Ian Somerhalder az állatokért küzd
2013. április 04. 21:39
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (tothbianka @ 2013.04.04. 18:15)
ohh egy újabb primitív őstulok..
miért ér kevesebbet szerinted egy kutya vagy egy pocok mint az ember? az ember is egy emlős állat. nem kéne most az állatokkal foglalkozni, ha annó nem tette volna (és nem folytatná) tönkre a 'nagyszerű' emberi faj a természetet.. az ember a leggusztustalanabb állat a világon, és gratulálok, te itt is kiemelt helyen szerepelsz a beszűkült, egoista látásmódoddal
miért ér kevesebbet szerinted egy kutya vagy egy pocok mint az ember? az ember is egy emlős állat. nem kéne most az állatokkal foglalkozni, ha annó nem tette volna (és nem folytatná) tönkre a 'nagyszerű' emberi faj a természetet.. az ember a leggusztustalanabb állat a világon, és gratulálok, te itt is kiemelt helyen szerepelsz a beszűkült, egoista látásmódoddal
Köszönöm. A szívemből szóltál. Nálam jobban megfogalmaztad a gondolataimat.
2013. április 04. 21:49
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
annyira szeretem Ian-t, hogy tiszta libabőrös vagyok amikor megszólal
annyira jó, hogy ilyen jó ügyön dolgozik és hogy partnerre talált ebben
2013. április 04. 22:37
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
Idézet (holembo @ 2013.04.04. 18:32)
A szüleidet sajnálom leginkább, hogy ilyen lányuk lett. Az ember nem ÁLLAT, te szerencsétlen. Én nem tudom, melyik Selena Gomez számban hallottad ezt, de felejtsd el, mert a végén kiröhög valaki. Arra nem reagálok, amit rólam írtál, mert egyszerűen nem lenne értelme szellemi párbajt folytatni, egy fegyvertelen emberrel, vagy ahogy te mondanád emlős állattal..
Először is, a szádra ne merd venni a szüleimet, köszönik szépen ők örülnek hogy "ilyen" lányuk van. Üsd fel szépen a biosz könyvet és nézd már meg..attól hogy intelligensebb faj (téged leszámítva) az ember (mivel nekünk nem nőttek szuperkarmok és ilyen olyan bunda), még nem lesz jobb vagy több más állatoknál. Látom arra sem vetted a fáradtságot hogy megnézd a kedvenceim, de amúgy sem értem hogy jön ehhez Selena vagy bárki is. Én nem másoktól szedem a gondolataimat, mint te aki nyilvánvalóan valami 'Grumpy Cat' oldalról másolta a viccesnek szánt utolsó mondatot..de jól van, nem kívánok vitázni, csak nagyon felidegesít amikor valaki ennyire lealacsonyítja a fajokat. Nem azt mondom hogy nem kell embereken segíteni, de felháborító olyat mondani, hogy ne segítsenek pl. a kihalófélben lévő (hmmm kinek is a hibája?!) fehér cápákon?!
2013. április 05. 00:30
|
|
Zsuzsy93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 944 Csatolások: 2 Azonosító: 175845 offline
|
Nagyszerű ember
Valaki még ennyit se segít, pedig megtehetné. Segít ő az embereken is, legutóbb elmentek Ninával az egyik beteg rajongójukhoz és ezzel olyan lelki erőt adtak neki ami sokat jelent,meg még ki tudja mit..
2013. április 05. 00:35
|
|
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (holembo @ 2013.04.04. 18:38)
Kíváncsi lennék, ha anyukád,vagy valamelyik családtagod, nagyon beteg lenne, vagy szimplán ti élnétek szar körülmények között, hogy esne, ha valaki helyettetek egy elárvult tengerimalacnak adná a pénzt, vagy éppen a segítségét. Biztos akkor is ezt mondanád nem? Kicsit tévedésben élsz, ha azthiszed, hogy egy emberrel felér egy állat... És most itt nem arra gondolok, hogy rájuk nem kell odafigyelni, csak van egy "kicsi" különbség.
Gondolom, ha te éheznél, akkor az összes állatvédő hírességre haragudnál, amiért nem segítenek neked, de az aranytolószékes Gagával semmi bajod nem lenne, ugye? Pedig ő is tojna a fejedre és nem küldene egy zsíros csekket.
