40 éves a mobiltelefon
2013. április 04. 18:55
|
|
Brix3visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.28. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 198914 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. április 04. 19:14
uhh nagyon jó lett a cikk
áá milyen nagy telefonok voltak nagyon durva
2013. április 05. 15:26
Milyen furcsák voltak régen a telefonok.
Most meg már teljesen lényegtelen telefonokat is készítenek.Annyival másabb hogy 2 cm-rel nagyobb vagy esetleg kissebb,vagy más a háttere
2013. április 05. 15:51
|
|
drfanPresident Laura Roslin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1283 Csatolások: 0 Azonosító: 164095 offline
|
Brix3... Amikor 7 éves voltam, akkor kaptam az első telefonomat (amin mellesleg csak hívni lehetett meg sudokuzni) mert a szüleim akkor is úgy dolgoztak, hogy hétkor elmennek, este kilenckor hazajönnek.. Vagyis egy órát vagyok velük, és menni kellett rajzra, zenesuliba... Jóhogy kiváncsiak voltak, hogy mit csinálok.. Szóval ezzel nem értek teljesen egyet.. Persze a 10 évesz fészbukcsicskák nagyon nem érdemlik meg az ájfon5-öt...
2013. április 05. 16:14
|
|
Mimcsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.10. Hozzászólás: 299 Csatolások: 0 Azonosító: 195741 offline
|
A régebbiek (főleg a 90-es években, és a századforduló után) mennyivel kreatívabbak voltak, mint a mostaniak. A mostaniak mind egy kaptafára épülnek, a régiekben volt fantázia. Mennyivel jobb világ volt.
2013. április 05. 19:22
|
|
Petra12ღDavidHendersonღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.05. Hozzászólás: 1734 Csatolások: 0 Azonosító: 132641 offline
|
Nagyon jó cikk lett! És valóban, mennyit változott a telefon.
Szerintem a technológia nem káros a fiatalokra, sőt, inkább jobb, hogy minél előbb megtanulják használni, hiszen ezek a dolgok már az életünk mindennapjai közt szerepelnek.
A jövőbeli telefonok nekem nagyon tetszenek, kíváncsi vagyok rájuk, alig várom őket! *-*
A jövőbeli telefonok nekem nagyon tetszenek, kíváncsi vagyok rájuk, alig várom őket! *-*
2013. április 05. 22:05
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
dejóó! nagyon jó a cikk!
2013. október 30. 19:35
Szerintem a mostani telefonok sokkal jobbak mint a régiek de jó én telefon nélkül nem tudnék élni
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.