Elutasították ByeAlex dalát az eurovíziósok
2013. április 07. 19:29
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
deszar. az egész rossz úgy ahogy van
2013. április 07. 21:39
|
|
Hirotovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.18. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 131491 offline
|
Annyira imádom ezeket a lenéző kommenteket... attól még, hogy nektek nem tetszik, nem "szar". Bár nem vagyok ByeAlex rajongó, de azért van bennem tisztelet. Nektek sem esik jól, amikor a kedvenceiteket fitymálják, igaz? Ahh, ennyire nem lehettek primitívek.
A tárgyra térve: Szerintem sokat dobott volna a dalon és kint is nagyobb siker lehetett volna, de sebaj. Ez a dal így egy 'hungarikum".
A tárgyra térve: Szerintem sokat dobott volna a dalon és kint is nagyobb siker lehetett volna, de sebaj. Ez a dal így egy 'hungarikum".
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2013. április 07. 22:27
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Én nem nagyon szeretem ezt a alt...de szarnak sem mondanám...
2013. április 07. 23:20
Még jó hogy elutasították..Egy ilyen dalt mindenki elutasítana
2013. április 07. 23:45
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (Csucsu @ 2013.04.07. 18:42)
Mért pont őt küldték ki?? Hova süllyed az ország??? -.-
És hova süllyed az itt kommentelők többsége? Elárulom, lentebb, mint az ország, vagy ByeAlex dala. A lényeget nem képesek felfogni, csak a butaságukat ismétlik. Gondolkozni is kéne, mielőtt valaki megszólal.
2013. április 07. 23:49
|
|
Ketherina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.27. Hozzászólás: 501 Csatolások: 13 Azonosító: 162756 offline
|
Egyes emberek nem képesek felfogni, hogy attól, hogy valami nekik nem tetszik az nem lesz szar -.- A te véleményed, oké, de a dal attól nem rossz, csak azért, mert te így gondolod
2013. április 08. 07:22
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Ez az egész dal úgy, ahogy van egy nagy kupac k@ki. A zene teljesen semmitmondó, unalmas. A szöveg se nagy szám, de így, hogy érteni sem fognak belőle semmit, még inkább száraz és esélytelen lesz az egész. Az első rostán úgy ki fogunk hullani ezzel a borzalommal, mint annak a rendje... Xánalom, de ez van...
2013. április 08. 07:44
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (Bessie @ 2013.04.06. 19:47)
Jó, azt mindenki tudja, hogy sok esélyünk nincs. Eddig sem nagyon volt. De azért nem kéne őt és a dalát elítélni, mert más. Nem mindenki van oda a tingli-tangli tucc tucc zenéért, és nem én szavaztam be őt az Eurovízióba! 
Nem értem, miféle elítélésről beszélünk. Ez inkább ízlés dolga. Én szeretem az igényes zenét, de erre még én is azt mondom, hogy unalmas és abszolút semmitmondó. Nem azzal van a bajom, hogy "más", hanem hogy szerintem egész egyszerűen BORZALMAS.
Valóban nem te és nem is én szavaztam, de már eleve az hülyeség, hogy velünk szavaztatnak szerintem. Döntse el egy szakmai zsűri, de ne ilyen celebmajmok, hanem mondjuk zenei intézetek emberkéi. Ha a közönségre bízzák, akkor abból általában jó nem sül ki. (lásd "igényes" közízlés)
Szerintem ezzel a számmal az első rostán sem fogunk túljutni. A zene tényleg semmitmondó, nem az a típusú zene, ami megragad benned - szerintem. A szöveg: nem fogja érteni a kutya sem, ami csak azért "baj", mert ha a zene nem maradandó, legalább a szöveg legyen az. De itt egyik sem lesz.
Ami meg a "fordítsa le mindenki a dalszöveget, ha érdekli" dolgot illeti: persze, létezik webfordító, viszont nem tudom, ezen az oldalon is kik szoktak mindig fennakadni, ha használja valaki egy cikknél, mert ha csak arra hagyatkozik, nagy eséllyel sz*r lesz a végeredmény (félrefordítások végett). Szerintem a dalszövegekkel is pont ez a helyzet.
2013. április 08. 11:31
|
|
Viktoria9999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.30. Hozzászólás: 173 Csatolások: 343 Azonosító: 185126 offline
|
Ok. Előre is elnézést kérek, az esetleges Bye Alex rajongóktól, nem titkolom, én nem vagyok az! Ez a szám úgy béna ahogy van. Most azt hiszik, hogy kiáll egy Neandervölgyi és elénekel valami magyar izét, és mindenki meglesz halva értünk? Szerintem nem.
2013. április 08. 12:04
|
|
PoseidonXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.24. Hozzászólás: 677 Csatolások: 186 Azonosító: 192186 offline
|
Uristen evel a dallal semmi eselyuk a magyaroknak!! Fujjj xD
2013. április 08. 13:32
Nem csodálkozok katasztrófa ez a srác de amúgy csak azért küldték őt hogy ne nekünk kelljen rendezni a kovetkező EUD-t azért mert aki megnyeri azaz ország rendezi de hogy nekünk ne keljen ezértküldték ByAlexet pff..
2013. április 08. 14:12
|
|
Ciel Phantomhiveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.18. Hozzászólás: 18 Csatolások: 9 Azonosító: 198116 offline
|
Ha magyarul énekel ha nem, a dal így is úgy is egy égés marad.... attól még ha el is tudná énekelni a refrént svédül, nem lenne több esélyünk a győzelemre. Hiba volt őt küldeni.... nem az nyelv fogja eldönteni hogy ő győz e vagy sem.
2013. április 08. 15:57
|
|
miamorchinoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 189026 offline
|
Így is,úgyis le fog égni mert nincs is hangja.A dalról meg már ne is beszéljünk.
2013. április 08. 16:13
|
Rocky.99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.08. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 187404 offline
|
Annyira látszódik a pasin, hogy bu*i, hogy az valami rettenet...
Sebestyén Balázsék is megmondták: azért őt küldték, hogy véletlenül se mi nyerjük meg, mert nincs rá pénze Pestnek. De most nem azért, de kezdjük a nevénél: milyen név az, hogy ByeAlexocska. Jó, tudom hogy csak művésznév, de akkor is!! Atán, a stílusa: már mondtam, bu*i.
A zene és a háttér: majd az Svédországban is olyan gyönyörű lesz a háttér??!!! A zenétől hányingerem van, szóval hagyjuk!
Sebestyén Balázsék is megmondták: azért őt küldték, hogy véletlenül se mi nyerjük meg, mert nincs rá pénze Pestnek. De most nem azért, de kezdjük a nevénél: milyen név az, hogy ByeAlexocska. Jó, tudom hogy csak művésznév, de akkor is!! Atán, a stílusa: már mondtam, bu*i.
A zene és a háttér: majd az Svédországban is olyan gyönyörű lesz a háttér??!!! A zenétől hányingerem van, szóval hagyjuk!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.