig újranézem. *-* Főleg, hogy mindig is vonzottak a távol-keleti harcművészetek.

Azt hittem pont fordítva lesz, hogy Tomot kedveled és Van Dammet nem. Én is rengetegszer láttam Van Damme régi nagy klasszikus akciófilmjeit. Azok nagyon jók! Tom-tól a Top Gunt szeretem nagyon, a Túl az óperencián-t, a Cocktailt, az Esőembert. Ezek nagy kedvencek. Mint a villám is.
Viszont Benicio új filmje a Savages nekem már megint erős lesz, érzem. sad.gif
2013. május 10. 20:38 #147
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Idézet (kriszti27 @ 2013.05.10. 20:24)
Igen, bevallom, hogy a kedvenceim a nagyon szép romantikus filmek. Kedvenc színészeimmel ilyeneket játszatnák el tucatszámra.  biggrin.gif Tom Cruise-nak van jó pár szerencsére, rengetegszer láttam őket. De Benicio-nak egy sincs.  sad.gif Még nem láttad a Tűz maratalékát ugye? Majd ha megnézed írd meg, hogy, hogy tetszett. Ott annyira bíztam benne, hogy lesz romantikus száll. Mondjuk a Farkasemberben van, tehát egy mégis van Benicionak is, még ha horrorba van elrejtve is.  biggrin.gif Nagyon szépen köszönöm a linket! Megköszönöm ha átküldöd!

Nagyon szívesen: http://kat.ph
Még nem láttam A tűz martalékát, csak a tartalmát ismerem, mert nem bírtam ki, hogy elolvassam. biggrin.gif
A Segítség, elraboltam magam-at még nem láttad? Abban van neked való szerelmi szál, még két csók is elcsattan biggrin.gif Janet7 ódákat tudna róla zengeni, talán majd megteszi, ha legközelebb erre jár biggrin.gif
2013. május 10. 20:42 #148
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Idézet (kriszti27 @ 2013.05.10. 20:27)
Azt hittem pont fordítva lesz, hogy Tomot kedveled és Van Dammet nem. Én is rengetegszer láttam Van Damme régi nagy klasszikus akciófilmjeit. Azok nagyon jók! Tom-tól a Top Gunt szeretem nagyon, a Túl az óperencián-t, a Cocktailt, az Esőembert. Ezek nagy kedvencek. Mint a villám is. 
Viszont Benicio új filmje a Savages nekem már megint erős lesz, érzem.  sad.gif

Nem, nem. Tomot nem kedvelem, bár a régi klasszikus filmjei közül rengeteget láttam, viszont Van Damme nekem a régi nagy akcióhősök egyike.
A Savages elég durva időnként, mint már korábban leírtam valahol, Benicio valami félelmetes benne, hihetetlenül jól játssza azt a perverz elmebeteget biggrin.gif
Viszont az új filmekről jut eszembe, hogy most forgat egy filmet Natalie Portmannel (a többi szereplőnek nem néztem utána), és abban a filmben két szerelmi háromszög is lesz, szóval lehet hogy teljesül a kívánságod a romantikát illetően.
2013. május 11. 08:15 #149
kriszti27
kriszti27
visszatérő vendég
Idézet (Jolie_77 @ 2013.05.10. 20:38)
Nagyon szívesen: http://kat.ph 
Még nem láttam A tűz martalékát, csak a tartalmát ismerem, mert nem bírtam ki, hogy elolvassam. biggrin.gif
A Segítség, elraboltam magam-at még nem láttad? Abban van neked való szerelmi szál, még két csók is elcsattan biggrin.gif Janet7 ódákat tudna róla zengeni, talán majd megteszi, ha legközelebb erre jár biggrin.gif

Annyira szeretném ha már megnéznéd a Tűz martalékát, mert szeretnék kérdezni majd a filmről. smileeee.gif
Láttam a Segítség elraboltam magam-at, de ott még nagyon fiatalka Benicio wink.gif persze nem baj. De ez inkább vígjátékos romantikus, én meg egy gyönyörű szép romantikusra vágyok. biggrin.gif Persze ettől függetlenül tetszett a film!
Meghallgatnám szívesen Janet7 ódáit a csókokról. wink.gif
2013. május 11. 08:18 #150
kriszti27
kriszti27
visszatérő vendég
Idézet (Jolie_77 @ 2013.05.10. 20:42)
Nem, nem. Tomot nem kedvelem, bár a régi klasszikus filmjei közül rengeteget láttam, viszont Van Damme nekem a régi nagy akcióhősök egyike.
A Savages elég durva időnként, mint már korábban leírtam valahol, Benicio valami félelmetes benne, hihetetlenül jól játssza azt a perverz elmebeteget biggrin.gif 
Viszont az új filmekről jut eszembe, hogy most forgat egy filmet Natalie Portmannel (a többi szereplőnek nem néztem utána), és abban a filmben két szerelmi háromszög is lesz, szóval lehet hogy teljesül a kívánságod a romantikát illetően.

