Nagyon tetszik a magazin
Justin Bieber szerint Isten megbocsájt neki
2013. április 06. 10:15
|
|
gizike1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 772 Csatolások: 337 Azonosító: 156036 offline
|
Igen Isten mindenkinek be bocsát ha elég kellően meg bánjuk bűneinket.
Nagyon tetszik a magazin
Nagyon tetszik a magazin
2013. április 06. 11:50
|
SzandiiiiP |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 3 Azonosító: 196466 offline
|
Pop hercege??? szupersztár??? Besz*rás!!!
ha ő a popherceg,ha ő a szupersztár akkor én mi vagyok? Talán varázsló?
ha ő a popherceg,ha ő a szupersztár akkor én mi vagyok? Talán varázsló?
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2013. április 06. 12:26
Minden egyes nap erről a beképzelt sz*rosról kell cikkezni!?
Ha tényleg csak ez lesz a napi téma, inkább zárjon be ez az oldal!
Ha tényleg csak ez lesz a napi téma, inkább zárjon be ez az oldal!
2013. április 06. 14:18
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Undorító kis cs*tri. Ha Britneyn múlik, tuti, hogy Zsüsztin steak lesz a Spears család vacsoráján, mert Britney a pophercegnő, és nem ő.
2013. április 06. 15:37
Idézet (Pantika @ 2013.04.06. 15:32)
Isten mindenkinek meg bocsájt ha bocsánat ért esedezik.Kívétel nélkül és szüksége van Isten áldására is ,hisz szegényt nagy teher nyomja.
Ha ilyen szöveggel jönne nekem valaki, hangsebességgel csapnám rá az ajtót. És ha még csak most jött az általános iskolából, körbe is röhögném.
2013. április 06. 16:07
Idézet (Pantika @ 2013.04.06. 15:32)
... hisz szegényt nagy teher nyomja.
"Jajj, híres vagyok és gazdag! Azt csinálok amit csak akarok, a világ a lábaim előtt hever! Az életem valami szörnyű, sajnáljatok b*szdmeg"
2013. április 06. 17:25
|
|
delfinkevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.21. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 184148 offline
|
„Nemcsak azért tartok itt mert tehetséges vagyok, hanem mert Istennek az volt a célja velem, hogy segítsek az embereken. Nagyom spirituális vagyok... Bár legutóbb elaludtam a templomban. Régóta nem jártam templomban, és elterveztem, hogy egyik nap elmegyek, de elaludtam a padon. Nagyon mérges voltam magamra. De ez rendben van, mert Isten megbocsát nekem.”
Forrás: http://starity.hu/magazin/36736-justin-bieber-szerint-isten-megbocsat-neki-/#ixzz2PhHD1nmf
Haladjunk csak sorban: Segíteni az embereken? Mi? Spirituális? Van szegénynek arról, hogy mi a szó jelentése? És nagyon azt hiszi, hogy ő dönti el, mikor bocsát meg neki Isten? És ez a kép! Otromba kis b*zi, egoista beképzelt állat! Rácsmögé vele!
Forrás: http://starity.hu/magazin/36736-justin-bieber-szerint-isten-megbocsat-neki-/#ixzz2PhHD1nmf
Haladjunk csak sorban: Segíteni az embereken? Mi? Spirituális? Van szegénynek arról, hogy mi a szó jelentése? És nagyon azt hiszi, hogy ő dönti el, mikor bocsát meg neki Isten? És ez a kép! Otromba kis b*zi, egoista beképzelt állat! Rácsmögé vele!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.