2013. április 05. 06:18
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Hát ez tényleg kedves. Kár,hogy az ilyen emberekből kevés van.
2013. április 05. 09:06
|
|
|
Idézet (Dinci @ 2013.04.05. 07:05)
Hát van egy olyan érzésem,hogy ez csak azért van mert fénypontba szeretne lenni!Persze nagyon kedves meg minden,de szerintem nem magától jutott eszébe! 
Szerintem nincs igazad. A TVD miatt éppen elég figyelem irányul rá, miért akarna még többet? Főleg, hogy ő nem éhezik a figyelemre, mint egyes sztárocskák.
Tudod, vannak emberek, akik maguktól gondolnak az állatokra vagy másokra, és nem a menedzsmentjük adja a tippeket.
2013. április 05. 09:33
|
|
Lariveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.08. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 189308 offline
|
Mindig is csodálattal adóztam azoknak a jószívű embereknek, akik az elesett állatokon segítenek. Nem a green peaces barmokra célzok itt, hanem azokra akik nem szóval, hanem tettel segítenek. Eddig is szerettem Ian-t, de ezzel kivivta az én tiszteletem is!
Kedves tothbianka és Jolie_77, le a kalappal előttetek, hogy ennyire kulturáltan raktátok helyre holembot.
Még csak annyit fűznék hozzá, hogy sok embernél 1000szer értékesebbnek tartok bármely más állatot, mert ők legalább féltékenységből vagy önzőségből nem ölik meg utódaikat, kedvtelésből vagy bosszúból nem gyilkolják le egymást, stb...!
Kedves tothbianka és Jolie_77, le a kalappal előttetek, hogy ennyire kulturáltan raktátok helyre holembot.
Még csak annyit fűznék hozzá, hogy sok embernél 1000szer értékesebbnek tartok bármely más állatot, mert ők legalább féltékenységből vagy önzőségből nem ölik meg utódaikat, kedvtelésből vagy bosszúból nem gyilkolják le egymást, stb...!
2013. április 05. 13:40
|
|
stylezone99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 437 Csatolások: 68 Azonosító: 184963 offline
|
Ez nagyon rendes mindkettőjüktől.
2013. április 05. 14:35
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
de nagyon becsülöm ezért.
most bebizonyította hogy nem csak azért sikeres mert jóképű hanem mert jószívű is. engem pl mindig
kiröhögnek mert sintértelepről hozok kutyát altatás elől és nem veszek pedigréset. jó tudni h van rajtam kívűl vki aki nem csak a törzskönyves állatokat szereti. gratulálok Ian
)
most bebizonyította hogy nem csak azért sikeres mert jóképű hanem mert jószívű is. engem pl mindig
kiröhögnek mert sintértelepről hozok kutyát altatás elől és nem veszek pedigréset. jó tudni h van rajtam kívűl vki aki nem csak a törzskönyves állatokat szereti. gratulálok Ian
2013. április 05. 14:40
|
|
|
Idézet (mind1neked @ 2013.04.05. 14:35)
de nagyon becsülöm ezért.
)
2013. április 05. 14:40
Idézet (Jolie_77 @ 2013.04.05. 00:35)
Gondolom, ha te éheznél, akkor az összes állatvédő hírességre haragudnál, amiért nem segítenek neked, de az aranytolószékes Gagával semmi bajod nem lenne, ugye? Pedig ő is tojna a fejedre és nem küldene egy zsíros csekket.
Az aranytolószékes Gaga és az alapítványa szerencsére nem vaddisznókon segít, hanem embereken. Afrikában éheznek, Amerika déli részén szintén. De Magyarországon is rengetegen. Mondjuk mit várna az ember, az olyanoktól mint te, akinek fingja nincs és itt durrog, hogy éheznek az állatok, igazából az emberek nagy része k*rvára leszarja,hogy mi van az állatokkal és inkább az embertársain segít. De gondolom fontosabb, hogy egy kutya kapjon enni mint 1 gyerek. Remélem ha ilyen helyzetbe kerülsz, akkor a kaját egy pudli kapja nem pedig te
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: