Starity

Hét autóval üldözték Jennifer Garnert

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. április 03. 20:35 #1
- törölt felhasználó -    
A színésznő is kitálal a lesifotósokról: éjjel a bozótban bujkálnak, reggel pedig féltucat járgány ered a nyomába, tele paparazzókkal.
A teljes cikkhez kattints ide!
2013. április 03. 20:38 #2
Lindsay019
Lindsay019
Disney princess♔

Státusz"Some people are worth melting for." Olaf ♥
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 4957
Csatolások: 54911
Azonosító: 58811
Sajnálom szegényt, mert sajnos ez tényleg így van, több száz kép jelenik meg róla naponta, pedig ő csak próbál normális életet élni. De nagyon aranyos, hogy a kislánya kedvéért sárga pulcsit hord és remélem, hogy továbbra is ilyen erős marad a paparazzókkal szemben.
1 felhasználónak tetszik: Adrianna
2013. április 03. 20:38 #3
- törölt felhasználó -    
Ő egy igazi nő! smileeee.gif Gyönyörű, sikeres és szerető anya egyben. Nem csodálom, hogy Ben tökéletesnek tartja. Azonban a lesifotósok ellen igazán hozhatnának már valami törvényt, mert ez nem normális, ami ott megy.
2013. április 03. 20:38 #4
szabina2522
szabina2522

StátuszI love my life!!!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1359
Csatolások: 0
Azonosító: 195503
Szegényeknek nincs magánéletük, ez nagyon rossz lehet!!!! sad.gif
2013. április 03. 20:39 #5
- törölt felhasználó -    
ez már komolyan vérlázító..
2013. április 03. 20:40 #6
- törölt felhasználó -    
Sajnálom őt, de ez minden sztárnál így van.sad.gif
2013. április 03. 20:42 #7
mse90
mse90
@bnormal cortexikid

Státuszaz emberiségért zokog
Hozzászólás: 1877
Csatolások: 1418
Azonosító: 178057
Ő és Ben egész jól viselik ezt a paparazzó-jelenlétet (igen, ezt mondom azzal a múltkori cikkel együtt is, ahol az egyik gyerekükre ijesztettek rá a fotósok, más már képen törölte volna az összes tuskó közveszélyes szenzációhajhászt), de ők is emberek, még szép, hogy zavarja őket. Ha esetleg mindketten úgy döntenek, hogy kicsit jobban eltávolodnának Hollywoodtól, akkor pedig még mindig ott a költözés lehetősége. Állítólag Los Angelesen kívül messze nem olyan súlyos a helyzet, bár hallottam durva sztorikat máshonnan is...
2 felhasználónak tetszik: Fan-ily6889, Adrianna
2013. április 03. 20:43 #8
Zsófi1123
Zsófi1123

StátuszLife is infinit in possibilities!
Hozzászólás: 932
Azonosító: 189530
Nem igaz hogy nem tudnak lekopni és őrületbe kergetnek mindenkit.
2013. április 03. 20:45 #9
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Van valami kisugárzása ennek a nőnek, és egyszerűen nem tudom nem imádni!smileeee.gif Paparazzi verés vagy primitív ujjmutogatások helyett megpróbálja lenyelni a dolgot, nem figyelni rájuk - ez valóban érett, felnőtt nő gondolkodására utal. Hihetetlen jól reagálja le a stresszhelyzeteket, és nem kezd el cifra szavakkal vagdalkozni, hogy hagyják már őt békén. Én mondjuk mindig is azt hittem, hogy Jennt nem zavarják a lesifotósok, ugyanis évek óta nagyon sok paparazzi képen mosolyog, sőt sokszor még integetett is a kamerának, bár ez lehet, hogy csak színjáték volt a részéről, s a háta közepére sem kívánta őket. Valóban aranyos, hogy a lánya miatt hord több sárgát, az meg pláne plusz pont, hogy nem érdekli a divat és a pénz, csak is kizárólag a családja. Szerintem ez a normális. Jenn nem nyavalygott a szülés utáni alakjáról soha sem, sőt mindig is magasról tett arra, ha egy kicsit pufókabb volt. Annyira sajnálom, hogy a fiatalok többsége ezeket a nyikhaj sztárokat tartja példaképnek, pedig Jennifer lenne egy igazi idol.
2 felhasználónak tetszik: mse90, Fan-ily6889
2013. április 03. 20:54 #10
- törölt felhasználó -    
Sajnálom,én sem kedvelem a paparazzóket,pedig nem is vagyok "híres".
2013. április 03. 21:13 #11
Fan-ily6889
Fan-ily6889
Fanily of Anastacia ®
Hozzászólás: 1333
Csatolások: 1279
Azonosító: 96609
Komolyan, le a kalappal előtte, hogy ilyen jól kezeli ezt a helyzetet! Sokan példát vehetnének róla. Mondjuk érthető, hogy sokaknál egy idő után elszakad az a bizonyos cérna, és nem tudják visszafogni a heves indulataikat a fotósok felé nézve. De ezt így is meg lehet oldani, ahogyan Jenn teszi.

Erről egyébként Anastacia jutott az eszembe, amikor egyszer azt mondta, hogy őt nem zavarják a fotósok, sőt még mosolyogni, hülyéskedni is képes a kameráikba. Viszont ha átlépi otthon a küszöböt, az már magánszféra, és ha ezt nem sértik meg, akkor ő továbbra is aranyos, jópofa lesz velük, de amint ezt átlépik, akkor onnantól kezdve vége a jópofizásnak... Korrekt, nem? wink.gif
2 felhasználónak tetszik: Adrianna, Beyla
2013. április 03. 21:39 #12
Pocok
Pocok
visszatérő vendég

StátuszMosolyogj egész nap!:) Sose tudhatod, ki fogja viszonozni!:)
Hozzászólás: 417
Azonosító: 186682
Nagyon irritáló lehet.:/ Én szerintem sikítva rohannék ki a világból pár hónap után. Már az is idegesít, ha egy ismerősöm a nyakamban lohol, nem még ha egy idegen, aki fotóz is.biggrin.gifd
2013. április 03. 21:44 #13
Dzsenifer3
Dzsenifer3
Hozzászólás: 7117
Csatolások: 481
Azonosító: 155330
Ez biztosan rossz lehet,hogy nincsen olyan nap mikor kimegy az utcára és rögtön követik... :S
de ez a sztár élet...
2013. április 03. 22:34 #14
devilrose
devilrose
Her Majesty Imperator
Hozzászólás: 3098
Azonosító: 123383
Rossz lehet, de valljuk be, hogy ezt az életformát választották, ha egy híresség magánéletet akar vagy New Yorkba vagy Európába költözik. A gyerekeknek jót tenne egy normálisabb élettér. Los Angelesben konkrétan tálcán kínálják magukat, nem hinném, hogy ezt nem látja át.
2013. április 04. 02:50 #15
symor
symor
Hozzászólás: 665
Csatolások: 3571
Azonosító: 61644
Azok a csúnya gonosz paparazzik tucherch.gif

Oké, belátom nem egy emberbarát szakma az övék: tolakodóak, pofátlanok és életvitelszerűen megkeserítik egy-egy kiszemeltjük magánéletét.

Hozzáteszem "mi", vagyis a közönség kevésbé szörnyülködünk ezen, amikor lekapnak valami cukit, vagy érdekeset, esetleg leleplezik Kristen Stewart viszonyát egy házas emberrel. Akkor valahogy más felé billen az erkölcsi iránytűnk és a sztárt bámuljuk, vagy szapuljuk, nem pedig a fotóst aki megörökítette nekünk az adott pillanatot. Végül ezek a csúnya paparazzók is csak nekünk dolgoznak, akik kajálják a legkínosabb (Kristen félrelép) és legédibb (pl. Pitt-Jolie ikrek)fotómomentumokat, amelyek az ilyen rosszindulatú munkakörből származnak.

Garnert én is tök szimpatikusnak találom és megértem, hogy mennyire megalázónak érzi a rá irányuló kíváncsiságot.

Hozzáteszem megértem azt is, ha valaki évi 3-4 hónapot dolgozik és több millió dollárt keres, ha az egész családja ingyen kapja a legfelkapottabb dizájnerek termékeit, ha ingyen utazik, netalántán az ingyen autóján, vagy az ingyen biztosított magángépén, ingyen nyaral az egész családjával és mindenki érdeklődik a gondolatai felől, sőt meg is fizetik minden szavát, akár interjúban, magazinban, vagy könyvben publikálják azokat. Mindezt pedig nem is kizárólag a munkájáért kapja, hanem mert megvan a neve hozzá beach.gif

Hogy mindezeket megkapva ugyanolyan kínosnak találnám-e ezeknek a vérszívóknak a jelenlétét a mindennapjaimban?
Őszintén nem tudom. De szívesen tennék egy próbát a tűrőképességemet illetően hasonló előnyök mellett angel2.gif

Garner persze tényleg szimpatikus, neki is kijárna a magánélet, még a mellett a dolgok mellett is, ami kijár a hírnevén szerzett dolgai mellett angel.gif
3 felhasználónak tetszik: mse90, Beyla, Fan-ily6889
2013. április 04. 07:25 #16
- törölt felhasználó -    
A paparazzók már nevetségesek és szánalmasak.
2013. április 04. 07:27 #17
sMokEe.cLouD
sMokEe.cLouD
Makaveli
Hozzászólás: 3052
Csatolások: 1445
Azonosító: 191058
Elèg kellemetlen,de ez ezzel jár. Idióták. Sajnálom
2013. április 04. 09:23 #18
- törölt felhasználó -    
Azok a csúnya paparazzik. tucherch.gif