Megjelent a Little Mix és Missy Elliot közös klipje
2013. április 04. 15:24
Ja hát igen persze hogyne...eddig Little Mix így, Little Mix úgy, imádjuk a Little Mixet, ők a legeslegnagyobb kedvenceim!, aztán ahogy jön egy kissé másabb számuk, illetve a klip sem a szokásos, máris hányingerünk van tőlünk. Ez nem nevezhető rajongásnak! Az ilyen még csak ne is mondja, hogy fanja a lányoknak.
Véleményem szerint egyáltalán nem lett rossz, de a Wings-zel és a DNA-el tényleg nagyon magasra tették a mércét, és bizony azt nehéz túlszárnyalni, vagy megmaradni minőségben olyannak. Ez egy ilyen stílusú, ilyen beütésű dal, hasonló klipre számítottam a csajoktól, szóval nem értem mi ez az óriási felháborodás egyes tagok részéről. Egyébként számomra van pár rész, illetve inkább sor, ami(fogalmam sincs miért) hangzásban a Wings refrénjére emlékeztet.
Nekem tetszik. Ne csak egyszer hallgassátok meg, hanem többször, és egy idő után a fületekbe mászik majd a dallam.
Véleményem szerint egyáltalán nem lett rossz, de a Wings-zel és a DNA-el tényleg nagyon magasra tették a mércét, és bizony azt nehéz túlszárnyalni, vagy megmaradni minőségben olyannak. Ez egy ilyen stílusú, ilyen beütésű dal, hasonló klipre számítottam a csajoktól, szóval nem értem mi ez az óriási felháborodás egyes tagok részéről. Egyébként számomra van pár rész, illetve inkább sor, ami(fogalmam sincs miért) hangzásban a Wings refrénjére emlékeztet.
2013. április 04. 15:48
|
|
Christiina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 504 Csatolások: 110 Azonosító: 175233 offline
|
A klip olyan tipikus Little Mix-es, nagyon színes. Nekem nincs bajom a dallal, se a klippel. Jade haja viszont borzalmas, Perrié meg kiégeti a szememet úgy virít.
2013. április 04. 16:11
|
|
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline
|
Hát nem ilyenre számítottam, az biztos. A dal eleve nem a kedvencem az albumról (bár ez a változat ezerszer jobban tetszik.) Az eddigi klipjeiket imádtam, ez most nem tetszik, bár lehet hogy csak többször meg kéne néznem. A táncos rész pedig kicsit olyan lett mint a Wingsben. De emiatt még egyáltalán nem csalódtam a lányokban... Egyébként nézzetek ízlésficamosnak, de én imádom így Jadey haját.
1 felhasználónak tetszik:
Hayley.5
2013. április 04. 16:15
|
|
blackstar15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.29. Hozzászólás: 359 Csatolások: 0 Azonosító: 190645 offline
|
Wooow,nagyon jó lett,imádom a lányokat,és a klipp is klasszul sikerült.
2013. április 04. 16:52
|
|
mrs.styles93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 351 Csatolások: 0 Azonosító: 184849 offline
|
Én sem értem egyes tagok véleményét,ez a klip sem jobb sem rosszabb mint a többi. Bár tény, hogy a DNA klipjüket nehéz túlszárnyalni, de ez egy ilyen dal.
Szerintem, mondjon akárki akármit, kellenek ilyen dalok is - laza és vidám.
A DNA albumon pedig vannak lassabb és kicsit szomorkásabb dalok is; ettől lett ilyen változatos és nagyszerű az album is. Nekem tetszik Jadey új haja, nagyon aranyos.
A lányok gyönyörűek a klipben, Jesy pedig különösen jól néz ki. Igazi példaképek, imádom őket.
Remélem továbbra is ilyen nagyszerűen fognak teljesíteni, sőt, ebben biztos vagyok.
2013. április 04. 17:04
Én egyedül Jade hajával nem vagyok kibékülve, de nekem nagyon tetszik.
2013. április 04. 17:13
|
|
Selli gomez fan.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.16. Hozzászólás: 423 Csatolások: 17 Azonosító: 196175 offline
|
A dal egész jó , de a klipp elég pocsék ... szerintem
2013. április 04. 17:35
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Perrie 'Pink lady' kinézete borzalmas, ez a haj...a sima szőke volt a legjobb. A videoklip szerintem kísértetiesen hasonlít a Wings c. klipjükhöz, nagy fantáziát nem találok benne. Jade haja most nem tetszett, szerintem Leigh volt most a legszebb.
2013. április 04. 17:41
|
|
Doddy Whitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.08. Hozzászólás: 361 Csatolások: 0 Azonosító: 193627 offline
|
Nekem tetszik szerintem nagyon jó
2013. április 04. 17:42
|
|
Kikiihprimadonna girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 4 Azonosító: 166302 offline
|
nem nagyon értek egyet az előttem szólókkal... szerintem ez lett a csajok legjobb klipje, nálam még a DNAt is felülmúlja, pedig az azért nagyon ott van. Az egész perfect, csak nem értem, hogy Jade haját miért kellett begöndöríteni. Oo
2013. április 04. 17:56
Szerintem jól sikerült a klip, a számot meg eleve szerettem.^^
2013. április 04. 18:30
Nem lett rossz,de jó se,egy kicsit a Wings-re akar hasonlítani,de ahhoz képest ez semmi. Szerintem,ha a Madhouse-hoz készítettek volna egy klipet az ezerszer jobb lett volna. A lányok gyönyörűek a klipben,nem értem mi a baj Jade hajával,nekem igazán tetszik,viszont Perrie-é eléggé olyan rikítós.
1 felhasználónak tetszik:
Lucky5
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.