Megjelent a Little Mix és Missy Elliot közös klipje
2013. április 04. 18:39
Ismételten összehoztak egy tökéletes klippet !
Van akinek tetszik van akinek nem nem vagyunk egyformák !
Én imádom
Ezek a klippek csak növelik azt hogy mért is a példaképeim !
Szép volt csajok !
2013. április 04. 19:21
|
|
mrs.styles93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 351 Csatolások: 0 Azonosító: 184849 offline
|
Szívesen megnéznék egy klipet a Turn Your Face dalukhoz
az az egyik kedvencem az albumról <3
2013. április 04. 20:26
|
|
Jessie Malikúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.24. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 198570 offline
|
Nagyon tetszik!Imádom!.
2013. április 04. 20:58
|
|
mayaa.optimistic.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 2178 Csatolások: 1309 Azonosító: 160044 offline
|
Nincs bajom a lányokkal, de ez rémes lett, egyáltalán nem tetszik.
Nem tudom, hogy a stylistok miért találják jónak, ha rájuk adnak mindent, amit a szekrényben találnak, de ez így szörnyű. Az eddigi klipjeik tetszettek, de ez most szerintem nagyon el lett rontva.
2013. április 04. 21:18
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Megnézve a klipet és meghallgatva a számot, azért valahol reménykedtem, hogy Missy segítségével valami jobbat tudnak alkotni, de jobb helyett természetesen eladható lett. Eddig sem volt nagy eresztés a banda, és eddig is gagyi, kopi, tucatzenét játszottak. Nagyjából a hajuk színein és az extrém ruhaváltásokon kívül, mióta az iparban vannak szinte a nagy nullát mutatták fel. Anno hallottam a Wingset és a DNA-t is, és számomra érthetetlen és felfoghatatlan, hogy miért van mindenki oda értük, holott az egész zenei stílusuk lopott, a külsejük és az öltözködésük meg inkább közönséges, mintsem egyedi és kreatív. Újabb agypusztító trágya született. De, hogy Missy ezekhez adja a nevét... megdöbbentő.
2013. április 05. 13:30
|
|
Mrs. Malikúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 175985 offline
|
a klip egy kicsit valóban Wings-es beütésű, de ettől függetlenül nagyon jó
) ami Jade haját illeti, szerintem így begöndörítve is király, sztem jól áll neki:DD
Perrienek a hajszínét tekintve ez a pink-ciklámen sokkal jobb, mint az előző lila(az ijesztő volt oO), de a legjobban a sima szőke állt neki:D
szerintem mind a klip és mind a szám is ottvan:D szép volt csajok:)))^^
Perrienek a hajszínét tekintve ez a pink-ciklámen sokkal jobb, mint az előző lila(az ijesztő volt oO), de a legjobban a sima szőke állt neki:D
szerintem mind a klip és mind a szám is ottvan:D szép volt csajok:)))^^
2013. április 05. 14:46
egyszerűen csodás*-* ez a klipp valami nagyon..ahw*-* példaképeim:$:'))
2013. április 05. 15:16
Sose nyűgözött le engem a Little Mix. Igaz, én csak ezen kívül a Wings c. dalukat hallottam, ami nem tetszett. Ez se tetszik. Amúgy nem értem, hogy mit esznek rajtuk. Nem túl tehetségesek és a daluk sem tetszik különösen.
2013. április 05. 15:50
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
szerintem nagyon jó lett
2013. április 05. 16:09
|
|
Mogyorócskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.13. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 187662 offline
|
Egy egyszerűen szuper!!
2013. április 05. 17:52
Nem ilyen klipre számítottam , de nem lett rossz a végeredmény. A dalt szeretem , viszont sokkal jobb számok is vannak ennél az albumon.
2013. április 05. 18:01
Nos, akkor lehet én vagyok a gáz, de nekem a dal és a klip is nagyon tetszik.
2013. április 05. 20:04
|
|
nadorgabor97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.17. Hozzászólás: 307 Csatolások: 0 Azonosító: 155714 offline
|
szerintem is jó lett
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: