Justin Bieber szerint Isten megbocsájt neki
2013. április 05. 12:35
nekem elég semleges ő. nemis utálom de nemis szeretem.de az h már nemis egyszer mondta h "tehetséges vagyok"..nekem ez h ezt mondja eléggé beképzelt,meg ellenszeves.
2013. április 05. 12:54
A képekek tökéletesek lettek. Az egóját meg hagyjuk
2013. április 05. 13:30
|
|
dasom410visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.30. Hozzászólás: 376 Csatolások: 39 Azonosító: 195022 offline
|
Szerintem mindenképpen megbocsájt neki Isten mert jó ember. Nem az az igazság amit egyesek gondolnak róla! És szerintem nagyon jók lettek a képek és jó volt látni ahogy a videóban mosolygott! I <3 JB
2013. április 05. 13:32
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Ahogy érzi...
nekem nincs vele semmi bajom kivételesen..
nekem nincs vele semmi bajom kivételesen..
2013. április 05. 13:34
OMG.. ennek az egója auz Istenk kapuját verdesi..milyen undorító már?
2013. április 05. 13:40
Hát, elaludni a templomban... Még véletlenül se, szerintem.
2013. április 05. 13:44
|
|
joly87Shadowhunters |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 361 Azonosító: 146147 offline
|
persze ISTEN mindenkinek megbocsájt de szerintem ezt 30 év múlva kelett volna kimondani nem akkor amikor még alig élt...
Ha ilyen fiatalon isten bocsánatát akarja mi lesz évek múlva???????????????????????
Ha ilyen fiatalon isten bocsánatát akarja mi lesz évek múlva???????????????????????
2013. április 05. 13:45
|
|
belieber4ever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 657 Csatolások: 0 Azonosító: 193770 offline
|
szerintem nem az szamit, h elaludt a templomban, hanem az amiert elment oda
2013. április 05. 13:49
Idézet
Istennek az volt a célja velem, hogy segítsek az embereken.
El vagy tévedve fiacskám, én nem mondtam neked semmi ilyet
Viccet félretéve, ha már spirituális vizeken evezünk, a Biblia tanítása szerint Isten megbocsájtja a legsúlyosabb bűnt is - de ahhoz nekünk is őszinte megbánást kell tanúsítanunk. Szóval, kedves Justin, ne vedd magától értetődőnek azt, hogy a Jóisten szemet huny minden disznóságod fölött, oké?
2013. április 05. 13:50
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Milyen kis cuki a rózsaszín betűk között
1 felhasználónak tetszik:
Im a SlaveForBritney
2013. április 05. 13:55
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Popherceg? Kezdjük azzal, hogy amit ő csinál az nem pop, meg nem is zene. A másik meg; lehagyták a "herceg" végéről a "nő"-t.
Ezen most sírjak vagy röhögjek?
Tehetsége = a semmivel. Isten meg épp megtorolni akarta azt a sok bűnét a világnak. Sikerült is neki... Spirituális? Kösz.
Idézet
Nemcsak azért tartok itt mert tehetséges vagyok, hanem mert Istennek az volt a célja velem, hogy segítsek az embereken. Nagyom spirituális vagyok...
Ezen most sírjak vagy röhögjek?
2013. április 05. 13:59
|
|
Ria1997dollophead |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.17. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 0 Azonosító: 151247 offline
|
"Nemcsak azért tartok itt mert tehetséges vagyok" Na az hótziher, mert a tehetség és te két külön fogalom vagytok. Szinte már hihetetlen hogy hogy lehet valakinek ekkora egója, minden egyes cikkben fényezi magát o.O Szállj már le a földre, öreg. Nem te szartad a spanyol viaszt, nincs is mire büszkének lenned.
2013. április 05. 14:03
Tudom, hogy Justin vallásos, meg minden ilyesmi - de ha már ennyire vallásos, akkor a templomban ne aludjon el. Legalább megbánta. Az interjúban meg nagyon kedves.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.