Az Ashtrays and Heartbreaks eredetileg április 23-án vált volna elérhetővé, de Miley nem bírta tovább: tegnap a SoundCloudon osztotta meg az új dalát.
A teljes cikkhez kattints ide!
Dalpremier: Snoop Lion ft. Miley Cyrus — Ashtrays & Heartbreaks
2013. április 04. 20:37
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Meg hallgatom biztosan!!!!!! :-)
2013. április 04. 20:37
|
|
aileenroadsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.21. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 188026 offline
|
szerintem marha jó.
2013. április 04. 20:39
Nem bírom ezt a csajt és még finomítottam a kifejezésen, de nem tűnik rossznak a dal.
2013. április 04. 20:40
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Jújj már tegnap hallottam a YouTube-on, de nem a legjobb minőségben, de már akkor is tetszett! Remélem ilyen lesz az egész album, mert ez a stílus nagyon bejön.
2013. április 04. 20:41
Látom Major Lazer a producere , ez 1 jópont , de a dal borzasztó.
Miley
Miley
2013. április 04. 20:45
Szeretem a Miley-t, jó hangja van, viszont ez a szám nem tetszik. Unalmas.
2013. április 04. 20:48
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Bocsesz, de ez a dal nem Snoop albumán lesz rajta? Utánanéztem és ez a dal a Reincarnated tracklistjén van rajta. Reggae sztájl a dal, tehát tuti, hogy nem néztem félre.
Szerintem ez a dal a gyenge dalok között lesz, nem azért mert baromira nem bírom a csajt, hanem mert gyengusz az eddig hallottaktól.
2013. április 04. 20:50
Idézet (hellorl @ 2013.04.04. 20:48)
Bocsesz, de ez a dal nem Snoop albumán lesz rajta? Utánanéztem és ez a dal a Reincarnated tracklistjén van rajta. Reggae sztájl a dal, tehát tuti, hogy nem néztem félre.
Szerintem ez a dal a gyenge dalok között lesz, nem azért mert baromira nem bírom a csajt, hanem mert gyengusz az eddig hallottaktól.
Nyugtass meg!
1 felhasználónak tetszik:
hellorl
2013. április 04. 21:19
|
|
Selli gomez fan.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.16. Hozzászólás: 423 Csatolások: 17 Azonosító: 196175 offline
|
egész jó , nekem tetszik !
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.