Sejtettem, hogy a Savages nem lesz nekem való. biggrin.gif Azért majd megfogom nézni.
Ó az nagyon jó lenne, ha végre teljesülne a kívánságom a romantikát illetően. Ez nagyon jó hír volt most. smileeee.gif Natalie Portmann aranyos színésznő. Nem?
Köszönöm a linket amit megadtál! smileeee.gif
2013. május 11. 08:28 #151
kriszti27
kriszti27
visszatérő vendég
Idézet (Jolie_77 @ 2013.05.10. 20:42)

Utána néztem IMDB-n a Natalie Portmannesnek, itt kb. 6.-nak van kint az Ő fényképe, tehát elképzelhető, hogy nem lesz főszereplő. sad.gif Viszont mit találtam! Ami neked szerintem nem jó, egy filmet ami majd lesz és Cameron Diaz meg Ő van kirakva eddig szereplőknek. Lehet ez lesz a romantikus? Mert Cameron Diaz sok vígjátékban és romantikusban szerepelt. De ezek még jó sokára lesznek, ha lesznek. sad.gif
2013. május 11. 08:39 #152
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Idézet (kriszti27 @ 2013.05.11. 08:15)
Annyira szeretném ha már megnéznéd a Tűz martalékát, mert szeretnék kérdezni majd a filmről.  smileeee.gif 
Láttam a Segítség elraboltam magam-at, de ott még nagyon fiatalka Benicio  wink.gif persze nem baj. De ez inkább vígjátékos romantikus, én meg egy gyönyörű szép romantikusra vágyok.  biggrin.gif Persze ettől függetlenül tetszett a film! 
Meghallgatnám szívesen Janet7 ódáit a csókokról.  wink.gif

Akkor ma megnézem.
Jobban szereted, ha idősebb korában romantikázik?
Sajnos, Janet7 ritkán örvendeztet meg a soraival, bár mivel ő az Excess Baggage legnagyobb rajongója, talán veled kivételt tesz biggrin.gif

Én is megnéztem az imdb-t, nos, a stáblistán Natalie a 2. név, Benicio pedig a 8. szóval Natalie 100%, hogy főszereplő, viszont lehetséges, hogy a hősünk nem lesz benne egyik háromszögben sem, de majd elválik. Ahogy olvasom, júliusban lesz a bemutató Oroszországban, szóval a film már szinte kész van. Más kérdés, hogy mi mikor láthatjuk.
Igen, a Cameron Diaz-os filmről is olvastam már, ez csak jövőre jön ki, mivel még el sem kezdték forgatni - ehhez az van írva, hogy akció-komédia. A helyedben nem számítanék romantikára.
2013. május 11. 08:47 #153
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Három fotó. Csak úgy.
2 felhasználónak tetszik: kriszti27, janet7
2013. május 11. 09:19 #154
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Benicio a The Pledge-ben

2013. május 11. 11:25 #155
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Most néztem meg a Things We Lost In The Fire-t. Jobb, ha angolul fejezem ki magamat: I am speechless.

Gyönyörű film, szívszorító a történet. Kicsit meglepett, hogy két komoly témát fűz egybe (gyász és függőség), de szerintem nagyon jól sikerült az "egyesítés". Szépen fényképezték, (külön köszönet a rendezőnőnek a számtalan közeli képért Benicio-ról és még a pókhálóért is), a színészek pedig (beleértve a gyerekeket is, mindkettő tündéri volt) csodásan játszottak. Halle ismét lenyűgözött, igaz, nem először. Jól illenek hozzá a komoly témák, az anyaszerep, egyedül a sírása volt olyan furcsa. Más hangokat vártam volna belőle.
David D. nagy meglepetés volt a számomra, tetszett.
Benicio - szavak nem fejezhetik ki a csodálatomat iránta.
Az utolsó negyedórában végig a számat harapdáltam, hogy ne kezdjek el bőgni.
Még többször is meg fogom nézni.

Kriszti, jöhetnek a kérdések. smileeee.gif
2013. május 11. 13:14 #156
kriszti27
kriszti27
visszatérő vendég
Idézet (Jolie_77 @ 2013.05.11. 08:39)
Akkor ma megnézem. 
Sajnos, Janet7 ritkán örvendeztet meg a soraival, bár mivel ő az Excess Baggage legnagyobb rajongója, talán veled kivételt tesz biggrin.gif
Én is megnéztem az imdb-t, nos, a stáblistán Natalie a 2. név, Benicio pedig a 8. szóval Natalie 100%, hogy főszereplő, viszont lehetséges, hogy a hősünk nem lesz benne egyik háromszögben sem, de majd elválik. Ahogy olvasom, júliusban lesz a bemutató Oroszországban, szóval a film már szinte kész van. Más kérdés, hogy mi mikor láthatjuk. 
Igen, a Cameron Diaz-os filmről is olvastam már, ez csak jövőre jön ki, mivel még el sem kezdték forgatni - ehhez az van írva, hogy akció-komédia. A helyedben nem számítanék romantikára.

