Starity

Benicio Del Toro

22 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. május 07. 21:57 #121
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9318
Csatolások: 38950
Azonosító: 186395
És a képek ma sem maradhatnak el:
1 felhasználónak tetszik: janet7
2013. május 08. 10:53 #122
kriszti27
kriszti27
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 103
Csatolások: 0
Azonosító: 25192
Idézet (Jolie_77 @ 2013.05.07. 21:25)
Szia smileeee.gif
Én még nem láttam azt a filmet, de tudom, miről szól (elolvastam a tartalmát) és nagyon várom, hogy végre megnézzem. *-*
Melyik filmjeit láttad még? Volt olyan, amelyik nem tetszett?

Én láttam még tőle a Veszett vadat, a Segítség elraboltam magam, Che - Az argentín, Che - A gerilla, Farkasember. Ezek nekem mind tetszettek. A Farkasembernél a romantikus száll tetszett nagyon, mert a horrort nem szeretem. smileeee.gif Nem láttam még tőle a 21 gramm-ot, mostanában tervezem majd megnézni. Igazából jó lenne már látni egy szép romantikus szerepben. Te nem szeretnéd?
2013. május 08. 12:06 #123
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Idézet (kriszti27 @ 2013.05.08. 10:53)
Én láttam még tőle a Veszett vadat, a Segítség elraboltam magam, Che - Az argentín, Che - A gerilla, Farkasember. Ezek nekem mind tetszettek. A Farkasembernél a romantikus száll tetszett nagyon, mert a horrort nem szeretem.  smileeee.gif Nem láttam még tőle a 21 gramm-ot, mostanában tervezem majd megnézni. Igazából jó lenne már látni egy szép romantikus szerepben. Te nem szeretnéd?

A felsorolt filmek közül csak a Farkasembert nem láttam még.
Viszont láttam a Porcelánholdat, a Licence to Kill-t, és még pár filmet, amiben rövid szerepe volt.
Romantikus szerep? Nem is tudom, erre még nem gondoltam. biggrin.gif
Mivel lány mivoltom ellenére jobban szeretem az akciófilmeket és a történelmi filmeket, eddig ilyenekben gondoltam rá. Végülis, nekem mindegy, miben játszik, amíg öt percnél tovább van a filmvásznon biggrin.gif Úgyis remek lesz, mert fantasztikus színész.
2013. május 08. 21:57 #124
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

[csak úgy, hogy mára is töltsek fel valami a Farkasember-es képek mellé]
2013. május 09. 07:25 #125
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Megérkezett a Jimmy P. hivatalos plakátja: http://starity.hu/forum/topik/382779-jimmy-p-psychotherapy-of-a-plains-indian-2013

Ősszel már vetíteni fogják Nyugat-Európában. *-* Kíváncsi vagyok, ide elér-e és ha igen, mikor.
2013. május 09. 09:52 #126
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Most fejeztem be a Wolfman-t, és nekem NAGYON tetszett. Jó, jó, Benicio alakítása mindig lenyűgöz, de itt a történet is izgalmas volt - persze a végére nem volt nehéz rájönni, de a cselekmény többi része tartogatott a számomra meglepetést és a hirtelen mozgásoktól eléggé megijedtem. (A véres részektől nem rémültem meg, bár amikor a Farkas felnézett, a szájában pedig ott lógott a pasi gyomra és bele, na akkor egy kicsit visszakívánkozott a reggelim).
A helyszínek is szépek voltak, és bár a film első felében voltak kérdéseim, mindre választ kaptam a végén.
Mindennel száz százalékosan elégedett vagyok. tongue.gif
2013. május 09. 17:55 #127
kriszti27
kriszti27
visszatérő vendég
Idézet (Jolie_77 @ 2013.05.08. 12:06)
A felsorolt filmek közül csak a Farkasembert nem láttam még.
Viszont láttam a Porcelánholdat, a Licence to Kill-t, és még pár filmet, amiben rövid szerepe volt. 
Romantikus szerep? Nem is tudom, erre még nem gondoltam. biggrin.gif 
Mivel lány mivoltom ellenére jobban szeretem az akciófilmeket és a történelmi filmeket, eddig ilyenekben gondoltam rá. Végülis, nekem mindegy, miben játszik, amíg öt percnél tovább van a filmvásznon biggrin.gif Úgyis remek lesz, mert fantasztikus színész.

A Farkasembernek nagyon szép a romantikus része. Akkor ha még nem láttad gyorsan pótold be. biggrin.gif Viszont én sok jelenetnél nem néztem oda biggrin.gif , mert nem bírom a horrort. Én nem láttam még azokat a filmjeit amelyekben kisebb szerepei vannak.
Én olvastam egy interjút vele és abban mondja, hogy Ő is egy romantikus szerepre vágyna már. smileeee.gif Én nagyon szeretném látni egy romantikus szerepben. Nem tudom, hogy lesz-e majd ilyen végül is. Szerintem nagyon jó lenne. És Benicio szuper lenne benne. wink.gif
2013. május 09. 18:22 #128
kriszti27
kriszti27
visszatérő vendég
Idézet (Jolie_77 @ 2013.05.09. 09:52)
Most fejeztem be a Wolfman-t, és nekem NAGYON tetszett. Jó, jó, Benicio alakítása mindig lenyűgöz, de itt a történet is izgalmas volt - persze a végére nem volt nehéz rájönni, de a cselekmény többi része tartogatott a számomra meglepetést és a hirtelen mozgásoktól eléggé megijedtem. (A véres részektől nem rémültem meg, bár amikor a Farkas felnézett, a szájában pedig ott lógott a pasi gyomra és bele, na akkor egy kicsit visszakívánkozott a reggelim).
A helyszínek is szépek voltak, és bár a film első felében voltak kérdéseim, mindre választ kaptam a végén. 
Mindennel száz százalékosan elégedett vagyok.  tongue.gif

Most olvasom, hogy közben megnézted a Farkasembert és tetszett. Mondtam, hogy jó, a története nagyon jó, csak én nem szeretem a horrort, nekem a romantikus jelenetek tetszettek nagyon-nagyon. smileeee.gif Én a 21 grammot tervezem majd most a napokban megnézni.
2013. május 09. 19:12 #129
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Idézet (kriszti27 @ 2013.05.09. 17:55)
A Farkasembernek nagyon szép a romantikus része. Akkor ha még nem láttad gyorsan pótold be.  biggrin.gif Viszont én sok jelenetnél nem néztem oda biggrin.gif , mert nem bírom a horrort. Én nem láttam még azokat a filmjeit amelyekben kisebb szerepei vannak. 
Én olvastam egy interjút vele és abban mondja, hogy Ő is egy romantikus szerepre vágyna már.  smileeee.gif Én nagyon szeretném látni egy romantikus szerepben. Nem tudom, hogy lesz-e majd ilyen végül is. Szerintem nagyon jó lenne. És Benicio szuper lenne benne.  wink.gif

Ez a klassz, hogy Benicio mindenben nagyot alkot. Ha kis szerepet kap, akkor olyan emlékezetes alakítást nyújt, hogy mindenki rá emlékszik először biggrin.gif Lásd Usual Suspects.
Nekem a Wolfman nem tartozik a horror kategóriába :/ amúgy én sem szeretem a horrort, amiket láttam, untatott. Inkább egy thrillert nézek meg, az megijeszt. Nos, igen, voltak elég véres jelenetek a Wolfman-ben, de nem vészesek. A Laurence - Gwen közötti jelenetek tényleg szépek, nagyon tetszett, hogy néhány pillantással és szóval annyi mindent ki tudtak fejezni. És persze a boltos jelenet is nagyon izgalmas.
Még nem olvastam ilyet, hogy Benicio romantikus szerepre vágyna, de hajrá! Csak ne olyan színésznővel, akit ki nem állhatok biggrin.gif
2013. május 09. 21:05 #130
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Che és egyéb nyalánkságok
2013. május 09. 22:35 #131
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Woohoo *-* Valamelyik nap jelent meg a hír, hogy Benicio-ra új film vár (Az Inherent Vice), az előbb pedig azt olvastam, hogy állítólag Martin Scorsese új filmjében is fog játszani (Silence)! Ha minden igaz, akkor holnap meg is jelenik a cikkem róla. 2014 is zsúfolt év lesz a számára!

Fura, egyesek szerint Benicio szerepe csak pár perces lesz az Inherent Vice-ban. Akkor hogy adna tanácsokat és hogy segítené a főhőst a nyomozásban? blink.gif No, majd kiderül.
2013. május 09. 23:17 #132
susurrus
susurrus
Rickrolled

Státusz"You choose your friends by their character and your socks by their color." - GO
Hozzászólás: 2760
Csatolások: 5176
Azonosító: 22484
Idézet (Jolie_77 @ 2013.05.09. 22:35)
állítólag Martin Scorsese új filmjében is fog játszani (Silence)!

Ezt hol hallottad? Mert ez kb 3-4 éve volt szóbeszéd, amikor még úgy nézett ki, hogy Day-Lewis és Gael Garcia Bernal is szerepelnek a filmben. Úgy tudom, azóta újraépítik a színészgárdát (Andrew Garfield, Ken Watanabe stb...)
Persze nem kizárt smileeee.gif
2013. május 10. 07:26 #133
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Idézet (susurrus @ 2013.05.09. 23:17)
Ezt hol hallottad? Mert ez kb 3-4 éve volt szóbeszéd, amikor még úgy nézett ki, hogy Day-Lewis és Gael Garcia Bernal is szerepelnek a filmben. Úgy tudom, azóta újraépítik a színészgárdát (Andrew Garfield, Ken Watanabe stb...)
Persze nem kizárt smileeee.gif

Tegnap este olvastam egy angol nyelvű oldalon: http://screenrant.com/silence-movie-martin-scorsese-andrew-garfield/ A cikk tegnap jelent meg ott.
2 felhasználónak tetszik: susurrus, janet7
2013. május 10. 07:53 #134
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Benicio jelenete az Indian Runner-ben

2013. május 10. 08:14 #135
kriszti27
kriszti27
visszatérő vendég
Idézet (Jolie_77 @ 2013.05.09. 19:12)
Ez a klassz, hogy Benicio mindenben nagyot alkot. Ha kis szerepet kap, akkor olyan emlékezetes alakítást nyújt, hogy mindenki rá emlékszik először biggrin.gif Lásd Usual Suspects. 
Nekem a Wolfman nem tartozik a horror kategóriába :/ amúgy én sem szeretem a horrort, amiket láttam, untatott. Inkább egy thrillert nézek meg, az megijeszt. Nos, igen, voltak elég véres jelenetek a Wolfman-ben, de nem vészesek. A Laurence - Gwen közötti jelenetek tényleg szépek, nagyon tetszett, hogy néhány pillantással és szóval annyi mindent ki tudtak fejezni. És persze a boltos jelenet is nagyon izgalmas.
Még nem olvastam ilyet, hogy Benicio romantikus szerepre vágyna, de hajrá! Csak ne olyan színésznővel, akit ki nem állhatok biggrin.gif

Te mióta szereted Benicio-t? Ő a kedvenc színészed? Én anno nem mertem megvenni a Wolfman-t biggrin.gif mert azt írják hátborzongató horror. De most már belenéztem az előzetesbe és az annyira megtetszett, hogy nem bírtam neki ellenállni. Mondom nekem látni kell ezeket a romantikus jeleneteket. biggrin.gif Nekem már ennyi vér is sok egy filmben, tényleg nehezen bírom az ilyet amikor kiszedik valakinek a belső részét, na de meg lehet oldani, nem nézek oda addig. És megérte megnéznem mert teljesen magával ragadott a szerelmük. smileeee.gif
Te kivel tudnád elképzelni Benicio-t egy romantikus filmben? De úgy tűnik egyenlőre sajnos arra várnom kell, hogy Ő romantikus szerepet kapjon. sad.gif Anno azt hittem, hogy a Tűz martaléka című filmben ez meglesz.
2013. május 10. 08:27 #136
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Idézet (kriszti27 @ 2013.05.10. 08:14)
Te mióta szereted Benicio-t? Ő a kedvenc színészed? Én anno nem mertem megvenni a Wolfman-t  biggrin.gif mert azt írják hátborzongató horror. De most már belenéztem az előzetesbe és az annyira megtetszett, hogy nem bírtam neki ellenállni. Mondom nekem látni kell ezeket a romantikus jeleneteket.  biggrin.gif Nekem már ennyi vér is sok egy filmben, tényleg nehezen bírom az ilyet amikor kiszedik valakinek a belső részét, na de meg lehet oldani, nem nézek oda addig. És megérte megnéznem mert teljesen magával ragadott a szerelmük.  smileeee.gif 
Te kivel tudnád elképzelni Benicio-t egy romantikus filmben? De úgy tűnik egyenlőre sajnos arra várnom kell, hogy Ő romantikus szerepet kapjon.  sad.gif Anno azt hittem, hogy a Tűz martaléka című filmben ez meglesz.

Igazából már évekkel ezelőtt láttam őt az A rajongó-ban, már ott megtetszett, (a haldoklási jelenete durva, de nagyon jól sikerült) de fogalmam sincs, miért nem néztem utána a többi filmjének. (*nagyon szégyelli magát*) Lassan másfél hónapja, hogy igazán felfedeztem őt magamnak és azóta igyekszem minél több filmjét megnézni - minél többet látok belőle, annál lelkesebb rajongója vagyok, egyszerűen lenyűgöz a sokoldalú tehetsége.
Ha kedvenc színészt kell választani, akkor őt és Wesley Snipes-t mondanám, tőlük bármikor bármit megnéznék.
Nekem tényleg édes mindegy, kivel játszik romantikus filmben, csak NE Cameron Diazzal, Jennifer Anistonnal, J. Love Hewittal, mert őket ki nem állhatom. (Van még pár név a tiltólistámon, de egyelőre ezek jutottak az eszembe biggrin.gif Mondanom sem kell, remélem, hogy az ilyen tinisztárocskák, mint Miley, Selena stb szóba sem jöhetnek szintén.)
2013. május 10. 13:55 #137
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Benicio jelenetei a Swimming with sharks című filmben

2013. május 10. 14:17 #138
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Benicio jelenetei a Huevos de Oro (Aranyhere) című "remekműben"

2013. május 10. 17:40 #139
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Hé, Aniston kisasszonyt nem ér utálni biggrin.gif
Amúgy ALICIÁVAL MEGINT, NANANANA pompom.gif good.gif
2013. május 10. 19:20 #140
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Idézet (janet7 @ 2013.05.10. 17:40)
Hé, Aniston kisasszonyt nem ér utálni biggrin.gif
Amúgy ALICIÁVAL MEGINT, NANANANA pompom.gif  good.gif

Sajnálom, de én nem szeretem Anistont. Szórakoztató a Jóbarátokban, ami az egyik kedvenc sorozatom, és pár filmjében is meg lehet nézni, de hogy Benicio-val romantikázzon... PLEASE, NO! bad.gif
Alicia jöhet, őt kedvelem. És neki köszönhetjük az Excess Baggage-t, hiszen ő választotta ki a férfi főszereplőt wink.gif
22 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok