Conor Maynard adatlap-pályázat
2013. április 05. 14:19
Conor Maynard
Születési név: Conor Paul Maynard
Művész név: Conor Maynard
Született: 1992. november 21.
Foglalkozás: énekes
Csillagjegy: skorpió
Szemszín: kék
Hajszín: barna
Magasság: 178 cm
Barátnő: nincs
Conor Paul Maynard 1992. november 21-én látta meg a napvilágot, Brightonban. 2006. május 19.-óta tölti fel a YouTube-ra a különboző világslágerek feldolgozásait, amiben egyik barátja Anth is közreműködik. .Azóta már nagyon sok sztár dalát dolgozta fel,első coverjük a brit zenész, Lee Carr Breathe című száma volt.De például olyan előadók slágereit is feldolgozta , mint Chris Brown, Rihanna... Ne-Yo felvette vele a kapcsoltatot, majd lemez szerződést ajánlott fel neki a Parlophone-nál, 2011-ben. Első dala a Can't Say No, amihez videó klipp is készült, mely 2012. március 1-jén debutált a YouTube-on. Ezt követte az első kis lemeze, ami április 16-án került a boltokba. Eladása meghaladja a 200 ezer példányt. Május 1-én Drowning, címet kapta a következő "kis lemeze". Junius 24-én második klippje került fel a világ szerte ismert videó megosztó portálra, a Vegas Girl, melynek kis lemeze június 23-án jelent meg. Az Egysült Királyságban az első helyen debutált. Első önálló albuma, a Contrast, július 30-án dobtak piacra. Az albumból pedig az első héten több mint 17.000 kelt el.Az MTV-n megkapta a Brand New díjat. Nagyon sokan, csak Justin Bieber új "utódjának" gondolják, de Conor ezt, csak tagadja, mondván: "Én nem szeretem Justin Bieber-t". Ez utáni kis lemeze a Turn Around címet viseli , melyet Animal c. kis lemeze folytat.
Conor Maynard, ez az egyéni és sármos 19 éves énekes mindenféle erőfeszítés nélkül egyesíti a hiteles lazaságot a népszerűséggel - nagyvárosi, ügyesen összerakott, futurisztikus popzenéje nem véletlenül hasít a slágerlistákon. A bemutatkozó kislemeze, a Can't Say No kapásból 200 ezer fölötti eladással büszkélkedhet, új albuma, a Contrast pedig a meghatározó fiatal előadók közé emeli.
Miután Maynard dalait olyan nagyságokkal készítette, mint Pharrell Williams, Ne-Yo, Midi Mafia, Stargate és Frank Ocean, biztos sikerre van ítélve - nem véletlenül nyerte el az MTV UK Brand New For 2012 díját.
Diszkográfia
Contrast :
Animal
Turn Around (feat. Ne-Yo)
Vegas Girl
Can't Say No
Lift Off (feat. Parrell)
Mary Go Round
Take Off
Better Than You (feat. Rita Ora)
Another One
Pictures
Glass Girl
Just In Case
Headphones
Drowning
Conor Paul Maynard 1992. november 21-én látta meg a napvilágot, Brightonban. 2006. május 19.-óta tölti fel a YouTube-ra a különboző világslágerek feldolgozásait, amiben egyik barátja Anth is közreműködik. .Azóta már nagyon sok sztár dalát dolgozta fel,első coverjük a brit zenész, Lee Carr Breathe című száma volt.De például olyan előadók slágereit is feldolgozta , mint Chris Brown, Rihanna... Ne-Yo felvette vele a kapcsoltatot, majd lemez szerződést ajánlott fel neki a Parlophone-nál, 2011-ben. Első dala a Can't Say No, amihez videó klipp is készült, mely 2012. március 1-jén debutált a YouTube-on. Ezt követte az első kis lemeze, ami április 16-án került a boltokba. Eladása meghaladja a 200 ezer példányt. Május 1-én Drowning, címet kapta a következő "kis lemeze". Junius 24-én második klippje került fel a világ szerte ismert videó megosztó portálra, a Vegas Girl, melynek kis lemeze június 23-án jelent meg. Az Egysült Királyságban az első helyen debutált. Első önálló albuma, a Contrast, július 30-án dobtak piacra. Az albumból pedig az első héten több mint 17.000 kelt el.Az MTV-n megkapta a Brand New díjat. Nagyon sokan, csak Justin Bieber új "utódjának" gondolják, de Conor ezt, csak tagadja, mondván: "Én nem szeretem Justin Bieber-t". Ez utáni kis lemeze a Turn Around címet viseli , melyet Animal c. kis lemeze folytat.
Conor Maynard, ez az egyéni és sármos 19 éves énekes mindenféle erőfeszítés nélkül egyesíti a hiteles lazaságot a népszerűséggel - nagyvárosi, ügyesen összerakott, futurisztikus popzenéje nem véletlenül hasít a slágerlistákon. A bemutatkozó kislemeze, a Can't Say No kapásból 200 ezer fölötti eladással büszkélkedhet, új albuma, a Contrast pedig a meghatározó fiatal előadók közé emeli.
Miután Maynard dalait olyan nagyságokkal készítette, mint Pharrell Williams, Ne-Yo, Midi Mafia, Stargate és Frank Ocean, biztos sikerre van ítélve - nem véletlenül nyerte el az MTV UK Brand New For 2012 díját.
Diszkográfia
Contrast :
Animal
Turn Around (feat. Ne-Yo)
Vegas Girl
Can't Say No
Lift Off (feat. Parrell)
Mary Go Round
Take Off
Better Than You (feat. Rita Ora)
Another One
Pictures
Glass Girl
Just In Case
Headphones
Drowning
1 felhasználónak tetszik:
Anett Horan
2013. április 05. 15:18
|
|
NinaSceneBitch please, I'm Boss! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 1187 Csatolások: 0 Azonosító: 172971 offline
|
Conor Maynard teljes nevén Conor Paul Maynard. 1992. november 21-én született Brightonban. Karierjét Justin Bieber-hez hasonlóan kezdte, 2006 óta tölti fel a YouTube-ra a különboző világslágerek feldolgozásait, amelyben egyik barátja is segített neki. Első coverjük a brit zenész, Lee Carr Breathe című száma volt. Feldolgozta már Rihanna, Chris Brown, Taio Cruz és Ne-Yo slágereit is. Ne-Yo később fel is vette a kapcsolatott Conorral és segített a karierje feljebb jutásában.
2011-ben lemezszerződést kapott a Parlophone nevű kiadónál. 2012. április 16-án jelent meg a debütáló kislemeze a Can't Say No. Elnyerte az MTV legjobb új előadója díját.
Röviden.:
Albumok.:
1. Animal
2. Turn Around (feat. Ne-Yo)
3. Vegas Girl
4. Can't Say No
5. Lift Off (feat. Pharrell)
6. Mary Go Round
7. Take Off
8. Better Than You (feat. Rita Ora)
9. Another One
10. Pictures
11. Glass Girl
12. Just in Case
13. Headphones
14. Drowning
Elody
2013. április 05. 19:57
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
Nem olyan régen vettem részt egy pályázaton, de remélem nem látjátok akadályát, hogy ismét nevezzek
Egyébként sok sikert mindenkinek

Amit tudni kell róla:Conor Maynard az egyik legismertebb angol szólóénekes, a pop zenei irányzatot képviseli. Karrierje a Youtube által indult be. Először más előadóik számát énekelte fel, majd immár hivatalos csatornájára saját zenék és klipek kerültek. Legnézettebb dalát, a Turn Around-ot (amiben Ne-Yo is közreműködik) mát majdnem 20 millió ember tekintette meg. Az MTV Brand New 2012-díj győztese.
Biográfia
Conor Paul Maynard 1992. november 21-én látta meg a napvilágot az angliai Brigtonban (a város Délkelet-Angliában található). Édesanyja, Helen irodában dolgozik, apukája, Gary pedig nem más, mint egy építész. 2 testvérrel büszkélkedhet: öccsét Jacknek hívják és mellette van még egy húga is, Anna. Annával is találkozhatunk a Youtube-on: bátyja Run című klipjében, illetve Ne-Yo Beautiful Monsters videójában is szerepet kapott a lány.
Csatlakozás a Youtube-hoz - az ismertség kezdete
Maga Conor 2006. május 19-én regisztrált a videómegosztó portálra, legelső feltöltött szerzeménye Breathe névre hallgat, Lee Carr nyomán. De többek között a feltörekvő fiú olyan dalokat dolgozott fel, mint Chris Browntól a Crawl, Taio Cruz Dynamite című dala, vagy Rihanna híres slágere, a Only Girl. Gyakran segítségére volt egy virginiai közeli barátja, Anthony ’Antonio’ Melo, aki rapperként tevékenykedett. Ezek után Ne-Yo felfigyelt a fiatal tehetségre és szárnyai alá vette, így 2011-ben Conor megkapta élete első nagy lehetőségét: a Parlaphone nevű kiadó leszerződtette Maynardot. Hivatalos VEVO fiókját 2010.december.14-én nyitotta meg, a későbbi videoklipjeit már ide töltögette fel.
Sikerek a videóportálon és azon túl
Legelső videoklipjét a Can’t Say No-hoz, legelső saját számához készítette el, majd 2012. március 1-jén került fel a portálra, nézettsége mára már meghaladja a 18 milliót. Ezt követően debütáló albuma (Can’ Say No)még ez évben, április 16-án felkerült a lemezboltok polcaira (a kislemezből egyébként több mint 200 ezer példány elfogyott). Május 1-jén második albumát, a Drowning-ot is piacra dobta. Második klipjére ismét nem kellett sokat várniuk a rajongóknak: június 24-én már a Vegas Girl című legújabb szerzeménye is napvilágot látott, amit mára már több mint 15 millióan láttak is. Ez után első teljesen önálló nagylemeze, a Contrast is kaphatóvá vált az Egyesült-Királyságban, július 30-án. A sikerek maradandóak voltak, már az első héten több mint 17. 000 darab elkelt. Az internetes videómegosztást azonban továbbra sem hagyta abba. Érdekesség, hogy a fiú először mindig csak a zeneszámot rakja fel, magát klipet csak a későbbiekben készít hozzájuk. Így volt ez a Turn Around esetében is: Ne-Yo közreműködésével énekelt dala még 2012. augusztus 8-án hallható volt, de megklipesítve csak egy hónappal később, szeptember 9-én lehetett először megtekinteni. A dal szintén sikereknek örvendhetett, már majdnem 20 millióan rákattintottak. És végül, de nem utolsósorban legutóbbi száma, az Animal, (amiben Wiley hangját is egyaránt hallhatjuk), 2012.november 11-én, klippel együtt (a változatosság kedvéért) szokásához híven pont egy hónappal később került fel a Youtube-ra. Az Animal jelenleg mindössze az 5 milliós nézettséget haladja meg. Egyesek szerint a dal kissé más, mint a megszokott stílusa, elektronikus hangzások is megfigyelhetők benne, valamint a klip is kicsit zordabb.
Conor, sok más előadókhoz, például a One Directionhöz hasonlóan gyakran készít videónaplót. A rajongók a kisebb pár perces szerzemények által betekintést nyerhetnek az énekes mindennapjaiba, a kulisszatitkok mögé, illetve magába a fiú házába is!
Maynard Youtube oldalát már több mint 93 milliószor tekintették meg, ebből több mint 379 000 feliratkozó-t tudhat magánénak.
A Contrast nagylemezén található dalok listája:
1.Animal
2.Turn Around (feat. Ne-Yo)
3.Vegas Girl
4.Can't Say No
5.Lift Off (feat. Pharrell)
6.Mary Go Round
7.Take Off
8.Better Than You (feat. Rita Ora)
9.Another One
10.Pictures
11.Glass Girl
12.Just in Case
13.Headphones
14.Drowning
Díjak, elismerések:
2011 novemberében elnyerte az MTV Brand New 2012 díjat, maga mögé utasítva Lana Del Rey-t, Michael Kiwanuka-t, Deliah-t valamint Lianne La Havas-t.
Hasonlítása Justin Bieberhez - ő lenne az angol megfelelő?
Conort zavarja, hogy a 19 éves kanadai felkapott popsztárhoz hasonlítják. A stílusuk nem tér el sokban egymástól, nem is különböznek vészjóslóan, de az angol énekes állítása szerint nem igazán szereti Bieber zenéjét. Viszont azt elismerte, hogy annyi hasonlóság van köztük, hogy ugyanolyan módon, a Youtube által, a sok rajongóiknak köszönhetően lettek felfedezve. Egy interjú során nyilatkozta, hogy megtisztelés, hogy hozzá hasonlítják, de nem így szeretne ismertté válni.
Fellépések, Koncertek:Conor Maynard rajongóinak természetes számos lehetőség adott, hogy élőben láthassák kedvencüket fellépni:Nagy-Britanniában szokott koncertsorozatokat adni, idén nyáron is számos helyszínen és stadionban fellép. Ezen kívül 2013 tavaszán a franciák és az olaszok is lehetőséget kapnak, hogy láthassák az énekest élőben koncertezni.
Érdekességek:
Conor a zenéről:
Kedvenc előadói: Michael Jackson, Stevie Wonder, Usher, Ne-Yo, Rita Ora, Brandy, Justin Timberlake
Előadó, akivel szeretne együtt dolgozni:Beyoncé
Kedvenc dal, amit feldolgozott: Drake-től a Marvin’s Room, valamint a Lonely Island Mother lover című szűma.
Kedvenc ciki dal:a Spongyabob egyik részében elhangzott dal, a Without You
Első dal, amiért fizetett:Blue -> All rise
Dal, amitől táncolhatnékja van:Niggans in Paris (Kanye West ft. Jay-Z)
Zene, ami a gyerekkorára emlékezteti:a Pokémon főcímzenéje
A tökéletes szerelmes dal:Snow Patrol ->Chasing Cars
Temetési dalának ezt a számot gondolná: az I was here, Beyoncétől
A dal, ami legjobban illik rá:Drake ->Karaoke
♦Állítása szerint szívesen szerepelne a The Voice vagy az X-Factor műsorában, mint mentor. A későbbiekben.
♦Többször is összehozták már Rita Orával, a fiú imádja őt, de csak barátok.
♦Már kiskorában is érdekelte a zene, de akkor még nem szeretett volna énekesi babérokra törni.
♦Elsősorban Angliában szeretne legjobban befutni. Egy interjú során azt nyilatkozta, sosem hagyná el szülőhazáját.
♦Amiket fontosnak tart egy lányban: jó humor, személyiség, közös legyen az érdeklődési körük

Amit tudni kell róla:Conor Maynard az egyik legismertebb angol szólóénekes, a pop zenei irányzatot képviseli. Karrierje a Youtube által indult be. Először más előadóik számát énekelte fel, majd immár hivatalos csatornájára saját zenék és klipek kerültek. Legnézettebb dalát, a Turn Around-ot (amiben Ne-Yo is közreműködik) mát majdnem 20 millió ember tekintette meg. Az MTV Brand New 2012-díj győztese.
Biográfia
Conor Paul Maynard 1992. november 21-én látta meg a napvilágot az angliai Brigtonban (a város Délkelet-Angliában található). Édesanyja, Helen irodában dolgozik, apukája, Gary pedig nem más, mint egy építész. 2 testvérrel büszkélkedhet: öccsét Jacknek hívják és mellette van még egy húga is, Anna. Annával is találkozhatunk a Youtube-on: bátyja Run című klipjében, illetve Ne-Yo Beautiful Monsters videójában is szerepet kapott a lány.
Csatlakozás a Youtube-hoz - az ismertség kezdete
Maga Conor 2006. május 19-én regisztrált a videómegosztó portálra, legelső feltöltött szerzeménye Breathe névre hallgat, Lee Carr nyomán. De többek között a feltörekvő fiú olyan dalokat dolgozott fel, mint Chris Browntól a Crawl, Taio Cruz Dynamite című dala, vagy Rihanna híres slágere, a Only Girl. Gyakran segítségére volt egy virginiai közeli barátja, Anthony ’Antonio’ Melo, aki rapperként tevékenykedett. Ezek után Ne-Yo felfigyelt a fiatal tehetségre és szárnyai alá vette, így 2011-ben Conor megkapta élete első nagy lehetőségét: a Parlaphone nevű kiadó leszerződtette Maynardot. Hivatalos VEVO fiókját 2010.december.14-én nyitotta meg, a későbbi videoklipjeit már ide töltögette fel.
Sikerek a videóportálon és azon túl
Legelső videoklipjét a Can’t Say No-hoz, legelső saját számához készítette el, majd 2012. március 1-jén került fel a portálra, nézettsége mára már meghaladja a 18 milliót. Ezt követően debütáló albuma (Can’ Say No)még ez évben, április 16-án felkerült a lemezboltok polcaira (a kislemezből egyébként több mint 200 ezer példány elfogyott). Május 1-jén második albumát, a Drowning-ot is piacra dobta. Második klipjére ismét nem kellett sokat várniuk a rajongóknak: június 24-én már a Vegas Girl című legújabb szerzeménye is napvilágot látott, amit mára már több mint 15 millióan láttak is. Ez után első teljesen önálló nagylemeze, a Contrast is kaphatóvá vált az Egyesült-Királyságban, július 30-án. A sikerek maradandóak voltak, már az első héten több mint 17. 000 darab elkelt. Az internetes videómegosztást azonban továbbra sem hagyta abba. Érdekesség, hogy a fiú először mindig csak a zeneszámot rakja fel, magát klipet csak a későbbiekben készít hozzájuk. Így volt ez a Turn Around esetében is: Ne-Yo közreműködésével énekelt dala még 2012. augusztus 8-án hallható volt, de megklipesítve csak egy hónappal később, szeptember 9-én lehetett először megtekinteni. A dal szintén sikereknek örvendhetett, már majdnem 20 millióan rákattintottak. És végül, de nem utolsósorban legutóbbi száma, az Animal, (amiben Wiley hangját is egyaránt hallhatjuk), 2012.november 11-én, klippel együtt (a változatosság kedvéért) szokásához híven pont egy hónappal később került fel a Youtube-ra. Az Animal jelenleg mindössze az 5 milliós nézettséget haladja meg. Egyesek szerint a dal kissé más, mint a megszokott stílusa, elektronikus hangzások is megfigyelhetők benne, valamint a klip is kicsit zordabb.
Conor, sok más előadókhoz, például a One Directionhöz hasonlóan gyakran készít videónaplót. A rajongók a kisebb pár perces szerzemények által betekintést nyerhetnek az énekes mindennapjaiba, a kulisszatitkok mögé, illetve magába a fiú házába is!
Maynard Youtube oldalát már több mint 93 milliószor tekintették meg, ebből több mint 379 000 feliratkozó-t tudhat magánénak.
A Contrast nagylemezén található dalok listája:
1.Animal
2.Turn Around (feat. Ne-Yo)
3.Vegas Girl
4.Can't Say No
5.Lift Off (feat. Pharrell)
6.Mary Go Round
7.Take Off
8.Better Than You (feat. Rita Ora)
9.Another One
10.Pictures
11.Glass Girl
12.Just in Case
13.Headphones
14.Drowning
Díjak, elismerések:
2011 novemberében elnyerte az MTV Brand New 2012 díjat, maga mögé utasítva Lana Del Rey-t, Michael Kiwanuka-t, Deliah-t valamint Lianne La Havas-t.
Hasonlítása Justin Bieberhez - ő lenne az angol megfelelő?
Conort zavarja, hogy a 19 éves kanadai felkapott popsztárhoz hasonlítják. A stílusuk nem tér el sokban egymástól, nem is különböznek vészjóslóan, de az angol énekes állítása szerint nem igazán szereti Bieber zenéjét. Viszont azt elismerte, hogy annyi hasonlóság van köztük, hogy ugyanolyan módon, a Youtube által, a sok rajongóiknak köszönhetően lettek felfedezve. Egy interjú során nyilatkozta, hogy megtisztelés, hogy hozzá hasonlítják, de nem így szeretne ismertté válni.
Fellépések, Koncertek:Conor Maynard rajongóinak természetes számos lehetőség adott, hogy élőben láthassák kedvencüket fellépni:Nagy-Britanniában szokott koncertsorozatokat adni, idén nyáron is számos helyszínen és stadionban fellép. Ezen kívül 2013 tavaszán a franciák és az olaszok is lehetőséget kapnak, hogy láthassák az énekest élőben koncertezni.
Érdekességek:
Conor a zenéről:
Kedvenc előadói: Michael Jackson, Stevie Wonder, Usher, Ne-Yo, Rita Ora, Brandy, Justin Timberlake
Előadó, akivel szeretne együtt dolgozni:Beyoncé
Kedvenc dal, amit feldolgozott: Drake-től a Marvin’s Room, valamint a Lonely Island Mother lover című szűma.
Kedvenc ciki dal:a Spongyabob egyik részében elhangzott dal, a Without You
Első dal, amiért fizetett:Blue -> All rise
Dal, amitől táncolhatnékja van:Niggans in Paris (Kanye West ft. Jay-Z)
Zene, ami a gyerekkorára emlékezteti:a Pokémon főcímzenéje
A tökéletes szerelmes dal:Snow Patrol ->Chasing Cars
Temetési dalának ezt a számot gondolná: az I was here, Beyoncétől
A dal, ami legjobban illik rá:Drake ->Karaoke
♦Állítása szerint szívesen szerepelne a The Voice vagy az X-Factor műsorában, mint mentor. A későbbiekben.
♦Többször is összehozták már Rita Orával, a fiú imádja őt, de csak barátok.
♦Már kiskorában is érdekelte a zene, de akkor még nem szeretett volna énekesi babérokra törni.
♦Elsősorban Angliában szeretne legjobban befutni. Egy interjú során azt nyilatkozta, sosem hagyná el szülőhazáját.
♦Amiket fontosnak tart egy lányban: jó humor, személyiség, közös legyen az érdeklődési körük
2013. április 05. 20:20

Amit tudni kell róla:
Conor Maynard angol énekes, aki számtalan emberhez hasonlóan a Youtube-ra feltöltött videóival próbált szerencsét, amikben híres előadók dalait énekelte el a saját stílusában. Jelenleg a Parlophone nevű kiadónál van lemezszerződése és ő nyerte meg az MTV 2012 legjobb új felfedezettjének járó díjat. Azóta már kiadta első albumát a "Contrast"-ot, napjainkban pedig már a legmeghatározóbb fiatal énekesek közé tartozik.
Életrajz:
Conor Paul Maynard, 1992. november 21-én született az angliai Brightonban. Édesanyja Helen, egy irodában dolgozik, apja pedig Gary, egy építész. Két fiatalabb testvére van, az öccse Jack, valamint kishúga Anna.
2006. május 20-án, Conor regisztrálta magát az egyik legnépszerűbb internetes videómegosztó portálon, a Youtube-on. Ugyanezen a napon töltötte fel legelső videóját is, melyben egy brit zenész Lee Carr, "Breathe" című számát énekelte fel.
Innentől kezdve 2009-ig folyamatosan osztotta meg videóit az internetezőkkel, amikben híres előadók dalait adta elő, egy közeli barátja Anthony "Anth" Melo közreműködésével. Ilyen például Chris Brown-tól a "Crawl", Taio Cruz-tól a "Dynamite", vagy [img]http://starity.hu/sztarok/rihanna/[/img]-tól az "Only Girl (In the World)" csak hogy néhányat kiemeljek a sok közül. Közreműködött még kishúga Anna is, olyan dalokhoz mint példul a "Run", vagy az "If I Were A Boy". Conor felhívta magára az amerikai énekes/dalszerző Ne-Yo figyelmét, amikor feldolgozta a zenész "Beautiful Monster" című slágerét. Az világhírű énekes azonnal felvette a fiatal Youtube sztárral a kapcsolatot, majd később a mentora lett. 2011 végén lemezszerződést kötött a Parlophone nevű kiadóval, majd bejelentették, hogy az elkövetkezendő hónapokban a debütáló nagylemezén a "Contrast"-on fognak dolgozni.
2011. novemberében Conor-t jelölték az MTV Awards-on, a 'Vadiúj' (Brand New for 2012) kategóriában, olyanok mellett mint Delilah, Michael Kiwanuka, Lana Del Rey és Lianne La Havas. 2012. január 31-én bejelentették, hogy a közönség 48%-a Conor-ra szavazott, így természetesen ő zsebelhette be a díjat.
A debütáló kislemezéhez, a "Can't Say No"-hoz készült videóklip, 2012. március 1-én jelent meg, amely 2012. szeptemberére már meghaladta a 14 milliós megtekintést. A kislemez második helyen debütált az Egyesült Királyság hivatalos listáján (74,792 példányban kelt el), de Írországban, valamint Skóciában is nagy sikereket ért el, ahol a 13. és a 3. helyet sikerült elfoglalnia. Conor-t sokan a kanadai énekeshez, Justin Bieber-hez hasonlítják, azonban ő nem ért egyet ezzel az állítással. Elmondása szerint ő egyáltalán nem olyan, mint Justin, csak a karrierjük indult hasonlóan.
Május 1-én bejelentették a hatalmas hírt, miszerint azok a rajongók, akik előrendelték a közelgő stúdióalbumot, a "Contrast"-ot, azok ingyen letölthetik a "Drowning"-ot.
Május 5-én Conor fellépett Olaszországban a 7. TRL Awards-on és a "Can't Say No"-t adta elő. 2012. június 9-én a Capital Summertime Ball-on is jelen volt, ahol 80.000 fős tömeg előtt adta elő szintén a "Can't Say No"-t.
2012. július 21-én, kiadta második kislemezét a "Vegas Girl"-t, ami az Egyesült Királyságban az első helyen debütált és negyedik lett az ország hivatalos listáján. Július 30-án pedig kiadta élete első albumát, a "Contrast"-ot, amely első helyen debütált az Egyesült Királyság hivatalos listáján augusztus 11-én. Az albumból 17.000 példány kelt el a debütáló héten.
A harmadik kislemeze a "Turn Around" volt, amihez mentora, Ne-Yo működött közre és elérte a nyolcadik helyezést az Egyesült Királyság hivatalos listáján. 2013. január 20-án megjelent negyedik kislemeze, az "Animal", Wiley közreműködésével.
Érdekességek/Tények:
- Conor a rajongóinak a "Mayniac" nevet adta.
- Zuhanyzás közben Drake egyik slágerét, a "Marvin's Room"-ot szokta énekelni.
- Az "Animal" című számát szereti a legjobban élőben előadni.
- Jobban szereti a teát, mint a kávét.
- A kedvenc szerelmes dala a Snow Patrol-tól a "Chasing Cars".
- Amíg iskolába járt, a földrajz volt az egyik kedvenc tantárgya.
- Nincs tetoválása, vagy piercing-je.
- Nyolc éves korában meg akarta változtatni a nevét Leo-ra, mert imádta az oroszlánokat (lion = oroszlán).
- A kedvenc filmje a "The Green Mile".
- A kedvenc együttese a Kings Of Leon.
- A kedvenc sportja a foci.
- "I Love You" volt az első dalnak a címe, amit ő írt, de nem volt túl hosszú.
- Két videót készített a húgával, Anna-val.
- Az anyukája "Con-Con"-nak szólítja.
- A kedvenc színe a piros.
- Brighton-ban született, de jelenleg London-ban él.
- Nem csak énekelni szeret, hanem dalokat írni és táncolni is.
- Kiskorában a szülei gyakran Michael Jackson-t és Stevie Wonder-t hallgattak, így természetesen Conor is szereti őket, Michael az egyik példaképe.
- Elmondása szerint ő nem a második Justin Bieber szeretne lenni, hanem az első Conor Maynard.
- Jobban szereti a Twitter-t, mint a Facebook-ot.
- Tud beatbox-olni.
- Valaha nézte a Drake és Josh-t, az volt a kedvenc TV sorozata.
- Riporter: One Direction vagy a The Wanted? Conor: The Direction.
- Inkább vámpír lenne, mint vérfarkas.
Diszkográfia:
Contrast (2012):
1. Animal
2. Turn Around (feat. Ne-Yo)
3. Vegas Girl
4. Can't Say No
5. Lift Off (feat. Parrell)
6. Mary Go Round
7. Take Off
8. Better Than You (feat. Rita Ora)
9. Another One
10. Pictures
11. Glass Girl
12. Just In Case
Bónusz:
1. Headphones
2. Drowning
3. Can't Say No [Music Video]
4. Vegas Girl [Music Video]
5. Conorcles: The Journey So Far [Video]
2013. április 06. 19:01
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Tisztázzunk valamit:
hiába toboroztok embereket, hogy szavazzanak, csak azoké fog számítani, akik érvényesen pályáztak, és az erre külön megkért embereket!!! A pályázat lezárásig felesleges szavazni, hisz addig bármikor érkezhet be új életrajz. Azon pályázó, aki több pályázatra adja le a szavazatát, az ki lesz zárva, ezt ToTo nemrég közölte.
A pályázóknak üzenem, ne aggódjanak, el lesz döntve, hogy ki lesz a legjobb gazdája a lapnak.
u.i.: fentebb említettem az érvényes pályázatot. Nos az annyit tesz ki, hogy aki másolt életrajzzal érkezik, és a moderátori felszólítás után nem küld be újabb életrajzot, az ki lesz zárva. Nem más gondolataira, mondataira vagyunk kíváncsiak, és egyébként is, lopni mástól nem valami szép dolog.
hiába toboroztok embereket, hogy szavazzanak, csak azoké fog számítani, akik érvényesen pályáztak, és az erre külön megkért embereket!!! A pályázat lezárásig felesleges szavazni, hisz addig bármikor érkezhet be új életrajz. Azon pályázó, aki több pályázatra adja le a szavazatát, az ki lesz zárva, ezt ToTo nemrég közölte.
A pályázóknak üzenem, ne aggódjanak, el lesz döntve, hogy ki lesz a legjobb gazdája a lapnak.
u.i.: fentebb említettem az érvényes pályázatot. Nos az annyit tesz ki, hogy aki másolt életrajzzal érkezik, és a moderátori felszólítás után nem küld be újabb életrajzot, az ki lesz zárva. Nem más gondolataira, mondataira vagyunk kíváncsiak, és egyébként is, lopni mástól nem valami szép dolog.
8 felhasználónak tetszik:
Luckie,
Darkness,
Anett Horan,
Lizania,
Elody,
Grace Benning,
Kazuo,
Lindsay019
2013. április 08. 13:54
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Itt is lezárul a pályázat, ezúttal Anett Horan pályázata kapta a több szavazatot, így hozzá kerül a lap. Gratula mindenkinek!
Anett Horan
2013. április 08. 15:31
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki rám szavazott a többieknek pedig gratulálok!
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.