Elutasították ByeAlex dalát az eurovíziósok
2013. április 07. 13:27
|
|
Anikó88új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.30. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 118946 offline
|
En nagyon sertonek tartom h Magyarorszagot kepviselve svedul akart enekelni!akkor kepviselje a svedeket es adja at a helyet egy igazi magyarnak!!!!!!!
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2013. április 07. 13:37
|
|
DettyBetta97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.02. Hozzászólás: 1020 Csatolások: 0 Azonosító: 164675 offline
|
szerintem sokkal jobb hogy nem Svédül énekli legalább egyedi az egész
2013. április 07. 13:41
Alexnek igaza van azzal kapcsolatban, hogy magyar, Magyarországon született, így magyarul is énekel, hiszen magyar az anyanyelve. És Bessie-nek meg abban van igaza, hogy sok előadó saját nyelven énekel. Én is mindig guglizok, ha angol számot hallgatok, hogy mi a magyar fordítása... Nyerni meg nem azért nem nyerünk, mert rosszakat küldünk ki, vagy rosszak a dalaink. Én szeretem Alexet, szerintem elég nagy egyéniség, és tetszik a hozzáállása, még ha nincs is olyan egetverően jó hangja.
Bessie
2013. április 07. 14:30
|
|
Mrs Tomlinsonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 179751 offline
|
jó szám meg minden, de nem értem miért pont egy ilyen dallal kel kimenni.... mert nem illik oda..
2013. április 07. 14:45
|
|
diamondflowervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.03. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 195288 offline
|
Nekem erről az a véleményem,hogy mindenki énekeljen a saját nyelvén: a magyar énekeljen magyarul,a német énekeljen németül,az olasz énekeljen olaszul.
Akik meg írják,hogy vele biztos nem fogunk nyerni és hogy Gigivel nagyobb esélyünk lenne,azoknak üzenem,hogy:
-Megmondatnátok,hogy mikor nyerünk az Eurovízión?
-Nehogy azt higgyétek,hogy Gigivel nagyobb esélyünk lenne.Az Eurovízió is a politikáról szól.És ezzel mindent elárultam.Úgyhogy akárkit küldenénki ki,úgyse nyernénk.Akkor meg nem mindegy hogy ki megy?
Akik meg írják,hogy vele biztos nem fogunk nyerni és hogy Gigivel nagyobb esélyünk lenne,azoknak üzenem,hogy:
-Megmondatnátok,hogy mikor nyerünk az Eurovízión?
-Nehogy azt higgyétek,hogy Gigivel nagyobb esélyünk lenne.Az Eurovízió is a politikáról szól.És ezzel mindent elárultam.Úgyhogy akárkit küldenénki ki,úgyse nyernénk.Akkor meg nem mindegy hogy ki megy?
Bessie
2013. április 07. 14:54
|
|
dll89visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.12. Hozzászólás: 284 Csatolások: 0 Azonosító: 145259 offline
|
diamondflower-el értek egyet. Jó, nem teljesen kizárt, hogy nyerünk, de nem sok az esély rá. De nem is ez a lényeg, hanem, az, hogy mi egy igazán jó, és egyedi előadót küldünk ki, míg az ÖSSZES többi ország, valami tucatszámot, csak azért, hogy nyerjenek. Én igenis büszke vagyok rá, hogy felvállaltuk Alex-et.
2013. április 07. 15:49
|
|
francimanoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.10. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 166993 offline
|
Ez a szám svédul is egy nagy rakás szar lenne...legalább juttattak volna tövább egy normálisabb dalt XD Szörnyűű...füldugót kérek:DD
2013. április 07. 16:28
|
|
Pipoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.20. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 198206 offline
|
Nem fogunk nyerni, az biztos. Viszont ez nem Alex hibája és nem is rajta múlt/múlik az egész. Szerintem ez egy nagyon szép dal és már lassan túl kéne lépni azon, hogy ócsároljuk. Ezt szavazták meg az emberek, ezzel fogunk indulni az Euróvízión. Esélyünk a nyerésre sosem volt (még Gigivel sem lett volna). El kéne fogadni, hogy ByeAlex képvisel minket, és szurkolni neki/nekünk az elődöntőn.
Bessie
2013. április 07. 19:16
|
|
LeslieLoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 441 Csatolások: 0 Azonosító: 138039 offline
|
ez a dal rohadtul nem katasztrófa. Ez egy művészi szám, és ezért sokaknak nem tetszik, mert az embereknek olyan kell, ami tucat, monoton ritmusú, és egy nő/férfi fél pucéran kiénekli a kétvonalas C-a színpadon. Csatlakozok: ne szidd a saját hazád előadóját, ráadásul az emberek választották őt, amúgy meg bármilyen számmal is megyünk ezaz egész rendezvény korrupt, szóval befetéma van!
2013. április 07. 19:18
|
|
boginiki1Dvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.11. Hozzászólás: 203 Csatolások: 0 Azonosító: 195844 offline
|
én a magyar verziót sem fogadnám el mivel egy nagy rakás SZAR........
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.