Elutasították ByeAlex dalát az eurovíziósok
2013. április 06. 20:54
|
|
L.Kicsilánykavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 176720 offline
|
Énis egyetértek
2013. április 06. 21:08
Jobb is, mivel ennek a dalnak a legnagyobb problémája az, hogy a szövege olyan, mintha egy gyerek dal lenne. Így legalább nem égünk annyira.
2013. április 06. 22:18
|
|
ladylucy99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 180844 offline
|
sztem utolsó utáni lesz.!! úgyh tökmindegy.. :|
2013. április 06. 22:27
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
mind1 így is úgy is rossz
2013. április 06. 22:34
|
|
No Name Manvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.16. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 196120 offline
|
szerintem nem is ez a nyomorék kellett volna mert annyit mint ő én is össze tudok kornyikálni
meg meg is érdemelték egy szar dallal ennyi vesződni(és kiemelném a szar szót mert tényleg szar utálom byealexet nem értem hogy lehet szeretni egy ilyen hamis hangú nyomorékot)
meg meg is érdemelték egy szar dallal ennyi vesződni(és kiemelném a szar szót mert tényleg szar utálom byealexet nem értem hogy lehet szeretni egy ilyen hamis hangú nyomorékot)
2013. április 06. 23:13
|
|
LeahRyanSverige♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 2317 Csatolások: 601 Azonosító: 142308 offline
|
Óóóó. Pedig nekem svédül is bejött, bár kicsit furcsa volt a magyarról svédre váltás.
ingen nu
än min älskade, min älskade
hon, såg på mig
och förtrollade, och förtrollade
det spelar ingen roll,
vart än hon går var än hon går
när min sång hon hör,
då kommer hon, ja då kommer hon till mig
De most mért mondjátok, hogy a legrosszabb? Végighallgattátok már az összes indulót? Én igen, és bár nem értek hozzá, de szerintem vannak olyan országok, akikre maximum a "szövetséges" országok fognak szavazni, mert szinte hallgathatatlan. Nem mondom, hogy Magyarország be fog jutni a döntőbe, de a többi benevezett dallal sem biztos, hogy többre mentünk volna... És ahelyett, hogy itt szidjuk, inkább támogatni kéne..
Hajrá Alex!
/és azért hallgassatok bele a többi induló zenéjébe is/
ingen nu
än min älskade, min älskade
hon, såg på mig
och förtrollade, och förtrollade
det spelar ingen roll,
vart än hon går var än hon går
när min sång hon hör,
då kommer hon, ja då kommer hon till mig
De most mért mondjátok, hogy a legrosszabb? Végighallgattátok már az összes indulót? Én igen, és bár nem értek hozzá, de szerintem vannak olyan országok, akikre maximum a "szövetséges" országok fognak szavazni, mert szinte hallgathatatlan. Nem mondom, hogy Magyarország be fog jutni a döntőbe, de a többi benevezett dallal sem biztos, hogy többre mentünk volna... És ahelyett, hogy itt szidjuk, inkább támogatni kéne..
Hajrá Alex!
/és azért hallgassatok bele a többi induló zenéjébe is/
2013. április 06. 23:47
|
|
Carolina Stylesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.01. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 195098 offline
|
Ez az én véleményem!:Alex nem égés,nem szar,remek eloado remek hanggal....sorolhatnám...Ki nem sz*rja le,hogy az utálkozók mit gondolnak róla vagy a Kedvesem c.daláról...Ha az embereknek nem tetszett volna a zene vagy az eloadó,akkor nem kuldték volna ki,hogy képviselje Magyarországot!Így sz*ar lessz úgy sz*r lessz...
az lenne a legjobb ha megnyerné és mindenki pofára esne!...
Utolsó elotti...utolsó utáni helyezet lessz erre az a válaszom,hogy majd mindenkit megnézném,hogy ilyen kis jó dallamú számmal meddig jutna bár ki is??...Majd utána beszélhet mindenki!!!Annyira gáz" Pfff gáz egyetlen gáz az,hogy ide kommentelsz ha nem is szered Alexet,ha valakit nem szeretek le se sz*rom magyarul megmondva nem?Hogy lehetnek ilyen bénák???-Hogy lehetsz ilyen beképzelt?Te se tudsz minden nyelven
Nem hiszem el,hogy bárhol is érne el helyezést....-Hát ne hidd el oszt ennyi,bírnám ha a legjobb helyezést érné el mint eddig bár ki Magyarországról,és az lenne már az irigyeknek az égés meg a gáz:....
Kedvesem...csendesen...VESZTESEN??? Mi lenne már ez a pusztító alpáriság???Ja érteeem magáról beszélnek eggyesek,értem én...Drága utálkozók:Nálatok nagyobb vesztes se kell aki bár mi rosszat mond Alexre és a Kedvesemre
The end Egy kicsit Puzsér Róbertos voltam tudom
2013. április 06. 23:56
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (mind1neked @ 2013.04.06. 20:12)
nem vitte volna sokra nem egy szupertehetségről beszélünk.mind1 ez van
tavalyi nagyik sem voltak azok, mégis dobogós helyezést értek el.
2013. április 07. 01:23
|
|
mateus97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.27. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 178798 offline
|
Tipikus! Mindig a magyarok szívnak és most ez a ************************************************** megmutatta, hogy nem is érdemes velünk foglalkozni! Remélem utolsó lesz! Nem kéne nyilvánosan megjelennie sehol. Nemhogy még Magyarországot képviselve!
2013. április 07. 08:55
|
|
stengerkittiಌ†Drømmende†ಌ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1296 Csatolások: 596 Azonosító: 142983 offline
|
Lehet hogy jobb is, ha nem tudják miről szól.....így is úgy is marha nagy égés lesz ez az idei eurovízió, hát ha még hallanák milyen idétlen szövege van....
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: