na végre egy értelmes tett az emberekért
Sophie történetét én is hallottam és megdöbbentett,valakit azért megölni mert máshogy öltözködik
meg hála Istennek én nem ilyen vagyok de a haverok egy része ilyen ezért velük kevesebbet lógok
meg engem nem szoktak ezért csesztetni de ha olyan környezetben érzem magam mondjuk egy este a buszon csak a szemembe húzom a kapucnim és rögtön kész az elmebeteg ábrázat
végül is ki kötekedne egy elmebeteggel,de ha még azután is stírölnek csak rájukvicsorgok és futnak mint a nyulak
Gyűlölet-bűncselekmény: már kiterjed a punkokra is
2013. április 06. 22:59
|
|
No Name Manvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.16. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 196120 offline
|
2013. április 07. 18:12
Ezt nemcsak a gothok és hasonlók kapják meg sajnos, hanem az animések, vagy más rajongók, akik szeretik a Japán kultúrát, zenét, filmeket. Már volt olyan, hogy cosplayesekre ráfújoltak, löködték őket, mikor mentek conra, mindössze mert be voltak öltözve. Én is animés vagyok, bár nem szoktam beöltözni, mégis engem is kirekesztettek már közösségi oldalakon, hogy "japánhúzottszeműbuzikat" imádok. De nem törődtem vele. Az ilyen viselkedés a bántalmazók szegénységi bizonyítványát igazolja. Az emberek intelligensek, de nagy tömegben buta és arrogáns állatokká válhatnak.
Gyűlölködők mindig lesznek, mert ezt az ösztönt, a szűklátókörűséget nem lehet kioltani.
Gyűlölködők mindig lesznek, mert ezt az ösztönt, a szűklátókörűséget nem lehet kioltani.
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2013. április 07. 18:15
Idézet (Jolie_77 @ 2013.04.06. 11:08)
Tudom, sajnos. A saját bőrömön tapasztalhattam meg az általános és gimnáziumi éveim alatt. A csordaszellem ilyenkor mindig erős, ha valakit szekálni kell. Mert hogy egy punk srácba/lányba sem egyetlen ember köt bele, hanem egy csapat fucked-up idiots.
Engem azért utáltak anno, mert szemüveges voltam/vagyok, és nem voltam egy pláza**. És a tanárok szerettek.
2013. április 07. 19:39
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Charlotte Benning @ 2013.04.07. 18:12)
Ezt nemcsak a gothok és hasonlók kapják meg sajnos, hanem az animések, vagy más rajongók, akik szeretik a Japán kultúrát, zenét, filmeket. Már volt olyan, hogy cosplayesekre ráfújoltak, löködték őket, mikor mentek conra, mindössze mert be voltak öltözve..
Vannak emberek, akik önmagukban is határtalanul ostobák.
Viszont nagyon szívesen látnék cosplayeseket! *-* Én nem vagyok az, animét sem láttam még soha, de az öltözködési stílusuk nagyon tetszik!
2013. április 07. 20:12
Jolie: Ne mondd, hogy nem láttál még animét! Dragon Ball, Sailor Moon is kimaradtak anno? Vagy a Pokemon? OO
Gyere el nyáron Mondoconra Hungexpo-ra, ott láthatsz majd animéseket. Meg sok mást is.
Gyere el nyáron Mondoconra Hungexpo-ra, ott láthatsz majd animéseket. Meg sok mást is.
2013. április 07. 20:29
|
|
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Charlotte Benning @ 2013.04.07. 20:12)
Jolie: Ne mondd, hogy nem láttál még animét! Dragon Ball, Sailor Moon is kimaradtak anno? Vagy a Pokemon? OO
Sajnálom, hiába imádom Japánt és tudom, mi az anime, a manga és a cosplay, sosem láttam még egyet sem.
Egyszer jó lenne oda is eljutni. Köszönöm a tippet!
2013. április 07. 20:52
Nincs mit. Akár össze is futhatunk, ha sikerül nekem is menni. XD
2013. április 07. 20:56
|
|
|
Idézet (Charlotte Benning @ 2013.04.07. 20:52)
Nincs mit. Akár össze is futhatunk, ha sikerül nekem is menni. XD
Kár, hogy Pesten van. Olyan messze. Különösen nyáron utálom magára hagyni a nyuszimat.
2013. április 07. 21:04
Idézet (sissy0803 @ 2013.04.06. 19:14)
Nem értem ki az az ember aki végig tud hallgatni egy punk zenét.Vagy akár így is öltözködik..
Mert ha meghallgatsz egy Sex Pistols számot, órási agykárosodásod lesz ám.
2013. április 07. 21:05
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
Hát gratulálok, mit ne mondjak. Ilyenért megölni valakit, nagyon okos.
Mellesleg apám szokta mondogatni, hogy arab terroristának fognak hívni, hát szerencsére én ebből kimaradok, mivel az arab zenét nem utálják, hiszen, hogy lehet utálni valamit ha nem is ismerik?
Mellesleg apám szokta mondogatni, hogy arab terroristának fognak hívni, hát szerencsére én ebből kimaradok, mivel az arab zenét nem utálják, hiszen, hogy lehet utálni valamit ha nem is ismerik?
2013. április 07. 21:07
|
|
|
Idézet (sissy0803 @ 2013.04.06. 19:14)
Nem értem ki az az ember aki végig tud hallgatni egy punk zenét.Vagy akár így is öltözködik..
Ki? Bárki, aki nem Justin Bieber, a Disney-hercegnők és a hasonló fajsúlyú sztárok rajongója.
1 felhasználónak tetszik:
LadyAlba88
2013. április 07. 21:08
|
|
|
Idézet (Lizania @ 2013.04.07. 21:05)
Hát gratulálok, mit ne mondjak. Ilyenért megölni valakit, nagyon okos.
Még nem ismerik. De a gyűlölködők ügyesen találnak újabb célpontokat.
2013. április 07. 21:27
|
|
fruzska141 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 652 Csatolások: 11 Azonosító: 134445 offline
|
Én szeretem a punkot és jó dolognak tartom, hogy megvédik az ilyen embereket. Igazságtalan zenei stílus miatt elítélni az embereket.
2013. április 07. 22:27
Zenei stílus miatt bántanak embereket...hát akik ezt csinálják büszkék lehetnek magukra
Persze,mert aki nem 1D-,JB,meg tuctuc rajongó az dögöljön meg? SZÉP MONDHATOM!
amúgy nem nagyon lepett meg a cikk,de kíváncsi voltam a váleményekre
Persze,mert aki nem 1D-,JB,meg tuctuc rajongó az dögöljön meg? SZÉP MONDHATOM!
amúgy nem nagyon lepett meg a cikk,de kíváncsi voltam a váleményekre
2013. április 08. 01:51
A punkokról mindig az a két ismerősöm (egy fiú és egy lány) jut az eszembe, akik a tökéletes iskolapéldái annak, hogy mekkora blődség a külső alapján ítélni. A srác a kóbor macskák védőszentje, és komolyan nyomja a nyelveket (angol és francia) az egyetemen, míg a leányzó is egy rendkívül aranyos teremtés, aki nem küldi el a kéregetős hajléktalanokat, még akkor se, ha tudja, hogy nem kenyérre, hanem fröccsre kunyerálják a pénzt
Igaz, kissé vadóc a külsejük, de ugyanolyan érző emberek, akik ugyanúgy sírtak az anyjuk temetésen, és a legdurvább dolog, amit tettek, hogy végigpogóztak egy-két zenei fesztivált, ami alatt elfogyott néhány doboz sör, de nem erőszakoltak meg senkit, nem löktek föl idős néniket és sorolhatnám. Őket látva mindig felmerül bennem az, hogy érdekesmód ők nem piszkálják a másikat, ha netán egyszerűen öltözködik – akkor mi miért tesszük ezt? Miért feltételezzük azt róluk, hogy megáltalkodott vandálokkal van dolgunk? Meg lehet nézni a közelmúltban történt bűncselekményeket, az elkövetők közt találhatunk jólfésült egyetemistát, decens orvost, vagy lehet, hogy azt a jólszituált öltönyös fiatalembert látod viszont a Kékfényben (mint elkövető), aki tegnap a boltban előreengedett, hogy ne késd el a buszodat. Ennyit számít a külső
Bár régebben is voltak ilyen gyűlölködések, az a meglátásom, hogy mára ez csak rosszabb lett, eljutottunk odáig, hogy mindenért megszóljuk a másikat, és cifrábbnál cifrább jelzőkkel illetjük őket. Megszóljuk őket, mert turkálókból öltözködik, mert a mobiltelefonja öt évnél idősebb, mert nem szőrteleníti magát már 12 évesen, mert nem sminkeli magát, mert elmúlt már tizenhét éves, és jajjj, még mindig szűz, mert netán Jehova Tanúja vagy éppen iszlám vallású, vagy mert lány létére túlságosan érdekli a második világháború, vagy mert még hírből sem ismeri a jelenleg oly menő filmeket/együtteseket/könyveket. Ajj, te elkorcsosult, civilizált emberiség, kukába veled!
Bár régebben is voltak ilyen gyűlölködések, az a meglátásom, hogy mára ez csak rosszabb lett, eljutottunk odáig, hogy mindenért megszóljuk a másikat, és cifrábbnál cifrább jelzőkkel illetjük őket. Megszóljuk őket, mert turkálókból öltözködik, mert a mobiltelefonja öt évnél idősebb, mert nem szőrteleníti magát már 12 évesen, mert nem sminkeli magát, mert elmúlt már tizenhét éves, és jajjj, még mindig szűz, mert netán Jehova Tanúja vagy éppen iszlám vallású, vagy mert lány létére túlságosan érdekli a második világháború, vagy mert még hírből sem ismeri a jelenleg oly menő filmeket/együtteseket/könyveket. Ajj, te elkorcsosult, civilizált emberiség, kukába veled!
2013. április 08. 15:40
|
|
amy72visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.12. Hozzászólás: 187 Csatolások: 0 Azonosító: 155252 offline
|
Nekem a punkokról egy idióta (bocsánat) osztálytársnőm jut eszembe, és nem tehetek róla, hogy ezzel a kiállhatatlan, undorító és idegesítő személyiségtípussal asszociálom őket, de megtámadni én sem támadnék meg senkit.
2013. április 09. 19:24
|
|
HorsesMyLife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 613 Csatolások: 1 Azonosító: 198704 offline
|
Mai napokban már erre hagyatkoznak az emberek... a gyilkolás és megtámadás...
2013. április 09. 23:28
Ez nem pusztán valaki kinézetére irányul, hovatartozására, vagy nézőpontjára. Mióta az ember létezik arra törekszik, hogy bántsa a társait. Idővel már teljesen mindegy kinek milyen a hajszíne vagy formája,esetleg ruhája, ha rossz időben van rossz helyen. (és ha valaki őszintén magába néz nagyon is jól tudja miről beszélek)
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.