Ezek szerint akkor egyik várható film sem lesz még mindig a nagy romantikus film. smileeee.gif Sebaj. Az a fontos, hogy Benicio játszik majd bennük és akkor biztos, hogy jó filmek lesznek!
2013. május 11. 13:20 #157
kriszti27
kriszti27
visszatérő vendég
Idézet (Jolie_77 @ 2013.05.11. 11:25)
Most néztem meg a Things We Lost In The Fire-t. Jobb, ha angolul fejezem ki magamat: I am speechless. 
Gyönyörű film, szívszorító a történet. Kicsit meglepett, hogy két komoly témát fűz egybe (gyász és függőség), de szerintem nagyon jól sikerült az "egyesítés". Szépen fényképezték, (külön köszönet a rendezőnőnek a számtalan közeli képért Benicio-ról és még a pókhálóért is), a színészek pedig (beleértve a gyerekeket is, mindkettő tündéri volt) csodásan játszottak. Halle ismét lenyűgözött, igaz, nem először. Jól illenek hozzá a komoly témák, az anyaszerep, egyedül a sírása volt olyan furcsa. Más hangokat vártam volna belőle.
David D. nagy meglepetés volt a számomra, tetszett. 
Benicio - szavak nem fejezhetik ki a csodálatomat iránta.
Az utolsó negyedórában végig a számat harapdáltam, hogy ne kezdjek el bőgni. 
Még többször is meg fogom nézni.
Kriszti, jöhetnek a kérdések. smileeee.gif

Ugye milyen szép film! Kár lett volna tovább halogatnod a megnézését. Halle-t én is szeretem nagyon mint színésznőt. A két gyerek szerintem is nagyszerű választás volt, szuperul játszottak (főleg a kisfiú nagyon aranyos). David D. is jó benne szerintem is. De a leges legjobb természetesen Benicio. Nagyszerű alakítás volt tőle ismét!
Akkor kérdezek. smileeee.gif Te, hogy értelmezed a végét? Most ők a filmben a végén egymásba szerettek, vagy végül úgy váltak el mint két barát és esetleg azzal a másik nővel jön majd össze aki mellette állt? Mert Halle kap a film végén egy vörös rózsacsokrot tőle. Egyébként tipikusan az a film amit többször meg lehet nézni. Én a napokban már kétszer megnéztem. Annyira szép. És a közeli képek Benicio-ról szerintem is nagyon jók, jól el lehet nézegetni az arcát a filmben. wink.gif
2 felhasználónak tetszik: Jolie_77, janet7
2013. május 11. 13:33 #158
kriszti27
kriszti27
visszatérő vendég
Idézet (Jolie_77 @ 2013.05.11. 08:39)
Akkor ma megnézem. 

Nekem tetszett a Segítség elraboltam magam-ban is a romantikája, de elnéznék tőle szívesen egy komolyabb témájú romantikusat most, hogy negyven fölötti lett.
2013. május 11. 13:34 #159
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Idézet (kriszti27 @ 2013.05.11. 13:20)
Ugye milyen szép film! Kár lett volna tovább halogatnod a megnézését. Halle-t én is szeretem nagyon mint színésznőt. A két gyerek szerintem is nagyszerű választás volt, szuperul játszottak (főleg a kisfiú nagyon aranyos). David D. is jó benne szerintem is. De a leges legjobb természetesen Benicio. Nagyszerű alakítás volt tőle ismét!
Akkor kérdezek.  smileeee.gif Te, hogy értelmezed a végét? Most ők a filmben a végén egymásba szerettek, vagy végül úgy váltak el mint két barát és esetleg azzal a másik nővel jön majd össze aki mellette állt? Mert Halle kap a film végén egy vörös rózsacsokrot tőle. Egyébként tipikusan az a film amit többször meg lehet nézni. Én a napokban már kétszer megnéztem. Annyira szép. És a közeli képek Benicio-ról szerintem is nagyon jók, jól el lehet nézegetni az arcát a filmben.  wink.gif

Érdekes kérdés.
Nekem már az is furcsa, hogy a legjobb barátjának a feleségének azt mondta, hogy ő a legszebb nő, akit valaha látott. Talán már korábban is tetszett neki?
Szerintem egyértelműen nem derül ki a végén, mert úgy is küldhet rózsát a nőnek, hogy közben a másikkal jár, nem?
De szerintem nem járt a másik lánnyal, nem láttam benne nagy érdeklődést a csaj iránt. Szerintem inkább az özvegy tetszett neki, hiszen őt meg is akarta csókolni.
A közeli képekről nem nyilatkozom, mert akkor a fórumot elárasztja a nyáltenger _nevet.gif
2013. május 11. 13:38 #160
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Janet7, ismét hoztam neked ajándékot biggrin.gif

Nagyon érdekelne az a cikk, olvasható formában. Van valakinek ötlete, honnan való? DVD hátulja vagy egy magazinban jelent meg?
2 felhasználónak tetszik: janet7, kriszti27
22 oldal 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok