Benicio Del Toro
2013. május 08. 10:53
|
|
kriszti27visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.03.01. Hozzászólás: 103 Csatolások: 0 Azonosító: 25192 offline
|
Idézet (Jolie_77 @ 2013.05.07. 21:25)
Szia
Én még nem láttam azt a filmet, de tudom, miről szól (elolvastam a tartalmát) és nagyon várom, hogy végre megnézzem. *-*
Melyik filmjeit láttad még? Volt olyan, amelyik nem tetszett?
Én még nem láttam azt a filmet, de tudom, miről szól (elolvastam a tartalmát) és nagyon várom, hogy végre megnézzem. *-*
Melyik filmjeit láttad még? Volt olyan, amelyik nem tetszett?
Én láttam még tőle a Veszett vadat, a Segítség elraboltam magam, Che - Az argentín, Che - A gerilla, Farkasember. Ezek nekem mind tetszettek. A Farkasembernél a romantikus száll tetszett nagyon, mert a horrort nem szeretem.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2013. május 08. 12:06
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (kriszti27 @ 2013.05.08. 10:53)
Én láttam még tőle a Veszett vadat, a Segítség elraboltam magam, Che - Az argentín, Che - A gerilla, Farkasember. Ezek nekem mind tetszettek. A Farkasembernél a romantikus száll tetszett nagyon, mert a horrort nem szeretem.
Nem láttam még tőle a 21 gramm-ot, mostanában tervezem majd megnézni. Igazából jó lenne már látni egy szép romantikus szerepben. Te nem szeretnéd?
A felsorolt filmek közül csak a Farkasembert nem láttam még.
Viszont láttam a Porcelánholdat, a Licence to Kill-t, és még pár filmet, amiben rövid szerepe volt.
Romantikus szerep? Nem is tudom, erre még nem gondoltam.
Mivel lány mivoltom ellenére jobban szeretem az akciófilmeket és a történelmi filmeket, eddig ilyenekben gondoltam rá. Végülis, nekem mindegy, miben játszik, amíg öt percnél tovább van a filmvásznon
janet7
2013. május 09. 07:25
|
|
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Megérkezett a Jimmy P. hivatalos plakátja: http://starity.hu/forum/topik/382779-jimmy-p-psychotherapy-of-a-plains-indian-2013
Ősszel már vetíteni fogják Nyugat-Európában. *-* Kíváncsi vagyok, ide elér-e és ha igen, mikor.
Ősszel már vetíteni fogják Nyugat-Európában. *-* Kíváncsi vagyok, ide elér-e és ha igen, mikor.
janet7
2013. május 09. 09:52
|
|
|
Most fejeztem be a Wolfman-t, és nekem NAGYON tetszett. Jó, jó, Benicio alakítása mindig lenyűgöz, de itt a történet is izgalmas volt - persze a végére nem volt nehéz rájönni, de a cselekmény többi része tartogatott a számomra meglepetést és a hirtelen mozgásoktól eléggé megijedtem. (A véres részektől nem rémültem meg, bár amikor a Farkas felnézett, a szájában pedig ott lógott a pasi gyomra és bele, na akkor egy kicsit visszakívánkozott a reggelim).
A helyszínek is szépek voltak, és bár a film első felében voltak kérdéseim, mindre választ kaptam a végén.
Mindennel száz százalékosan elégedett vagyok.
A helyszínek is szépek voltak, és bár a film első felében voltak kérdéseim, mindre választ kaptam a végén.
janet7
2013. május 09. 17:55
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.03.01. Hozzászólás: 103 Csatolások: 0 Azonosító: 25192 offline
|
Idézet (Jolie_77 @ 2013.05.08. 12:06)
A felsorolt filmek közül csak a Farkasembert nem láttam még.
Viszont láttam a Porcelánholdat, a Licence to Kill-t, és még pár filmet, amiben rövid szerepe volt.
Mivel lány mivoltom ellenére jobban szeretem az akciófilmeket és a történelmi filmeket, eddig ilyenekben gondoltam rá. Végülis, nekem mindegy, miben játszik, amíg öt percnél tovább van a filmvásznon
Úgyis remek lesz, mert fantasztikus színész.
A Farkasembernek nagyon szép a romantikus része. Akkor ha még nem láttad gyorsan pótold be.
Én olvastam egy interjút vele és abban mondja, hogy Ő is egy romantikus szerepre vágyna már.
janet7
2013. május 09. 18:22
|
|
|
Idézet (Jolie_77 @ 2013.05.09. 09:52)
Most fejeztem be a Wolfman-t, és nekem NAGYON tetszett. Jó, jó, Benicio alakítása mindig lenyűgöz, de itt a történet is izgalmas volt - persze a végére nem volt nehéz rájönni, de a cselekmény többi része tartogatott a számomra meglepetést és a hirtelen mozgásoktól eléggé megijedtem. (A véres részektől nem rémültem meg, bár amikor a Farkas felnézett, a szájában pedig ott lógott a pasi gyomra és bele, na akkor egy kicsit visszakívánkozott a reggelim).
Most olvasom, hogy közben megnézted a Farkasembert és tetszett. Mondtam, hogy jó, a története nagyon jó, csak én nem szeretem a horrort, nekem a romantikus jelenetek tetszettek nagyon-nagyon.
janet7
2013. május 09. 19:12
|
|
|
Idézet (kriszti27 @ 2013.05.09. 17:55)
A Farkasembernek nagyon szép a romantikus része. Akkor ha még nem láttad gyorsan pótold be.
Viszont én sok jelenetnél nem néztem oda
, mert nem bírom a horrort. Én nem láttam még azokat a filmjeit amelyekben kisebb szerepei vannak.
Én olvastam egy interjút vele és abban mondja, hogy Ő is egy romantikus szerepre vágyna már.
Én nagyon szeretném látni egy romantikus szerepben. Nem tudom, hogy lesz-e majd ilyen végül is. Szerintem nagyon jó lenne. És Benicio szuper lenne benne. 
Ez a klassz, hogy Benicio mindenben nagyot alkot. Ha kis szerepet kap, akkor olyan emlékezetes alakítást nyújt, hogy mindenki rá emlékszik először
Nekem a Wolfman nem tartozik a horror kategóriába :/ amúgy én sem szeretem a horrort, amiket láttam, untatott. Inkább egy thrillert nézek meg, az megijeszt. Nos, igen, voltak elég véres jelenetek a Wolfman-ben, de nem vészesek. A Laurence - Gwen közötti jelenetek tényleg szépek, nagyon tetszett, hogy néhány pillantással és szóval annyi mindent ki tudtak fejezni. És persze a boltos jelenet is nagyon izgalmas.
Még nem olvastam ilyet, hogy Benicio romantikus szerepre vágyna, de hajrá! Csak ne olyan színésznővel, akit ki nem állhatok
janet7
2013. május 09. 22:35
|
|
|
Woohoo *-* Valamelyik nap jelent meg a hír, hogy Benicio-ra új film vár (Az Inherent Vice), az előbb pedig azt olvastam, hogy állítólag Martin Scorsese új filmjében is fog játszani (Silence)! Ha minden igaz, akkor holnap meg is jelenik a cikkem róla. 2014 is zsúfolt év lesz a számára!
Fura, egyesek szerint Benicio szerepe csak pár perces lesz az Inherent Vice-ban. Akkor hogy adna tanácsokat és hogy segítené a főhőst a nyomozásban?
No, majd kiderül.
Fura, egyesek szerint Benicio szerepe csak pár perces lesz az Inherent Vice-ban. Akkor hogy adna tanácsokat és hogy segítené a főhőst a nyomozásban?
janet7
2013. május 09. 23:17
|
|
susurrusRickrolled |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.01. Hozzászólás: 2760 Csatolások: 5176 Azonosító: 22484 offline
|
Idézet (Jolie_77 @ 2013.05.09. 22:35)
állítólag Martin Scorsese új filmjében is fog játszani (Silence)!
Ezt hol hallottad? Mert ez kb 3-4 éve volt szóbeszéd, amikor még úgy nézett ki, hogy Day-Lewis és Gael Garcia Bernal is szerepelnek a filmben. Úgy tudom, azóta újraépítik a színészgárdát (Andrew Garfield, Ken Watanabe stb...)
Persze nem kizárt
janet7
2013. május 10. 07:26
|
|
|
Idézet (susurrus @ 2013.05.09. 23:17)
Ezt hol hallottad? Mert ez kb 3-4 éve volt szóbeszéd, amikor még úgy nézett ki, hogy Day-Lewis és Gael Garcia Bernal is szerepelnek a filmben. Úgy tudom, azóta újraépítik a színészgárdát (Andrew Garfield, Ken Watanabe stb...)
Persze nem kizárt
Persze nem kizárt
Tegnap este olvastam egy angol nyelvű oldalon: http://screenrant.com/silence-movie-martin-scorsese-andrew-garfield/ A cikk tegnap jelent meg ott.
2013. május 10. 08:14
|
|
|
Idézet (Jolie_77 @ 2013.05.09. 19:12)
Ez a klassz, hogy Benicio mindenben nagyot alkot. Ha kis szerepet kap, akkor olyan emlékezetes alakítást nyújt, hogy mindenki rá emlékszik először
Lásd Usual Suspects.
Nekem a Wolfman nem tartozik a horror kategóriába :/ amúgy én sem szeretem a horrort, amiket láttam, untatott. Inkább egy thrillert nézek meg, az megijeszt. Nos, igen, voltak elég véres jelenetek a Wolfman-ben, de nem vészesek. A Laurence - Gwen közötti jelenetek tényleg szépek, nagyon tetszett, hogy néhány pillantással és szóval annyi mindent ki tudtak fejezni. És persze a boltos jelenet is nagyon izgalmas.
Még nem olvastam ilyet, hogy Benicio romantikus szerepre vágyna, de hajrá! Csak ne olyan színésznővel, akit ki nem állhatok
Te mióta szereted Benicio-t? Ő a kedvenc színészed? Én anno nem mertem megvenni a Wolfman-t
Te kivel tudnád elképzelni Benicio-t egy romantikus filmben? De úgy tűnik egyenlőre sajnos arra várnom kell, hogy Ő romantikus szerepet kapjon.
janet7
2013. május 10. 08:27
|
|
|
Idézet (kriszti27 @ 2013.05.10. 08:14)
Te mióta szereted Benicio-t? Ő a kedvenc színészed? Én anno nem mertem megvenni a Wolfman-t
mert azt írják hátborzongató horror. De most már belenéztem az előzetesbe és az annyira megtetszett, hogy nem bírtam neki ellenállni. Mondom nekem látni kell ezeket a romantikus jeleneteket.
Nekem már ennyi vér is sok egy filmben, tényleg nehezen bírom az ilyet amikor kiszedik valakinek a belső részét, na de meg lehet oldani, nem nézek oda addig. És megérte megnéznem mert teljesen magával ragadott a szerelmük.
Te kivel tudnád elképzelni Benicio-t egy romantikus filmben? De úgy tűnik egyenlőre sajnos arra várnom kell, hogy Ő romantikus szerepet kapjon.
Anno azt hittem, hogy a Tűz martaléka című filmben ez meglesz.
Igazából már évekkel ezelőtt láttam őt az A rajongó-ban, már ott megtetszett, (a haldoklási jelenete durva, de nagyon jól sikerült) de fogalmam sincs, miért nem néztem utána a többi filmjének. (*nagyon szégyelli magát*) Lassan másfél hónapja, hogy igazán felfedeztem őt magamnak és azóta igyekszem minél több filmjét megnézni - minél többet látok belőle, annál lelkesebb rajongója vagyok, egyszerűen lenyűgöz a sokoldalú tehetsége.
Ha kedvenc színészt kell választani, akkor őt és Wesley Snipes-t mondanám, tőlük bármikor bármit megnéznék.
Nekem tényleg édes mindegy, kivel játszik romantikus filmben, csak NE Cameron Diazzal, Jennifer Anistonnal, J. Love Hewittal, mert őket ki nem állhatom. (Van még pár név a tiltólistámon, de egyelőre ezek jutottak az eszembe
janet7
2013. május 10. 19:20
|
|
|
Idézet (janet7 @ 2013.05.10. 17:40)
Hé, Aniston kisasszonyt nem ér utálni
Amúgy ALICIÁVAL MEGINT, NANANANA

Amúgy ALICIÁVAL MEGINT, NANANANA
Sajnálom, de én nem szeretem Anistont. Szórakoztató a Jóbarátokban, ami az egyik kedvenc sorozatom, és pár filmjében is meg lehet nézni, de hogy Benicio-val romantikázzon... PLEASE, NO!
Alicia jöhet, őt kedvelem. És neki köszönhetjük az Excess Baggage-t, hiszen ő választotta ki a férfi főszereplőt
janet7
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.