Elutasították ByeAlex dalát az eurovíziósok
2013. április 07. 09:10
|
|
Viruss ... XDúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.03. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 190892 offline
|
Szerintem nincs is hangja és szerintem ezzel mindenki tisztába van!
2013. április 07. 09:30
Cím természetesen megtévesztő...-.- Egyébként úgyse segített volna sokat a dalon ho svédül énekli a refrényt,ezen már nem lehet javítani.
2013. április 07. 11:06
Sajnálom, mert elég nagy ziccer lett volna ... Mindegy, ettől függetlenül a dal még mindig jó, a többi meg már 'szerencse' dolga
2013. április 07. 11:20
Idézet (_ToTo_ @ 2013.04.06. 15:30)
Majd feliratozzák nekik azt annyi 
Figyelj, simááán
2013. április 07. 11:25
én nem is tudom sokan kedvelik ezt a számot bár én nem tartozok közéjük szóval én sajnálom hogy ő indult
2013. április 07. 11:29
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Idézet (Bessie @ 2013.04.06. 23:56)
tavalyi nagyik sem voltak azok, mégis dobogós helyezést értek el.
Nézte azt közületek egyáltalán valaki? Vagy most csak azt mondjátok, amit mindenki fúj? 
A második helyen végeztek a nagyik. Kis híján Oroszországban rendezték volna meg a '13-ast.
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2013. április 07. 11:35
|
|
dope200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.22. Hozzászólás: 565 Csatolások: 141 Azonosító: 176332 offline
|
Így is elég gáz, az kéne még csak , hogy értsék...már így is röhög rajtunk a fél világ , most, hogy kimegy ez a homokozó ( ezt azért mondom mert fogadok van benne valami b.zi - a menése, a beszéd stílusa, észrevehetőbb mint Takács Nicolasnál..)
Na m1, ha ez kimegy , én letagadom, hogy magyar vagyok!!!
Viruss...XD - Itt a dal a lényeg , nem a hang - de még , ha tudna énekelni akkor is szar a dal...na meg az összes induló dalt lefordítják a zsűrinek, szóval leéget minket így is meg úgyis... csak gratulálni tudok azoknak akik rá szavaztak...
Még azzal az " I love my Baby-vel is többre mentünk volna...
Na m1, ha ez kimegy , én letagadom, hogy magyar vagyok!!!
Viruss...XD - Itt a dal a lényeg , nem a hang - de még , ha tudna énekelni akkor is szar a dal...na meg az összes induló dalt lefordítják a zsűrinek, szóval leéget minket így is meg úgyis... csak gratulálni tudok azoknak akik rá szavaztak...
2013. április 07. 11:44
|
|
mrs.styles93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 351 Csatolások: 0 Azonosító: 184849 offline
|
Nekem pedig senki se próbálja bemesélni, hogy rá szavaztak az emberek...
Lefog minket égetni, nem elég hogy így is utálják a magyarokat. A dal egy kalap sz*r, és a hangjával se megyünk többre. Hatalmas nagy égés lesz az idei eurovízió..
2013. április 07. 11:51
|
|
brigitta000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 595 Csatolások: 9 Azonosító: 189076 offline
|
xDDD fogalmuk se lesz miről szól?
fordítsák le...azt annyi!
fordítsák le...azt annyi!
2013. április 07. 12:10
egyébként itt mindenki eurovíziós zsűritag vagy tudja más országot mit szeretnek vagy a jövőbe lát vagy mi van, hogy még ki se ment ez a szerencsétlen, de már mindenki rommá oltja.... honnan tudja mindenki ilyen biztosan, hogy mi LESZ? az is lehet, hogy a sok nagyívű "most aztán hatalamas énekelek" téma mellett pont Alex lesz a nyerő. amúgy nézzétek meg az eddigi indulókat. Wolf Kati pl szépen, nagyot énekelt és mit ért el? utolsó előtti lett?
szerintem most a legújabb menőnek hitt dolog fikázni az Eurovíziós versenyzőnket......
és azt sem értem, hogy ha mindenki Alex ellen van, akkor kis az isten szavazott rá??
továbbá hogy várhatja el bárki Alex-től, hogy jól teljesítsen, ha még a saját országa sem támogatja?? akkor miért kéne elhinnie, hogy mások fogják? ha eleve ilyen hangulatban indítjuk el, még szép, hogy semmit nem fog elérni...
ezért a magam részéről: Hajrá Alex!! drukkolok neked!!!
szerintem most a legújabb menőnek hitt dolog fikázni az Eurovíziós versenyzőnket......
és azt sem értem, hogy ha mindenki Alex ellen van, akkor kis az isten szavazott rá??
továbbá hogy várhatja el bárki Alex-től, hogy jól teljesítsen, ha még a saját országa sem támogatja?? akkor miért kéne elhinnie, hogy mások fogják? ha eleve ilyen hangulatban indítjuk el, még szép, hogy semmit nem fog elérni...
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2013. április 07. 12:21
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (B.Sziszkó @ 2013.04.07. 12:10)
egyébként itt mindenki eurovíziós zsűritag vagy tudja más országot mit szeretnek vagy a jövőbe lát vagy mi van, hogy még ki se ment ez a szerencsétlen, de már mindenki rommá oltja.. honnan tudja mindenki ilyen biztosan, hogy mi LESZ? az is lehet, hogy a sok nagyívű "most aztán hatalamas énekelek" téma mellett pont Alex lesz a nyerő. amúgy nézzétek meg az eddigi indulókat. Wolf Kati pl szépen, nagyot énekelt és mit ért el? utolsó előtti lett?
szerintem most a legújabb menőnek hitt dolog fikázni az Eurovíziós versenyzőnket..
szerintem most a legújabb menőnek hitt dolog fikázni az Eurovíziós versenyzőnket..
Vicces, hogy a Dal2013-on sem voltak odáig a számért, főleg a zsűri, mégis ő nyert. Mert a magyarok beszavazták. Nem KS Andrást, nem Radics Gigit, sem a többieket.
Egy dolog, hogy nem valami nagy hangú énekes. A szám szövege azért nem rossz. Pont attól tartottak a zsűrik, hogy nem lehet majd szépen angolul átadni. Angol helyett svéd nyelven próbálkoztak, de nem jött be, hát ez van. Nagyra van mindenki, hogy ő bizony ő jobb lenne. Drágáim, bizonyítsátok be! Előttetek a lehetőség. Ismeretlenül könnyű ám oltogatni mást. Jó pár oldallal ezelőtt valaki szépen megfogalmazta a lényeget. Miért kéne nekünk angolul, vagy más nyelven énekelni?
Az a legszebb, hogy az itt hozzászólók nagytöbbségének fogalma sincs semmiről, csak azt fújja, amit a többiek. A nem nyerés nem azért van mert olyan sz@rok a dalaink! Ha néznétek évről évre, tudnátok ti is.
2013. április 07. 13:08
Hál isten, hogy nem tudják miről szól...így van egy csöppnyi esély
2013. április 07. 13:22
Nem tudtak volna jobb magyart választani? Szerintem a dala borzalmas.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.