Március 25-én megjelent az énekesnő ötödik stúdióalbuma, melyet hamarosan követ a második kislemezdal az új korongról.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hamarosan érkezik Alizée új kislemeze
2013. április 04. 09:17
|
|
Melle Ketrinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 335 Csatolások: 1789 Azonosító: 194943 offline
|
2013. április 04. 09:27
KEz egy igazán jó hír,bár igazság szerint én nem vagyok odáig érte.
2013. április 04. 11:05
|
|
principessa1121visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.18. Hozzászólás: 187 Csatolások: 339 Azonosító: 61185 offline
|
Legyen a Je veux bien! Ha sokat mondom, talán tényleg azt választják. :-)
2013. április 04. 15:28
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 335 Csatolások: 1789 Azonosító: 194943 offline
|
A Je veux bien tényleg szuper, de én a Boxing Clubot is szeretném. Ha sikeres lesz a promóció, talán azt is kiadják később. Reméljük.
2013. április 04. 15:35
Én komolyan mondom, egyre jobban imádom Alizée-t!
Örülök, hogy visszatért a gyökereihez, mint ahogy az a cikkben is meg van írva, a 5 egy igazán kellemes hangzású album lett, tényleg a régi Alizée-re emlékeztet..Lolitára.
Ez a Boxing Club sem rossz, sőt, de egyet kell értenem az előttem szólókkal, én is inkább a Je veux bien mellett voksolnék.
2013. április 04. 16:17
|
|
|
Szerintem épp ellenkezőleg, ez egy "új" Alizée, és ez az album tükrözi leginkább az igazi énjét, az érzéseit, az életét - mégha sosem vallaná be teljesen. Egyébként mindhárom videót bele akartam tenni a cikkbe, de nem sikerült sajnos, valami gond volt. :/
2013. április 05. 14:03
|
|
|
Egyébként az új album dalai megtekinthetőek itt: http://www.youtube.com/user/AlizeeVEVO?feature=watch Feltöltötték az összeset, hát... őszintén szólva ez jó is, meg nem is. Csak akkor lehet hamarabb kellett volna nekik, mielőtt még 500 másik idióta is felrakja. Vagy azokat a csatornákat letiltatni. Bár remélem ez nem fogja befolyásolni túlzottan az album sikerét, mármint negatív irányban. Mert sajnos most hogy felrakták mindet, sokan úgy lesznek vele, hogy "áá a francba, minek vegyem meg 10€-ért, ha meg is nézhetem ingyen, youtube-on?" :/
De egyébként tegnap a 25. helyen volt az összesített francia listán, reméljük megy még feljebb is.
Ami a többi albumot illeti és a legjobb helyezést: Psychédélices (2007) N°16
Mes Courants Electriques (2003) N°2
Gourmandises (2000) N°1
De egyébként tegnap a 25. helyen volt az összesített francia listán, reméljük megy még feljebb is.
Ami a többi albumot illeti és a legjobb helyezést: Psychédélices (2007) N°16
Mes Courants Electriques (2003) N°2
Gourmandises (2000) N°1
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: