Megjelent a Little Mix és Missy Elliot közös klipje
2013. április 04. 13:42
Hát nekem nagyon tetszik. Valahogy a refrén eléggé ismerős.
De imádom ezt a klipet nagyon jó lett. Tetszik, ahogy Jade haja fel van turbózva ♥
2013. április 04. 13:58
Most erre mit mondjak? Tűkön ülve vártam a klipet, azt gondoltam, hogy a lányok most is beleadnak apait-anyait, erre ez fogad mire hazaérek.. Csalódtam mindannyiukban, mert nem ilyen munkát szoktak kiadni a kezükből. Borzalmas lett, miközben néztem nem tudtam felfogni, hogy ezt miért is nevezik klipnek és azt kérdezgettem magamban, hogy hol van a régi Little Mix? Sajnos más ők is roh@dtul kezdenek eltucatosodni pedig - mondhat bárki bármit, ízlések és pofonok - nekik tényleg van tehetségük, nem is kicsi. Förtelmesek a ruhák, Jade hajára inkább nem mondok semmit, meg az egész is egyszerűen kukába való, ennyi.
2013. április 04. 14:12
|
|
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline
|
Nekem tetszett ez a klipp de ez nem az régi LittleMix akiket mi ismerünk.Ez a klipp dallama nagyon ismerős egy kicsit nekem?De külömben most Jade haja valahogy nem olyan jo Perrie pedig gyönyörű.Ha pedig ha 10-es kálán pontoznám akkor olyan 7-8 pontot adnák erre.
Tök jo lett a klipp
2013. április 04. 14:27
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Úristen!!
Jade milyen gyönyörű már! Az egész klip tökéletes lett, színek, tánc, ruhák...minden! Imádom!
2013. április 04. 14:34
|
|
répácska999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.09. Hozzászólás: 330 Csatolások: 0 Azonosító: 175181 offline
|
Mindannyian gyönyörűek voltak a klippben,és nekem nagyon tetszik Jade haja...
A szám viszont jobb volt Missy nélkül,szerintem...
A szám viszont jobb volt Missy nélkül,szerintem...
1 felhasználónak tetszik:
Miley-fan09
2013. április 04. 14:36
|
|
K.Zsuzsi1998új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.05. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 182621 offline
|
Nagyon jó
grat
2013. április 04. 14:43
|
|
Trixie99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 92 Csatolások: 0 Azonosító: 194929 offline
|
Nem ez a legjobb daluk, és a legjobb klipjük sem.
De ettől függetlenül, biztos sok mindenkinek tetszik, ha nekem nem is.
Jade haja kicsit érdekesre sikeredett...
Viszont Leigh-Anne egyszerűen gyönyörű ebben a klipben.
(mondjuk a többiben is.
)
Jade haja kicsit érdekesre sikeredett...
Viszont Leigh-Anne egyszerűen gyönyörű ebben a klipben.
2013. április 04. 14:53
|
|
AngieLively |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 905 Csatolások: 22 Azonosító: 166586 offline
|
A klipnek nincs sok értelme, ettől függetlenül szeretem ezt a számukat is! ^^
2013. április 04. 14:59
|
|
boginiki1Dvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.11. Hozzászólás: 203 Csatolások: 0 Azonosító: 195844 offline
|
nagyonjóó*-* klip, zene, lányok mind csodálatosak *-*
2013. április 04. 14:59
|
|
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline
|
Szerintem nem vészes egyik sem, bár egy kicsit egyhangú a dal, de hallgatható. A klip, olyan tucatszerü...
nem lett olyan rossz.
2013. április 04. 15:01
Azt hittem, hogy jobb lesz ennél. Nekem olyan Wings és Cher Lloyd - Swagger Jagger beütése van. Az meg amit Jade hajával műveltek borzalmas. Mintha belenyúlt volna a konnektorba.
Szerintem nekik ennél többre is futhatta volna, viszont ahogyan így átturbózták a dalt már hallgathatóbb, mint a legelső változatban.
1 felhasználónak tetszik:
Blaze
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.