Ma jelent meg a Hurts névre elkeresztelt duó legújabb klipje, ami a Blind dalukhoz készült.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Hurts — Blind
2013. április 04. 15:05
2013. április 04. 16:06
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Őszintén szólva a klip is, de az egész Exile lemez nagyon elmarad a Happinesstől. Nekem nagyon nagy csalódás volt az album, amikor meghallgattam. De Theo legalább tényleg úgy néz ki a klipben, mint egy drogos.
2013. április 04. 16:41
Szerintem ez lett a legjobb klipjük (persze csak a betiltott Miracle után) és a daluk is a legjobb lett az albumról. Én már csak remélni tudom, hogy ezt nem tiltják be.
2013. április 04. 18:54
|
|
kis_zsú |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 845 Csatolások: 0 Azonosító: 131186 offline
|
Nem értem, hogy a Miracle első változatát miért kellett betiltani, amikor tök király volt. Amúgy szerintem nagyon jó a Hurts. Mindig jók a dalaik, a klipjeik, és mindkét srác nagyon jól nyomja. Örülök, hogy tavaly ott lehettem a Szigeten a koncertjükön.
2013. április 04. 20:39
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Én nem birom őket!!!!!
2013. április 04. 20:58
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
ép iskolába menet előtt láttam,és nagyon bejött!Egészen megváltozott a Hurts,egyre jobb videoklippeket csinált.Ha nem d.u.-os lettem volna,én is megírtam volna a cikket.De örülök,hogy más is van aki szereti őket.Az egyik legjobb britt banda.Igaz kicsit a klippből hiányoltam Adamet.Persze a klippben nem lett volna úgymond 'helye',mivel hárban párban kicsit fur alett volna.
A Miracle-lel kapcsolatban meg fulladjanak meg,akik letiltatták
Sokkal jobb volt az a változat,mint amit helyette kellett összedobni.Remélem azért a Blind nem kerül erre a sorsra!
A Miracle-lel kapcsolatban meg fulladjanak meg,akik letiltatták
2013. április 05. 17:20
|
|
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline
|
Nagyon nem szeretem őket!!!! A dal sem tetszik
2013. április 07. 21:37
Imádom őket.:3
Szerintem a klipet be fogják tiltani, de a dal akkor is fantasztikus!
Szerintem a klipet be fogják tiltani, de a dal akkor is fantasztikus!
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: