Isten megbocsát.... én nem.
Justin Bieber szerint Isten megbocsájt neki
2013. április 05. 15:26
Nem érdekel ha leszóljátok. Amikor pozitív dolgot tesz azt elkerüli a figyelmeteket. Persze ha balhéba keveredik akkor meg jólesik neketek ócsárolni?! Pff... már bocs..
2013. április 05. 15:28
Im a SlaveForBritney írta:
Popherceg? Kezdjük azzal, hogy amit ő csinál az nem pop, meg nem is zene. A másik meg; lehagyták a "herceg" végéről a "nő"-t.
Ezen most sírjak vagy röhögjek? d3.gif Tehetsége = a semmivel. Isten meg épp megtorolni akarta azt a sok bűnét a világnak. Sikerült is neki... Spirituális? Kösz.
Forrás: http://starity.hu/magazin/36736-justin-bieber-szerint-isten-megbocsat-neki-/#comment#ixzz2Pay369ao
Már bocs, de a tehetségét nem lehet leszólni, amihez nem értesz abba ne szólj bele. Ha meg értesz akkor gondolkozz el a jövődön
megéri-e.....
Popherceg? Kezdjük azzal, hogy amit ő csinál az nem pop, meg nem is zene. A másik meg; lehagyták a "herceg" végéről a "nő"-t.
Ezen most sírjak vagy röhögjek? d3.gif Tehetsége = a semmivel. Isten meg épp megtorolni akarta azt a sok bűnét a világnak. Sikerült is neki... Spirituális? Kösz.
Forrás: http://starity.hu/magazin/36736-justin-bieber-szerint-isten-megbocsat-neki-/#comment#ixzz2Pay369ao
Már bocs, de a tehetségét nem lehet leszólni, amihez nem értesz abba ne szólj bele. Ha meg értesz akkor gondolkozz el a jövődön
megéri-e.....
2013. április 05. 15:38
Nem szeretm Justint
Sőt.. inkább hagyjuk
De nem érdekel mi van vele lehet mégse olyan rosz ő csak nem tud normálisan felnöni
Sőt.. inkább hagyjuk
De nem érdekel mi van vele lehet mégse olyan rosz ő csak nem tud normálisan felnöni
2013. április 05. 15:38
Idézet (cserike99 @ 2013.04.05. 15:25)
Szerintem mindenkinek van második esélye 
Igen ez igaz,csak tudod,ő ezt a második esélyt már eljátszotta.
2013. április 05. 15:56
Idézet (Im a SlaveForBritney @ 2013.04.05. 13:55)
Ezen most sírjak vagy röhögjek?
Tehetsége = a semmivel. Isten meg épp megtorolni akarta azt a sok bűnét a világnak. Sikerült is neki... Spirituális? Kösz.
Ezen most sírjak vagy röhögjek?
Egyet kell értenem veled.
Még popherceg.. HERCEG.
2013. április 05. 16:03
|
|
drfanPresident Laura Roslin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1283 Csatolások: 0 Azonosító: 164095 offline
|
Lizzanna: megbocsáss, de amíg nekünk más a véleményünk, nem érdeked bele szólni... Nem fogjuk megváltoztatni! Én pl. Nem utálom az olyanokat, akik szeretik Justint, mert a suliban a barátaim többsége szereti biebert... Én meg nem
Nektek is el kellene fogadni, hogy mi is mondhatjuk azt, hogy ez nem a mi kedvenc zenénk.. (Sőt..)
Nektek is el kellene fogadni, hogy mi is mondhatjuk azt, hogy ez nem a mi kedvenc zenénk.. (Sőt..)
2013. április 05. 16:04
|
|
xxSweetGirlxxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.09. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 187469 offline
|
Ő legalább elment templomba..a mai világban az emberek sosem járnak. Múltkor láttam egy csapat fiatal srácot, hogy ott cigiztek a templomnál...akkor inkább aludjon Justin a padon
2013. április 05. 16:05
|
|
Fannii98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.20. Hozzászólás: 723 Csatolások: 653 Azonosító: 187982 offline
|
Hát ez a kép valami iszonyat ocsmány... De tényleg! Ilyen egy önelégült arcot rátenni egy címlapra egyenlő az öngyilkossággal. Habár a sok tizenéves lány megveszi, mert; "jajj ott van Justinka a szerelmem, gyorsan vegyük meg, hogy éjszaka legyen új kép róla amit csókolgathatok!" Hányinger...
Ó, és Isten akkor bocsát meg, ha Bieberke komolyan veszi Őt, IGAZÁBÓL megbánja a dolgokat és meggyón. Az pedig elég undorító, hogy egy templomban elaludt, már nem azért.
Ó, és Isten akkor bocsát meg, ha Bieberke komolyan veszi Őt, IGAZÁBÓL megbánja a dolgokat és meggyón. Az pedig elég undorító, hogy egy templomban elaludt, már nem azért.
2013. április 05. 16:05
|
|
drfanPresident Laura Roslin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1283 Csatolások: 0 Azonosító: 164095 offline
|
Ja és még valami: ameddig én úgy gondolom, hogy egy celeb nem tud jobban énekelni, mint mondjuk egy olyan senki, akit nem is ismernek (all bout maggie például) addig jogom van azt gondolni, hogy nem neki van a legjobb hangja
2013. április 05. 16:07
|
|
Patyó12Mrs. Lautner |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.26. Hozzászólás: 1229 Csatolások: 10 Azonosító: 156581 offline
|
Én azért sajnálom. Elég fiatalon kezdte karrierjét, ami fiatal kora ellenére már most az őrületbe kergeti, és ez csak is a szülei hibája, nekik nem kellett volna hagyniuk olyan fiatalon, hogy már akkor elkezdje karrierét. Ha valaki tehetséges, tehetséges lesz 5-10 év múlva is. Túl korán kezdte, és most már ezt ő sem bírja. A sajtó, a bulvár kicsinálja, nincs magánélete, ráadásul most Selenával is szakítottak. Nem lehet könnyű neki, de az sem megoldás, hogy olyanokat csinál...amiket.
2013. április 05. 16:17
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (belieber4ever @ 2013.04.05. 13:45)
szerintem nem az szamit, h elaludt a templomban, hanem az amiert elment oda
És ha direkt aludni ment oda?
2013. április 05. 16:19
|
|
iloveu2ATL shawty ♥. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 2615 Csatolások: 0 Azonosító: 139671 offline
|
xxSweetGirlxx egyetértek
Patyó12 igazad van, de ez nem a szülei hibája. Nem mondhatják azt neki, hogy hagyd abba majd pár évvel később csináld.Justinnak ez volt az álma és teljesült a szülei meg támogatták ebben.
Patyó12 igazad van, de ez nem a szülei hibája. Nem mondhatják azt neki, hogy hagyd abba majd pár évvel később csináld.Justinnak ez volt az álma és teljesült a szülei meg támogatták ebben.
2013. április 05. 16:20
tök szimpi srác és cuki ezen a képen
:heart :heart
:heart :heart
2013. április 05. 16:20
|
|
fannika6visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 327 Csatolások: 0 Azonosító: 184299 offline
|
na először is nagyon helyesss!! jók lettek a képei! <3 imáádom teljesen igaza van abban hogy nem kell sok barát ahhoz hogy boldog legyen! én is a szűk baráti körömben érzem a legjobban magam!az újság jól tette hogy Justint rakta a címlapra
Justin foglalkozik a rajongóival ami nagyon édes tőle hogy ennyire közvetlen velünk. jól teszi hogy nem nézi a rossz kritikákat,minek rontsák el a kedvét azok a nyomik akik csak mocskolódni tudnak.a túrnéja nagyon jó,én a Bécsi koncertjén voltam most március 30.-án és nagyon fergeteges volt,jól éreztem magam <3 <3 <3 Justin az én szemembe tökéletes és nem kell hogy feljebb tegye a mércét,így jó ahogy van <3 xD ez vicces hogy elaludt,de nagyon cuuki *-* rajtam sokat segített az hogy Justin belekerült az életem minden napjaiba mert őt nézve és hallgatva könnyebben átvészelem a velem történteket,rengeteget tanított nekem,erőt adott és kimondhatatlanul nagy szeretet!!! <3 olyan szánalmas hogy csak bántani tudjátok és a nagyon nem szellemes komiitokkal hőbörögtök...undorítóan viselkedtek! nem értem,és ezt nem Belieber ként mondom de nem tudom felfogni hogy mért kell őt mindenért leszidni? bezzeg ha más tesz ilyet csak úgy szó nélkül hagyjátok!! de ha Justin rögtön sértegetni kell...-.-" de érdekes módon ahhoz nem szól hozzá utálkozó amikor esetleg jótékonykodik vagy segít másokat...a jó cselekedeteit szó nélkül hagyja minden ostoba ember!!!! -.-" undorítóó!! oké mindenkinek megvan a maga véleménye én ezt értem,de úgy is tudjuk hogy utálod,akkor minek olvasod el? minek nézed meg ami rólaa szól? mért jobb az neked ha beletaposol másnak a lelkébe? na mind1 -.-" nem érdekel másnak a vélemény úgyhogy kérlek hagyd szó nélkül a kommentemet!! dühöngj magadba és szidj de ne írd le,vagy ha leírod nem nagyon izgat csak magadat járatod le,én nem fogok visszaválaszolni se vitázni.ja és most mondhatjátok hogy egy nyálas Belieber vagyok akinek tökéletes Justin és csak a jó dolgokat írom le róla és csak istenítem! néz tükörbe drága hogy te mit csinálsz? ugyanazt csinálod csak te a fejére olvasol minden rosszat és a sátánnak állítod be!! ugyanúgy áradozol róla ugyanúgy beszélsz róla csak te rögtön a negatívat fogod fel belőle!!!!!
szeretlek Justin!! <3
szeretlek Justin!! <3
2013. április 05. 16:23
|
|
Viski Fanni 2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.15. Hozzászólás: 373 Csatolások: 0 Azonosító: 189750 offline
|
Kicsim :$$ Imádlaak :$ :*
ForeverBelieber :$$
2013. április 05. 16:32
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Önzetlen,de imádom
egyik legjobb ember a földön és nem írhatják le amiatt,hogy egyszer hibázott!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: