Ian Somerhalder az állatokért küzd
2013. április 05. 15:09
|
|
vica226visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.13. Hozzászólás: 220 Csatolások: 0 Azonosító: 145387 offline
|
Szerintem mind a 2en a világ legönzetlenebb sztárjai közé tartoznak. Segíteni, jobbá tenni a világot nyilván még nekik is nehéz akik azért már egyfajta tekintéllyel rendelkeznek. Nagyon tisztelem őket ezért!
2013. április 05. 15:13
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Nagyon szép dolog
2013. április 05. 16:22
|
|
mili..summerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.05. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 199538 offline
|
Már nem azért, de Ian akkora odaadással csinálja ezt, amivel MINDENKI elé példát emel.
Ha vki nem hiszi el, járjon utána, mit csinált eddig (pl. ISF, videók, műsorok amikben erről beszél, twitter).
Nem szeretem (nem kell egyetérteni), ha valaki úgy alkot véleményt, hogy nem veszi a fáradságot, hogy utána nézzen a dolgok hátterének.
Ha vki nem hiszi el, járjon utána, mit csinált eddig (pl. ISF, videók, műsorok amikben erről beszél, twitter).
Nem szeretem (nem kell egyetérteni), ha valaki úgy alkot véleményt, hogy nem veszi a fáradságot, hogy utána nézzen a dolgok hátterének.
2013. április 05. 16:47
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
annyira imádom benne, hogy így szereti az állatokat. mindig próbál valami jót tenni, mindenkinek tisztelnie kéne legalább ezért... jó, hogy ilyen emberek is vannak a világon akik nem csak magukkal törődnek a hírnév ellenére. ja és asdfghj<33
2013. április 05. 17:06
|
|
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline
|
Ian-t nem szeretem, de nagyon tisztelem amiért segít az állatokon
2013. április 05. 19:00
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (holembo @ 2013.04.05. 14:40)
Az aranytolószékes Gaga és az alapítványa szerencsére nem vaddisznókon segít, hanem embereken. Afrikában éheznek, Amerika déli részén szintén. De Magyarországon is rengetegen. Mondjuk mit várna az ember, az olyanoktól mint te, akinek fingja nincs és itt durrog, hogy éheznek az állatok, igazából az emberek nagy része k*rvára leszarja,hogy mi van az állatokkal és inkább az embertársain segít. De gondolom fontosabb, hogy egy kutya kapjon enni mint 1 gyerek. Remélem ha ilyen helyzetbe kerülsz, akkor a kaját egy pudli kapja nem pedig te 
Mivel nem ismersz, nem kellene osztanod az észt rólam, hogy én mit tudok és mit nem tudok.
Mivel az emberek nagy részét nem érdeklik az állatok, ezért igyekszem a kóborkáknak és menhelyi állatoknak segíteni, viszont ha tehetem, akkor kisebb összegekkel szoktam támogatni egy hajléktalanokról gondoskodó szervezetet.
Jól mondod: inkább egy állat egye meg előlem a kaját, mint egy ilyen ostoba gyökér, amilyen te vagy.
2013. április 05. 19:29
|
|
Petra12ღDavidHendersonღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.05. Hozzászólás: 1734 Csatolások: 0 Azonosító: 132641 offline
|
Nagyon aranyos dolog tőlük, büszke vagyok, hogy támogatják és segítík az állatokat.
Ezért is becsülöm annyira Ian-t is.
És természetesen mindenki más is büszke lehet magára, aki segít az állatokon. <3
A legszebb dolog <3
Ezért is becsülöm annyira Ian-t is.
És természetesen mindenki más is büszke lehet magára, aki segít az állatokon. <3
A legszebb dolog <3
2013. április 05. 22:05
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
de aranyos tőle
2013. április 06. 12:20
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Ian annyira imádnivaló.
Én is imádom az állatokat és szerintem minden segítséget és minden jó dolgot megérdemelnek.
Én is imádom az állatokat és szerintem minden segítséget és minden jó dolgot megérdemelnek.
2013. április 12. 17:18
|
|
Korean fanGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.11. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 199990 offline
|
Végre egy sztár ki nem csak magát látja a világban...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: