Adam Lambert és párja 3 év után szakítottak
2013. április 06. 11:17
2013. április 06. 12:24
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Őszintén sajnálom.
Annyira szép pár voltak.
2013. április 06. 13:20
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
sajnálom őket...Adam biztosan kelendő lesz ezután
2013. április 06. 13:28
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Idézet (belieber4ever @ 2013.04.05. 20:45)
es akkor Justinra mondjak, h b*zi..pfff
Azért sok különbség van aközött, hogy valaki csupán divatból vonzódik a saját neméhez, mint Zsüsztin, meg aki tényleg homoszexuális...
Szerintem meg aranyos pár voltak, kár, hogy szétmentek.
2013. április 06. 14:28
|
|
AdamLambert29új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 189074 offline
|
nagyon aranyosak voltak együtt
kár hogy szakítottak ,
de ha nekik így jobb akkor
legyen ..
az a lényeg hogy adam boldog legyen
legyen ..
az a lényeg hogy adam boldog legyen
2013. április 06. 15:18
Idézet (belieber4ever @ 2013.04.05. 20:45)
es akkor Justinra mondjak, h b_zi..pfff
Szerintem jobban jártál volna, ha meg se szólalsz. Különben is, igen, rá mondják, nem is tudom miért... talán mert ő egy kis .. tudod mi. Adammel ellentétben
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. április 06. 17:42
Szerintem aranyosak voltak, de ha ez jobb lesz nekik nincs mit tenni.
2013. április 07. 11:32
különös vajon miért. de nincs mit tenni sajnálom adam lambert-et
2013. április 10. 14:30
|
|
Phann99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 155 Csatolások: 0 Azonosító: 198742 offline
|
Ezekre mondjátok,hogy szép pár voltak?
És igazad van Belieber4ever!!
Ez már szánalmas,hogy egy melegre írják,hogy "jajj...de szép páros!",Justinra-aki amúgy nem meleg és nem is lány,mert ő egy normális ember-azt mondják,hogy "na a kis meleg!",vagy "na már csak ez a b_zi hiányzott!!!!"
Ez bunkóság a felsőfokon!
És igazad van Belieber4ever!!
Ez már szánalmas,hogy egy melegre írják,hogy "jajj...de szép páros!",Justinra-aki amúgy nem meleg és nem is lány,mert ő egy normális ember-azt mondják,hogy "na a kis meleg!",vagy "na már csak ez a b_zi hiányzott!!!!"
Ez bunkóság a felsőfokon!
2013. április 11. 11:57
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
A sok "nagyokos" már megint "felszólalt"... Köszönjük.
Komolyan, nem is értem, hogy hogy jön ide Bíboros. Megint. Adam olyan, amilyen. Különleges, és kitűnik a tömegből. Na, és aztán? Szeretnivaló srác, aki soha senkinek nem tudna ártani - ebben biztos vagyok. A beállítottságán pedig végre túl kéne lépnie annak, aki folyton-folyvást fennakad ezen, és obszcén módon fejti ki a gondolatait ezzel kapcsolatban. Senki sem tökéletes. Adnek talán annak kéne lennie? Dehogyis! Az pedig abszolúte nem vitás, hogy Bubur az életben nem fogja megközelíteni Adet. Se hangilag, se természetileg, egyszóval sehogyan. Úgyhogy akik B-re kíváncsiak, azok fáradjanak át az őróla szóló irományokhoz, Adet pedig felejtsék el. Köszöntem!
Véleményt írni lehet, miért ne lehetne? De normálisan, nem pedig dobálózva, illetve bántó módon. Egyébként a szakításról: személy szerint nagyon sajnálom, és alig akartam hinni a szememnek, amikor a napokban olvastam a dolgot. Ad erős srácnak tűnik, - bár sosem könnyű egy ilyet feldolgozni - véleményem szerint hamarosan túl lesz rajta, és újra nagyon-nagyon boldog lesz - én ezt kívánom neki.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.