Benicio Del Toro
2013. május 02. 13:11
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (janet7 @ 2013.05.02. 11:51)
Ahj, még mindig túl jó vagy hozzám

Az utóbbi napokban több ezer képet töltöttem fel Benicio-ról, szóval nem mondhatod, hogy nem törődöm veled
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2013. május 04. 22:51
|
|
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
No, végeztem a Savages-szel.
Egyszer meg lehet nézni, de nekem nem tetszett. A történet nem egy nagy durranás, a durva jelenetek szintén nem sok újat mutattak. Hihetetlen módon irritált Blake és a két pasija, szinte már kívántam, hogy lőjjék szét a fejüket
egyedül Salma Hayek karaktere volt szimpatikus, őt nagyon sajnáltam a végén (mindkét végén).
Benicio/Lado... a hideg futkosott tőle a hátamon.
Még egy ilyen perverz és beteg pasit... nem nagy öröm volt ilyen szerepben látni, de hajrá. Legalább ezt az oldalát is megmutatta, nagyon ügyesen. Egy kritikában olvastam, hogy mintha végig Brad Pittet utánozta volna. Engem nem emlékeztetett rá, de biztos velem van a baj.
Mi a ti véleményetek a filmről és Benicio alakításáról?
Egyszer meg lehet nézni, de nekem nem tetszett. A történet nem egy nagy durranás, a durva jelenetek szintén nem sok újat mutattak. Hihetetlen módon irritált Blake és a két pasija, szinte már kívántam, hogy lőjjék szét a fejüket
Benicio/Lado... a hideg futkosott tőle a hátamon.
Mi a ti véleményetek a filmről és Benicio alakításáról?
2013. május 06. 12:31
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Moziban láttam még ősszel, mondanom sem kell, hogy maga a film baromira nem érdekelt
Tetszeni sem tetszett, tényleg a Blake vonal annyira idegesítő volt, eddig sem kedveltem, de ezután tényleg biztos vagyok benne, hogy pocsék színésznő, rohadt igazságtalan, hogy VELE játszhatot együtt
Hihetetlen bénák voltak a szenvedő fejei, a narrációja meg a legrosszabb, amit valaha hallottam.
A két srác közül a Taylor gyerek kritikán aluli, a másik elviselhető volt, de nem mozgatott meg bennem semmit.
A három "nagy" volt a film értékelhető része, de Benicio nélkül a másik kettő sem ért volna sokat szerintem, és most nem fangirlködök, de hihetetlen krvajó volt benne. Nem egy Oscar típus film tudom, de az az alakítás legalább egy nyamvadt jelölést megérdemelt volna. Szerintem élete egyik legjobb alakítása volt
És a hangja annyira hozzátesz az ilyen karakterhez, múltkor belepillantottam szinkronnal és dzsízösz, nem az, hogy maga a hang sz.r volt, de Beniciohoz meg a karakterhez annyira nem illett, röhejessé tette az egészet, nem ijesztővé, ahogy kell. Pedig nem vagyok ilyen szinkron sznob
Bár azt meg kell hagyni, hogy Blake hangjánál jobb volt Nemes Takách Kata
Ezt a Brad Pitt dolgot én is olvastam, szerintem rohadtul nem, egy pillanatra sem jutott eszembe Brad. Szerintem menjenek az anyjukba
Apum az Excess Baggage közben mondta, hogy Bradet akarja utánozni, wtf
Mondjuk ő alapból nem szereti, még a haját is leb.zisozta a filmben, pedig a legjobb haja volt
Tetszeni sem tetszett, tényleg a Blake vonal annyira idegesítő volt, eddig sem kedveltem, de ezután tényleg biztos vagyok benne, hogy pocsék színésznő, rohadt igazságtalan, hogy VELE játszhatot együtt
A három "nagy" volt a film értékelhető része, de Benicio nélkül a másik kettő sem ért volna sokat szerintem, és most nem fangirlködök, de hihetetlen krvajó volt benne. Nem egy Oscar típus film tudom, de az az alakítás legalább egy nyamvadt jelölést megérdemelt volna. Szerintem élete egyik legjobb alakítása volt
Ezt a Brad Pitt dolgot én is olvastam, szerintem rohadtul nem, egy pillanatra sem jutott eszembe Brad. Szerintem menjenek az anyjukba
2013. május 06. 16:15
|
|
|
Idézet (janet7 @ 2013.05.06. 12:31)
Moziban láttam még ősszel, mondanom sem kell, hogy maga a film baromira nem érdekelt
Hihetetlen bénák voltak a szenvedő fejei, a narrációja meg a legrosszabb, amit valaha hallottam.
A két srác közül a Taylor gyerek kritikán aluli, a másik elviselhető volt, de nem mozgatott meg bennem semmit.
És a hangja annyira hozzátesz az ilyen karakterhez, múltkor belepillantottam szinkronnal és dzsízösz, nem az, hogy maga a hang sz.r volt, de Beniciohoz meg a karakterhez annyira nem illett, röhejessé tette az egészet, nem ijesztővé, ahogy kell. Pedig nem vagyok ilyen szinkron sznob
Bár azt meg kell hagyni, hogy Blake hangjánál jobb volt Nemes Takách Kata
Apum az Excess Baggage közben mondta, hogy Bradet akarja utánozni, wtf
Mondjuk ő alapból nem szereti, még a haját is leb.zisozta a filmben, pedig a legjobb haja volt 
Köszönöm a kritikát, párszor jót röhögtem, ez most jólesett a fejfájásom mellé.
Még nem hallottam Benicio-t szinkronizálva, (vagyis csak A rajongóban, de arra már nem emlékszem), de meg sem próbálom, úgyis csalódás lenne, már hozzászoktam a jó kis mély-fura hangjához.
Hogy menjenek az anyjukba, ezzel is teljesen egyetérték
Na, te meg Benicio EB-s haja
Általában elég extrém sérói vannak, bár nekem a szeme és a szája az, ami mindig hangsúlyos.
Egy kis ajándék, hajimádó
2013. május 06. 23:18
|
|
|
Most pörgettem végig az Indian Runner-t. Érdekes, hogy Benicio minden Sean Penn-rendezte filmben retardáltat alakít.
Az IR kicsivel több, mint két órájában körülbelül két percig szerepel.
Pár LQ screenshot: http://starity.hu/forum/topik/385710-benicio-del-toro-indian-runner-screenshots-1991
Az IR kicsivel több, mint két órájában körülbelül két percig szerepel.
Pár LQ screenshot: http://starity.hu/forum/topik/385710-benicio-del-toro-indian-runner-screenshots-1991
janet7
2013. május 07. 15:33
|
|
kriszti27visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.03.01. Hozzászólás: 103 Csatolások: 0 Azonosító: 25192 offline
|
Sziasztok!
Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a fórumra.
Remélem sokáig sokan fognak itt beszélgetni Benicio-ról.
Nekem az egyik kedvenc filmem tőle a Tűz martaléka.
janet7
2013. május 07. 21:25
|
|
|
Idézet (kriszti27 @ 2013.05.07. 15:33)
Sziasztok!
Remélem sokáig sokan fognak itt beszélgetni Benicio-ról.
Szia
Én még nem láttam azt a filmet, de tudom, miről szól (elolvastam a tartalmát) és nagyon várom, hogy végre megnézzem. *-*
Melyik filmjeit láttad még? Volt olyan, amelyik nem tetszett?
janet7
2013. május 07. 21:31
|
|
|
Pár órája írtam egy cikket Benicio új filmjéről, az origo-n találtam a hírt, most viszont rábukkantam egy hitelesebb forrásra, (thewrap.com), ahol a következőket írták:
Benicio Del Toro jelenleg tárgyal arról, hogy játszik a filmben (“Inherent Vice”). A történet 1970 tavaszán játszódik Los Angelesben, Joaquin Phoenix egy marihuana-szívó magánnyomozó, aki egy elrabolt lány ügyében nyomoz. Benicio a barátját alakítja, egy ügyvédet, akinek nincs is jogi végzettsége, és aki mindig segít Phoenixnek. Nem nagy szerep, de megvan az esélye, hogy nagyot üssön (ha Benicio játssza
Ebben a hónapban kezdik a forgatást.
Benicio Del Toro jelenleg tárgyal arról, hogy játszik a filmben (“Inherent Vice”). A történet 1970 tavaszán játszódik Los Angelesben, Joaquin Phoenix egy marihuana-szívó magánnyomozó, aki egy elrabolt lány ügyében nyomoz. Benicio a barátját alakítja, egy ügyvédet, akinek nincs is jogi végzettsége, és aki mindig segít Phoenixnek. Nem nagy szerep, de megvan az esélye, hogy nagyot üssön (ha Benicio játssza
Ebben a hónapban kezdik a forgatást.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.