Justin Bieber szerint Isten megbocsájt neki
2013. április 05. 14:15
|
|
blanka64visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.30. Hozzászólás: 241 Csatolások: 32 Azonosító: 186944 offline
|
Ria1997: pontosan!
Szánalom ez a gyerek. A pofátlanság legallja amit csinál. Én vallásos vagyok,de ez a gyerek akkora baromságokat mond,hogy megszégyeníti Istent!
Szánalom ez a gyerek. A pofátlanság legallja amit csinál. Én vallásos vagyok,de ez a gyerek akkora baromságokat mond,hogy megszégyeníti Istent!
2013. április 05. 14:18
|
|
Belieber 0813új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.22. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 198337 offline
|
nagyon kis aranyos elaludt a padon egyemmeg .. <3
2013. április 05. 14:25
|
|
JB0305új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.22. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 198353 offline
|
Szerintem nem kell azért bántani mert elaludt a templomban,mással is elő fordulna ha fellépne ..stb.A képek nagyon jók lettek,a többire pedig csak annyit tudok mondani,hogy aranyos.
2013. április 05. 14:28
Elaludt a templomba,komolyan ennél szánalmasabb már nem is lehetne.Kiszúrta a szememet ebben a cikkben a "pop herceg" szó.Ő mióta is az?Ez erős túlzás,már bocsánat.
2013. április 05. 14:30
Idézet (ViviOsztCshőő @ 2013.04.05. 14:03)
Tudom, hogy Justin vallásos, meg minden ilyesmi - de ha már ennyire vallásos, akkor a templomban ne aludjon el.
Az, hogy elaludt a padon, az csak egy dolog, de amikor elkezdett „énekelni”, lazán-f@szán megszegte a felebaráti szeretetre vonatkozó parancsolatot
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2013. április 05. 14:43
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
én belieber vok de csak a hangja miatt egy kicsit beképzeltnek tűnik.
a sok hülyeségét Isten biztos megbocsátja neki,de jó néhány régi rajongója nem.
erre is gondolhatna. a Pop Hercege pedig még mindig Michael Jackson.
a sok hülyeségét Isten biztos megbocsátja neki,de jó néhány régi rajongója nem.
erre is gondolhatna. a Pop Hercege pedig még mindig Michael Jackson.
2013. április 05. 14:49
|
|
blackstar15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.29. Hozzászólás: 359 Csatolások: 0 Azonosító: 190645 offline
|
Nem akarok nagyon sok dolgot fűzni az interjúhoz,mert ismét sikerült magamat kissé felhúznom ennek a gyereknek az egoistaságán...Az,hogy csak a Twitter üzeneteket olvassa,a YT-osokat nem,mert azok közül vannak utálkozók is,szerintem nem éppen a legjobb.Oké,értem én,hogy nem akar mindennap szembesülni azzal,hogy "ő egy hülye meleg",de azért lehet,hogy találna ott mást is.Úgy értem,pl.1000 utálkozó kommentből lehet,hogy 5 nem "elvből utállak" alapú,hanem rendesen megfogalmazott,kulturált véleményt tartalmaz,amiből talán még a nagy Dzsásztin Bíbör is tanulhatna...Azt meg,hogy "Isten úgyis megbocsát" könnyű rávágni minden botrányára,de mondjuk ahoz,hogy megbocsásson templomba kéne járnia,majd ott nem elaludnia,nem??
2013. április 05. 14:50
|
perla98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 198700 offline
|
„Nemcsak azért tartok itt mert tehetséges vagyok, hanem mert Istennek az volt a célja velem, hogy segítsek az embereken. Nagyom spirituális vagyok... Bár legutóbb elaludtam a templomban. Régóta nem jártam templomban, és elterveztem, hogy egyik nap elmegyek, de elaludtam a padon. Nagyon mérges voltam magamra. De ez rendben van, mert Isten megbocsát nekem.”
remélem ez csak valami vicc a részéről, mert nem sok emberen segített.az meg hogy spirituális...meg ez a pados dolog...
remélem ez csak valami vicc a részéről, mert nem sok emberen segített.az meg hogy spirituális...meg ez a pados dolog...
2013. április 05. 14:51
|
|
blackstar15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.29. Hozzászólás: 359 Csatolások: 0 Azonosító: 190645 offline
|
Idézet (Im a SlaveForBritney @ 2013.04.05. 13:55)
Popherceg? Kezdjük azzal, hogy amit ő csinál az nem pop, meg nem is zene. A másik meg; lehagyták a "herceg" végéről a "nő"-t.
Ezen most sírjak vagy röhögjek?
Tehetsége = a semmivel. Isten meg épp megtorolni akarta azt a sok bűnét a világnak. Sikerült is neki... Spirituális? Kösz.
Ezen most sírjak vagy röhögjek?
Ezzel egyet kell értenem!
2013. április 05. 14:56
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Elaludt a padon xdd
Annyira jól néz ki a képen ,kis édes
2013. április 05. 15:07
|
|
Kitti love J. B. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.23. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 192145 offline
|
Elaludt a padon remélem Isten megbocsát neki.
A képen pedig eszméletlenül jól néz ki.
A képen pedig eszméletlenül jól néz ki.
2013. április 05. 15:15
|
|
Panni66lovelorn ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.11. Hozzászólás: 1049 Csatolások: 0 Azonosító: 169074 offline
|
Mekkora egy...egy kétszínű,megátalkodott kis senki!!Még hogy Isten megbocsát!! -,- Most bezzeg amikor már mindenki elkezdte lenézni és utálni,visszanyalizza magát a köztudatba mi??és mi az hogy a pop hercege???Ez kész komolyan...hova jutottunk?!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.